Zo net terug van een druk en gezellig VVD-Festival in Aalsmeer. Naast een mooi gesprek met Frits Wester van RTL 4 over het belang van onafhankelijke media kwam ik natuurlijk voor mijn ontmoeting met premier Mark Rutte.

Na zijn speech over inkomens, financiële buffers, moraliteit van multinationals, toegankelijkheid van politici en pensioenen hebben wij elkaar ontmoet.

Ons gesprek ging over vooral over elkaar helpen in teamverband.

Ik vond dan ook goed om zijn toezegging te horen dat hij Klaas Dijkhoff gaat helpen met het vinden van het bewijs waar ik in mijn eerdere berichten over sprak o.a. mijn video https://tinyurl.com/y3qatfca.

Daarnaast hebben Klaas Dijkhoff en ik elkaar nog even kort gesproken over het uitwisselen van informatie. Alle informatie en alle bewijzen die ik vanuit het land krijg mail ik aan hem en zijn team door.

Daarnaast is er midden volgende week nog een VVD bijeenkomst. Ik zorg dan dat alle ingekomen mogelijke bewijzen, die ik bv. al eerder op mijn FB post van 13 juni kreeg aan hem worden overhandigd.

Dat betekent dat hij naast de informatie van zijn team ook de mogelijke bewijzen vanuit het land ontvangt.

Uiteindelijk komt hij bij mij terug met het definitieve bewijs wat ik natuurlijk weer hier online deel.

Degene die natuurlijk als eerste dit bewijs heeft aangeleverd bij mij ontvangt mijn 1.300 euro of mag het zoals eerder benoemd ook aan een goed doel laten storten.

Ik wens iedereen een mooie weekend toe.

Groeten,
Frank

ps 1.. de respect kaart die ook op de foto staat heb ik aan Klaas Dijkhoff gegeven. Dit omdat ik respect heb voor zijn akkoord en zijn handdruk afgelopen woensdag in Marum.

ps 2.. ik herhaal nog eens dat ik verwacht dat mensen elkaar in de reacties onder mijn bericht met respect behandelen. Ik geef geen ruimte aan mensen, die elkaar veroordelen om iemand zijn mening of opvatting.