Peter in Wonderland: Er is een samenzwering tegen de mensheid

Het gratis Peter in wonderland, een klein boekje over een groot plan van Peter Vereecke is een uitnodiging aan iedereen om alles anders en kritischer te bekijken. Het is een prachtig geschenk voor al onze vrienden en familieleden. Dat wil zeggen “…al die nuchtere en verstandige mensen die het ‘complot-denken’ niet kennen of er een vertekend beeld van hebben, maar die er meer over willen weten.”

Peter Vereecke

Ook Peter Vereecke baseert de eerste 44 jaar van zijn bestaan rustig op de overtuiging die hij mee krijgt. Ieder mens gelooft dat wat hem voorgehouden wordt. Hij leidt een heel normaal leven: getrouwd, twee kinderen, leraar Latijn en daarna verzekeringsagent, actief in de parochie, het verenigingsleven en de plaatselijke politiek, voorzitter van de kerkfabriek en burgemeester, …

Hij voelt zich lang goed in zijn vel. Totdat hij zich rond de eeuwwisseling allerlei vragen begint te stellen. Dit blijft lang duren en hij begint dan meer en dieper te zoeken naar antwoorden.

Hierdoor belandt hij in een totaal andere wereld. Net zoals Alice in Wonderland, schrijft hij, ontdekt hij geleidelijk twee fundamentele principes:

“Niets is wat het lijkt & niets gebeurt zomaar.”

Ontdekking

Vereecke vertelt zijn verhaal over de ontdekking van het complot in iets meer dan 100 pagina’s op een verbluffend eenvoudige wijze. Het boekje leest als een trein, comfortabel en snel.

Hij geeft de lezer mee dat deze wel moet beseffen dat hij of zij in enkele uren kan lezen waar Vereecke ruim 15 jaar tijd voor nodig had om alles te onderzoeken en vooral te verwerken.

Peter Vereecke moedigt iedereen aan:”Durf zelf (te) denken.”

Volgens hem is het enige dat moet gebeuren een verschuiving in bewustzijn van de mensheid. Optimistisch sluit hij het werk af met de conclusie dat dit volop aan de gang is en dat dat de reden is dat dit boekje tot stand kwam.

Ik raad dit boekwerkje dan ook van harte bij ieder aan.

Download ‘Peter in Wonderland’ hier

 

Rob Vellekoop, 29 juli 2021

 

7 Comments

 1. Bedankt voor het delen beste Rob, een fijne dag verder!
  Met een vriendelijke groet,
  Treowd

 2. Och cherm het ventje.
  Dat er zo gesold wordt met kinderen en ze vinden het nog normaal ook?

 3. reactie op joanne van 29 juli 22:56.

  dat is inderdaad een van de ergste misstanden. ik las onlangs dat in usa jaarlijks een half miljoen kinderen verdwijnen, waarvan slechts de helft wordt teruggevonden. er verdwijnen daar dus zomaar 250.000 kinderen en klaar! als je dan leest wat er aan de zuidgrens van usa gebeurt met migranten kinderen. ze worden gescheiden van hun ouders, die dan in het plaatselijke concentratiekamp hun zaak mogen afwachten om uiteindelijk teruggestuurd te worden met de mededeling dat hun kinderen zoek zijn! stel je voor: het best georganiseerde land op aarde, althans ze weten wereldwijd zowat duizend militaire bases in stand te houden, maar dat land is dus niet in staat zoiets simpels als een persoonsadministratie voor immigranten op te zetten, bizar gewoon. je kan alleen maar concluderen dat er grote vraag naar kinderen is, want ze verdwijnen permanent. de vraag is waar blijven ze, waar worden ze voor gebruikt, wat is hun lot. ik vind geen antwoord, blijkbaar is dit inderdaad “normaal” daar. maar als je wat fantaseert komen er bij mij althans al snel heel wat gruwelopties naar boven. denk aan vivisectie, eigenlijk alles wat dokter mengele destijds voor ig farben deed en waar de huidige farmaceuten zeker ook belangstelling voor hebben.

  maar dan, in een poging om rob over zijn depressie heen te helpen dacht ik het volgende.

