Bericht uit Wappieland: Kijk niet achterom maar vooruit

Een bericht uit Wappieland

Achter ons sluit het net. Onder grote sociale druk bezwijken steeds meer mensen. Door een waar bombardement van onheilsboodschappen over landen die injecties verplichten lijkt er geen houden meer aan. Als je de massamedia wilt geloven gaat iedereen aan het ‘prikje’.

Er vindt een gigantische schifting plaats, waarin alleen de meer bewusten stoppen met achterom kijken. De redding ligt namelijk niet in kennis over een volgende vaccinatieronde of zoveelste golf of een nieuwe virusvariant.

Nee, achterom kijken verzwakt. Denk aan de vrouw uit de bijbel die achterom keek en in een zoutpilaar veranderde. Je omkeren en vooruitkijken geeft ruimte en lucht. Dat bevrijdt.

Stop toch met elkaar bestoken met negatieve boodschappen. We kennen toch langzamerhand de gevolgen van het nieuwe ‘vaccin’ en welke ‘agenda’ de wereldregering via hun lakeien uitrolt. Wat heeft het voor zin dit elkaar te blijven vertellen?

Dat is stilstand en omkijken, het levert niets op, enkel angst. En juist die angst is het handelsmerk van de macht. Ze moet iedere dag de schrik bij de mensheid op peil houden. De wereld moet onder hypnose blijven anders wordt hij wakker.

Richt je op het pad dat voor je ligt, nadat je je omgekeerd hebt en afgewend van het Sodom en Gomorra van de cabal. Werk mee aan de nieuwe wereld. Bouw mee aan Wappieland, de vijfde dimensie, de hemel op aarde, de vrede in je hart met je creativiteit en scheppingskracht.

Daar in dat gebied van de geest zijn wappies veilig. Het is onbegrensd en onbereikbaar voor waanzinnigen met of zonder macht. Geen mens heeft macht over onze spirit en geest. Samen kunnen we de aarde naar een hogere dimensie tillen.

Sluit de rijen. Omarm elkaar. Neem degenen mee die los willen komen van de woestenij en krankzinnigheid waar angst en ziekte heersen.

Tot ziens in Wappieland.

 

11 Comments

 1. Door niet achterom te kijken heeft men de gelegenheid genomen om de Neurenberg code en het Helsinki akkoord terzijde te schuiven.
  Door niet achterom te kijken zal men telkens dezelfde fouten blijven maken.
  Door niet achterom te kijken zal men de belangrijke lessen vergeten.
  “kijk vandaag naar gisteren om te weten hoe morgen verder te gaan”

 2. Ben nog nooit bang geweest, als wappie gewoon overal naar toe als kan zonder mondkapje, ten zij ze erom vragen, of niet?
  Maar ze moeten het niet de bont maken en ons ertoe dwingen!

 3. Dank je Rob, voor dit verhelderende artikel.
  Ook ik ben de verhalen beu die de duisteren laten rondzingen.
  Inmiddels heeft een ieder die zoekt de kennis over het hoog houden van lichaam en geest.
  Stap op je unieke eigen pad en laat je licht schijnen.
  Wij, de wakkeren en het universum willen jou graag zien.

 4. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Ik zal 3 keer niet aan het prikje gaan,nu niet..over een week niet…en nooit niet…ben ik een covid-21 wappie…nee ook niet…ben ik kleuren scheel…van knal rood naar geel cq groen…nee ook niet…ben ik iets…jaaaa….1 sofie-nummer…niets meer en niets minder….loop ik in het keurslijf van DE HEERTJES EN DAMETJES??….NEE die tijd heb ik heel ver achter mij gelaten…is voorgoed voor bij dat ik mij laat commanderen en dirigeren door het graai kapitalisten en witte boord criminelen,die allemaal keer op keer zeggen hoe democratische zij wel niet zijn…en wat is democratie??….hebzucht–zelfverrijking en hypocritisch gedrag.

