#Klimaat wondermiddel om westerse landen om te vormen tot dictaturen

123rf

‘Het is duidelijk de bedoeling om het global warming’ rookgordijn te gebruiken om economische en politieke vrijheden te beperken door westerse landen om te vormen tot strak gecontroleerde totalitaire staten.’ aldus Allan M.R. MacRae. Dit verklaart waarom de meeste westerse landen en hun massa media zo ontspannen omgaan met klimaatprotesten.

Het klimaat is niet alleen de springplank naar westerse dictaturen, maar ook naar meer winsten voor de eigenaren van de transnationale concerns die de wereld werkelijk besturen. Het klimaat als Rookgordijn, Verdienmodel, Pressiemiddel en Breekijzer. DLM duikt in de wonderlijke mogelijkheden van het “Klimaat”.

Rookgordijn

Denk aan de jongeren die zelfs aangemoedigd worden om te spijbelen zodat ze voor ‘het klimaat’ kunnen protesteren. De politie die Extinction Rebellion met fluwelen handschoenen behandelt wanneer zij steden ontregelen. Let op, het gaat hier niet om de intenties van de demonstranten, want deze zijn idealistisch en puur, maar om de behandeling die zij krijgen van de ordediensten. Vergelijk dit eens met de manier waarop de Gele Hesjes met veel geweld hun recht op demonstraties is ontzegd, van Frankrijk tot Nederland, België en in Duitsland.

Steeds vinden zij een agressieve politiemacht tegenover zich. Zo bedreigend voor de gevestigde orde als de gele hesjes zijn, zo behulpzaam voor het machtsstreven zijn de klimaatdemonstranten. Hetzelfde geldt voor de Catalanen die eveneens een Spaanse politiemacht treffen die uit is op geweld en slachtoffers, intimidatie dus. Zowel in Frankrijk, waar nog altijd iedere week de Gele Hesjes demonstreren, als In Catalonië slaan politieagenten de pers net zo gemakkelijk in elkaar om te voorkomen dat er te veel ruchtbaarheid aan deze anti-overheidsbetogingen gegeven wordt. Nee, het klimaat daar kennen de overheden wel vrijheid van meningsuiting aan toe.

Lees berichten over
Catalonië
Gilets Jaunes

Verdienmodel

Achter het klimaatverhaal gaat niet alleen de overheidsmacht schuil die streeft naar steeds meer controle over de bevolking op elk denkbaar gebied (totdat sprake is van dictaturen), maar ook de transnationale concerns en hun aandeelhouders. Zij gaan grof verdienen aan de door massa media opgewekte klimaathonger. Gelukkig voor deze kapitaalvreters behandelt het onderwerp ‘klimaat’ niet de vervuiling van grond, lucht en water die de grote concerns veroorzaken, maar de CO2-uitstoot. Of met andere woorden het huzarenstukje dat PR Bureaus bij elkaar verzonnen hebben om het meest onschuldige gas CO2 tot denkbeeldig probleem, nee zelfs levensbedreigend gevaar, om te vormen.

Knap staaltje van leugenachtigheid! Hierdoor is CO2 handelswaar met een economische waarde geworden. En moet er gehandeld worden in CO2 pakketten om te kunnen voldoen aan de meest onwaarschijnlijke CO2 doelstellingen. Het bizarre verschijnsel is dat bedrijven of overheden overschotten aan CO2 kunnen compenseren door te handelen in pakketten CO2. Waarschijnlijk gaat daarnaast de markt voor biodiversiteit ook binnenkort open, met nog meer handelsactiviteiten tot gevolg.

Lees hier meer over de CO2-mythe:
Mythe nr1 97% wetenschappers onderschrijft opwarming aarde
2e klimaatmythe zeespiegelstijging versnelt en wordt steeds dreigender
3e klimaatmythe de aarde warmt op
4e klimaatleugen klimaatverandering door CO2

123rf

Pressiemiddel

De boeren hebben hun aanvaring met het klimaat als pressiemiddel al lang aan de broek. Eerst stomen ze in Den Haag op naar het Malieveld en daarna is het stil. Vervolgens besluiten ook de boeren in de buurlanden dezelfde route te nemen. De overheid dringt hen steeds verder in de hoek met allerlei milieu, lees klimaateisen, zodanig dat ze afstand zullen doen van hun land. Dit land komt dan vrij door speculatie en handel voor grote concerns die de kleine landgoederen samenvoegen tot giga agriconcerns. Dan doet ook hier de multinational zijn intrede. Dus eerst duwt de overheid de boeren in de hoek, wanneer ze door leningen niet kapseizen dan doen ze dat wel door de steeds strakkere milieueisen.