  kinderen zijn erg telepatisch gevoelig, dat is althans mijn persoonlijke ervaring. als kinderen gemarteld worden levert dat ongetwijfeld een sterk telepatisch angstsignaal op. plaatjes en emoties zijn geschikt voor telepatische overdracht geloof ik. in de huidige situatie, waarin rob de mensheid – dus ook deze kinderen – de rug toekeert, omdat hij “liefde” gaat zoeken in de vijfde dimensie – ja het klinkt vreselijk asociaal dus misschien begrijp ik hem niet goed? – maar in deze situatie dus, waar hij angst als een “negatieve emotie” ziet – helaas legt hij dat nergens uit, ik kan zelf heel wat positieve effecten van angst bedenken – in deze situatie dus nogmaals kan een dergelijk angstsignaal natuurlijk de hele corona angstpsychose versterken en mede in stand houden.

  maarrr… en hier komt het dan eindelijk: het omgekeerde zou dan ook moeten werken. als we nu eens allemaal beginnen met bijzonder aardig tegen onze kinderen te zijn, of zelfs tegen ALLE kinderen, dus ze niet langer blootstellen aan allerlei imaginaire rampspoed, maar leuke dingen met ze doen, knuffeltje, spelletje, sprookje nou ja, ik hoef dat niet uit te leggen hoop ik.

  op deze manier COMPENSEREN we de ellende van de verdwenen kinderen althans in het telepatisch veld door de pret van alle andere kinderen in datzelfde veld, waarbij die andere kinderen, en dat is de clou, een overgrote meerderheid vormen. dit heeft in potentie een afname of zelfs omkering van de angstpsychose ten gevolge.

  het lijkt me sowieso de moeite van het proberen waard, dan zakt je stress wat en houd je wat vitamine-c over en gaan je hersens weer werken, want vergeet niet: een mens heeft zonder stress eigenlijk 10 gram vitamine-c per dag nodig en je hersens schreeuwen om c. zonder genoeg c kan je nauwelijks denken en kukel je zo de depressie in.

  ik had daar onlangs nog een commentaartje aan gewijd, dat misschien aan de aandacht ontsnapt is, omdat ik wat laat was. in dat geval zie:
  https://www.dlmplus.nl/2021/06/18/een-effectieve-stralingsbescherming-aanbrengen-in-vier-stappen/#comment-10572 ev.

 4. Beste Ad,

  Helaas verdraai je mijn woorden.
  Ik zal ze toelichten, alhoewel ik dat al vele malen heb gedaan.

  Ik keer mijn rug niet naar de misstanden. Ik publiceer er echter niet meer over. Ondertussen probeer ik mijn medemens te helpen door hem aan te moedigen het positieve in de mens, in zichzelf te ontdekken.

  Als je je namelijk uitsluitend richt op alles wat er mis is op deze wereld dan kom je in een spiraal, zeg maar een gevangenis terecht, waardoor je niets anders meer doet dan boos zijn en mopperen. Daarmee help je niet jezelf en ook anderen niet.

  In de, ik noem het maar alternatieve wereld, zijn we elkaar voortdurend aan het vertellen hoe slecht alles is en wie er allemaal niet deugen en wat ze voor gore spelletjes met ons spelen.
  Dit herhalen we eindeloos aan elkaar. Dagen vullen we ermee. Het enige dat we daarmee bereiken is dat we van elkaar weten hoe we erover denken. Het brengt ons echter niet naar een betere wereld, omdat we kringetjes blijven draaien in de drek die we op aarde zien.

  Tot slot wil ik je geruststellen. Ik ben niet depressief. Nee, ik voel me juist prima en optimistisch. Dat kan ook niet anders want naast alle ellende waarover ik al 10 jaar geschreven heb zijn er ook mooie dingen en is er schoonheid en goedheid. Die zie ik iedere dag. Ik weet dat er veel slechtheid is, dat ontken ik niet, maar ik weiger mijn leven hierdoor te laten vervliegen zonder de kans te nemen ook goede dingen te zien.

  Het programma waarin we gevangen zitten probeert ons te voeden met negativiteit, zodat we depressief niets anders meer willen dan wat brood en spel(l)en. Wij, van de alternatieve wereld, zitten daarin eveneens gevangen zolang we elkaar met al die negativiteit blijven begraven.

  Daarom Ad, nodig ik je uit, met andere ogen te gaan kijken. Ik schreef hierover onder andere: ‘Ik kan zien’
  https://www.dlmplus.nl/2021/06/21/ik-kan-zien/

 5. beste sandra
  ik begrijp niets van jouw reactie
  heb je de bijgaande tekst wel gelezen?
  het lijkt wel een lugubere grap
  kun je hier uitleg over geven

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.