  En weer is er 1 kapot geschoten….de 3de op rij…van Gogh–Fortuyn–de Vries!!
  Wilders als nog veroordeeld in het hoger beroep zaak..om zijn uit spraak….meer en meer en nog veel meer…die man heeft nog steeds gelijk..en de verantwoordelijke mensen kijken weg—zeer ver weg!!!

  ik dank U.

 5. Beste Rob,
  Jammer dat mijn reactie niet is geplaatst.
  In de spambox terecht gekomen, of opzet?

 6. Geen angst of ziekte aan boord van het scheepje zonder naam en zonder vlag. Wèl een actief zoeken naar vrijheid in de vaste overtuiging dat die de komende jaren zwaar op het spel zal staan. Liggen vandaag verwaaid in de haven van Makkum omdat de stront over de dijken waait.

  Groetjes van Johan.

 7. Natuurlijk niet, ik had alleen een kleine achterstand, meer niet.

 8. reactie op tigron van 26 juli 09:57.

  ik had zo vijftig jaar geleden een spreuk aan de muur geplakt die ik in een of ander linksachtig blaadje was tegengekomen. het luidde: “een volk dat zijn geschiedenis vergeet is gedoemd die te herhalen”.

  het mooie is dat dat voor alles en iedereen wat geheugen heeft geldt. ook als persoon is het oliedom je geschiedenis te vergeten. zo kom je geen stap verder! als je daar op de drempel van je leven al mee begint word je dus geestelijk een wandelende foetus! ziedaar – in extremo – de nieuwe mens waar rob zo naar hunkert. merkwaardigerwijs lijkt het erg veel op wat klaus schwab ons voorhoudt: het “geluk” als worstje. misschien moeten we ons eens afvragen wat we daarmee zouden kunnen bedoelen, met dat “geluk”.

  het aards paradijs is een project van onbekende duur, wat al 100.000 jaar in uitvoering is. in feite IS de aarde ons paradijs, het is de enige paradijslijke referentie die we hebben. er zijn wat beren op de weg en die moeten wij paradijszoekers onder controle zien te krijgen. ze richten grote schade aan, maar we houden ook van beren. laten we ze dus niet simpelweg afschieten, maar een modus vivendi proberen te vinden, die hun kwalijke invloed te niet doet.

  dat is kort samengevat het project. het is een lange mars inderdaad, ik heb geen idee hoe rob ertoe komt om deze mars al na tien jaar op te geven. depressie is menselijk, maar het verband met vitamine-c gebrek is al meer dan een halve eeuw bekend. zie bijvoorbeeld: https://www.seanet.com/~alexs/ascorbate/196x/milner-g-brit_j_psychiat-1963-v109-p294.htm

  en dat was met maar 1 gram per dag, een lachwekkend klein beetje.

 9. Beste Ad,

  Je hebt volkomen gelijk, ik geef de lange mars naar de ontdekking van onrecht op. Daarvoor in de plaats ben ik een lange mars begonnen naar meer bewustzijn. Want meer bewustzijn brengt, vrede in je hart, schoonheid in het oog en liefde voor ons allemaal.

 10. Een jaar geleden gaf ene Norbert een vergelijking met de invoering v h rookverbod, via rookruimte naar buiten in de kou. Hij had exact gelijk, bijna iedereen loopt nu met muilkorfje, ook alleen, buiten. Ik doe ook niet meer aan wat Icke al uitvoerig heeft uitgelegd, maar wil wel weten hoe ver en hoe snel de GReset mij (ons) direkt bereikt. Nu WEL de frequentie verhogen, protonmail nemen, etc. Maar ook in de Hopi/Lakota profetieen, staat dat de ”kinderen van de Aarde”, vervolgd gaan worden. Ik ben ook bijna ”Dor Hout”, help wel met organiseren van zgn freedom cells. De Alliantie is al bezig, alles wankelt, bid en werk voor elkaar, dan maar..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.