Robert F. Kennedy over #geoengineering en #chemtrails

Presidentskandidaat Robert F. Kennedy in gesprek met Dane Wigington over geoengineering, klimaatverandering en chemtrails komt met een aantal opmerkelijke bewijzen in deze 1 uur durende video. We hebben nog een bewijs toegevoegd, namelijk een recent contract voor weermodificatie.

Robert F. Kennedy

Kennedy meldt tijdens dit interview dat het World Economic Forum (WEF) en Microsoft-miljardair Bill Gates dit onderwerp hebben gekaapt en verkopen ons nu een oplossing. Dat betekent meer controle. Naast de kritische vragen die de presidentskandidaat stelt merkt hij ook zinnige dingen op. Hij vraagt zich hardop af waarom zelfs op de meest afgelegen plekken ter wereld aluminium als ongebonden stof wordt gevonden. Dit terwijl het normaal, in natuurlijke vorm gebonden is aan silicium.

Hij vindt het angstaanjagend dat iemand grote hoeveelheden aluminium met vliegtuigen in de atmosfeer spuit in microscopisch kleine deeltjes. Terwijl we weten, zegt Kennedy, dat aluminium de bloed-hersenbarrière passeert. Het wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer en andere hersenaandoeningen.

SRM

Wigington van geoengineeringwatch.org vertelt dat het doel van geoingenieurs is om ieder jaar tientallen miljoenen ton aluminiumnanodeeltjes in de atmosfeer te brengen. Dit heet Solar Radiation Management (SRM) en moet ervoor zorgen dat er minder zonne-energie op aarde terechtkomt.

Robert zegt dat hij overtuigd is door Dane Wigington. Volgens Dane willen Amerikaanse milieu-organisaties de aluminiumvervuiling niet bespreekbaar maken, omdat ze dan de subsidies zouden verliezen. Robert Kennedy komt echter met een andere verklaring. Eentje die veel duidelijkheid schept.

Hij zegt dat deze organisaties het geoengineering/chemtrailverhaal niet willen geloven, omdat ze het te krankzinnig vinden om te bekijken. Als ze erin meegaan worden deze milieuorganisaties niet meer serieus genomen.

Bewijzen

Op de vraag van Kennedy of Wigington bewijzen heeft voor zijn beweringen komt deze met vier punten.

1. Er zijn zichtbare bewijzen van vliegtuigen die bijvoorbeeld een spoor of trail kunnen aanzetten, even weer uitzetten om vervolgens het spoor weer zichtbaar te maken. Dat betekent dat er dus geen sprake kan zijn van een contrail of condensatiespoor.

2. Retrofit straalbuizen zijn gemonteerd op de vleugelpylonen met als doel het spoor te hiervandaan kunnen uitstoten.

3. Militaire en commerciele vliegtuigen zijn uitgerust met een ‘high bypass turbo fan’ jet engine. Tachtig procent van de lucht die door de motor gaat wordt niet verbrand, waardoor het bijna onmogelijk is een condensatiespoor uit te stoten.

4. In 1962 verklaarde president Lyndon B. Johnson dat de VS (60 jaar geleden) de macht had om het wolkendek te beheersen. Want degene die het weer controleert, controleert de wereld.

Waar zijn de klokkenluiders?

Waarom, vraagt Kennedy komen er geen klokkenluiders naar voren? Ook hiervoor heeft Wigington een aantal verklaringen.

  1. Amerikaanse weermannen mogen sinds 2015 geen informatie meer naar buiten brengen over de interne werking van hun bureau’s.
  2. Er is sprake van compartimentering, dat wil zeggen dat alle werkzaamheden in delen worden uitgevoerd waardoor alleen de leiding het complete plaatje kent.
  3. Sinds 1977 zijn er in de VS 239 biologische tests uitgevoerd op de Amerikaanse bevolking door het Amerikaanse leger zonder dat zij dit wisten en zonder hun instemming.
  4. In een 800 pagina’s dik document van de Amerikaanse senaat staat dat er een wereldwijde samenwerking is tussen de belangrijkste supermachten. Zelfs als ze met elkaar overhoop liggen op andere gebieden. Dat komt omdat geoengineering activiteiten grensoverschrijdend zijn.

Bewijs voor weermodificatie

Het gaat om een contract van een Amerikaans bedrijf met de overheid, namelijk het National Oceanic and Atmospheric Administration. Het doel is wereldwijde opwarming tegen te gaan door het in de stratosfeer brengen van zwaveldioxide, calciumcarbonaat en andere stoffen. Deze activiteiten zullen plaatsvinden met ballonnen of andere luchtvaartuigen. De locatie kan de hele aarde zijn met een totale oppervlakte van 196.600 vierkante mile. De overeenkomst treedt in werking op 12 februari 2023 en eindigt twee honderd jaar later op 23 maart 2223.

Meer info
– Onze reeks over chemtrails
– Geoengineeringwatch.org
– Het boek van Fred Teunissen, Hemel onder vuur

Rob Vellekoop, 9 juni 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.