Lees: Gaan de Boeren de stikstof oorlog overleven?
EU subsidieert agriconcern

Breekijzer

Heel veel ontwikkelingen wereldwijd zijn terug te voeren naar de winsthonger van de machthebbers van onze wereld. Zij gebruiken de politieke klasse als waterdragers en ordediensten, terwijl zij via de achterdeur hele landen leegroven, ontdoen van hun delfstoffen, van hun eigendommen (via onder andere het IMF) en andere handelswaar. De overheden van landen als Griekenland en Ecuador gaan in de uitverkoop om de overheidsleningen met rente terug te kunnen betalen. Sterker nog het IMF eist bezuinigingen die bewoners van de landen aan de bedelstaf brengen. Landen, behalve de VS!, moeten hun beleid afstemmen op CO2 reductie.

Daarvoor moet alles wijken. Berucht voorbeeld daarvan is waterdrager Rutte. Zijn regering haalt alles uit de kast om CO2 (op papier) terug te brengen en heeft zich met zijn klimaatakkoord gefocust op de bevolking. Binnen een aantal decennia zal de Nederlandse bevolking nog meer verpauperd zijn dankzij het klimaatdoel! Om dit doel te bereiken moet de bevolking zich verder in de schulden steken, want zij zijn immers gedwongen om hun woningen ‘klimaatneutraal’ te maken. Lees Klimaatakkoord Rutte

Lees over de werkelijke machthebbers van de wereld.

De ‘Giants’ die de wereld werkelijk besturen willen ieder jaar winst maken over hun vermogen. Want daar is kapitaal voor bestemd, het moet groeien, eindeloos groeien. Door hun macht lukt dit ook en worden zij steeds rijker. Zij hebben zoveel kapitaal ter beschikking dat zij bijna niet meer weten waarin dit te beleggen. Peter Phillips, Amerikaans professor in de politieke sociologie, ging op onderzoek uit en bracht deze reuzen in kaart. Zijn boek wordt doodgezwegen door de main stream media, ook dat is een gevolg van de manier waarop de wereld bestuurd wordt. Lees verder in De reuzen die wereld besturen kijken niet op 30.000 doden per dag

Somber?

Is dit beeld somber? Ik denk het niet. Het is het harde realisme dat de Giants toepassen. Zij zijn zo weergaloos bang om hun miljardenrijkdom te verliezen dat zij ieder jaar een flink rendement op hun vermogen willen hebben ter geruststelling. Hun kolossale rijkdom gaat ten koste van de schamele inkomens van de wereldbevolking. Hopelijk komt er een dag waarop zij inzien dat geluk en rijkdom elkaar uitsluiten.

Rob Vellekoop, 23 oktober 2019

3 Comments

  1. Allemaal 100% waar maar wat voor percentage van de domme en laffe Nederlandse bevolking neemt de moeite zich hierin te verdiepen? Mobile telefoon, social media, voetballen, de caravan, “lifestyle”, lekker “genieten”, je dagelijkse stukje vlees zonder je één moment af te vragen hoe dat op je bord terecht is gekomen, enz. zijn toch veel belangrijker? Echter, hoe dom moet je zijn om grote bedrijven en de politici die ze in hun zak hebben te geloven?

  2. Verdeel en heers politiek , de Romeinen waren er al meesters in , hier speelt men precies hetzelfde spelletje , Er is genoeg afleiding en voor alles wat slecht voor je lijkt , vind je ook wel weer iets op internet wat dat weerspreekt , mensen hier zijn gewoon niet meer gewend om te vechten voor hun waarden [ zombie generatie ] Er is een groep die dat wel wil en kan , deze groep heeft hele andere normen en waarden en ze komen hier per 150000 per jaar naar binnen , we zullen zien waar dat toe gaat leiden .

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.