Stichting: informatie media over mazelen is absurd, onvolledig en eenzijdig

123rf

De Stichting Vaccinvrij komt met goed nieuws voor verontruste ouders, die dagelijks onder vuur liggen van een door de main stream media gevoerde pro vaccinatie offensief. De stichting gaat niet kort door de bocht maar pakt uit met een berg aan feitelijke informatie over de mazelen.

Volgens hen is “de informatie zoals u die nu in de media krijgt over de mazelen .. absurd, onvolledig en eenzijdig. En het wordt helaas zo vaak en met zo veel overtuiging herhaald dat de massa zal gaan geloven dat het waar is dat de mazelen een gevaarlijke ziekte is, en dat het waar is dat ouders die niet vaccineren onverantwoordelijk zijn en dus ‘moeten worden aangepakt.”

De stichting gaat ervan uit dat de verspreiding van gewogen informatie via de ouders zelf moet verlopen omdat ‘…dit niet zal gebeuren via de media, niet via de medici, niet via politici’.

‘Hoe is het mogelijk dat er zelfs maar gesproken wordt over verplichting terwijl noch artsen, noch journalisten, noch beleidsmakers in staat zijn om aan bezorgde ouders wetenschappelijk onderzoek te overleggen dat kan garanderen dat vaccineren veilig is.’

Enkele willekeurige opzienbarende feiten vermeld op de BMR pagina:

* In 1975 – het jaar vóór de introductie van het losse mazelenvaccin – was er nog maar 1 sterfgeval.
(De sterfte was al opgelost vóórdat werd begonnen met het vaccineren tegen de mazelen)

* De grootste afname van de sterfte aan infectieziektes heeft niets met vaccins te maken. Het vond plaats in de periode vóórdat er werd gevaccineerd.

* De mazelen gaat vanzelf weer over. Zonder medicijnen (hooguit wat vitamine A en/ of C).

* De reden dat het vaccin ingevoerd is in 1976, was niet om ‘sterftelast’, maar om de ‘ziektelast’ te verminderen. Er moet gewerkt worden op de werkvloer.

* Tot op heden is er geen enkel openbaar, wetenschappelijk onderzoek dat met zekerheid kan garanderen dat vaccineren veilig of zelfs effectief is.

* Op 19 april 2018 heeft het Europees Parlement – buiten het zicht van de burger – vóór nieuwe maatregelen gestemd die de dalende vaccinatiegraad tegen moeten gaan.

*  Op 26 juni deelt staatssecretaris Blokhuis mee dat de vaccinatiegraad daalt in Nederland. Gevolg nog steeds gevoerde mediacampagne om ‘om ouders die niet willen vaccineren ‘aan te pakken’.

Rob Vellekoop, 26 oktober 2018

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.