Zo schuif je op naar een hogere staat van bewustzijn

Onderweg naar de Nieuwe Wereld

In deze video vertelt Lorie Ladd dat ‘ze’ ons nodig hebben om de Schaduw in stand te houden en op welke manier ze dat doen, maar ook hoe we sneller door deze donkere tunnel heen kunnen komen. Dit is een vertaling van wat ze in het Engels vertelt.

Bewustzijn

“Het is de meest evolutionaire verschuiving in het menselijke bewustzijn. We bewegen ons naar een hogere staat ervan.

Is verdelen een hogere staat van bewustzijn? Nee.
Is discrimineren een hogere staat? Nee.
Is iemand vertellen dat ze verkeerd zijn en dat ze mijn kant van het verhaal moeten volgen en mijn geloof, een hogere staat van bewustzijn? Nee.

We zitten in een Schaduw. Wij allemaal.
Hoe je bent, hoe je je gedraagt in de Schaduw is de manier waarop we evolueren naar die hogere staat.

Vuile werk

Hoe ik mijn familie, vrienden en collega’s discrimineer, daarop spelen de Systemen in.
Bijvoorbeeld, ik wil je niet ontmoeten als je je zo en zo gedraagt. Je mag hier niet binnen, tenzij je dat en dat doet.

Dat is een lagere staat van bewustzijn. Daar sturen de Systemen op aan.
Ze willen dat we hiermee doorgaan.

Realiseer je dat de Systemen, die de gehele mensheid willen overheersen, hopen dat ieder mens het vuile werk voor hen opknapt.
Dat mensen anderen vertellen om te gehoorzamen wat hen verteld wordt. Dat ze anderen aanspreken op het niet volgen van het verhaal. Dat ze anderen discrimineren.
Ze hebben de mensen nodig om dit werk te doen.

Ze hebben ons nodig om de Schaduw in stand te houden.

Schaduw

Dus vraag jezelf af:”Hou ik de Schaduw in stand of evolueer ik en stap ik in een hogere staat van bewustzijn?”

Discrimineer ik een groep mensen, omdat ze niet geloven wat ik geloof? Ga ik door met verdelen? Door te zeggen:”Ik heb gelijk, jij hebt ongelijk.”

Dat is het vasthouden en handhaven van de Schaduw.

Ik kan mijn waarheid hebben, maar ik kan anderen ook toestaan hun waarheid te hebben. Laat ze het hebben! Laat ze hun ding doen!
Laat ze discrimineren. Laat ze verdelen. Laat ze boos zijn en tegen jou schreeuwen. Laat het okay zijn.

Zo beweeg je naar een hogere staat van bewustzijn. Je zet niet de feitelijke Schaduw vast waarin je zit.

Mind control

Dat is zo krankzinnig aan mind control en manipulatie.
In mind control gaat het druppelsgewijs en voordat je er erg in hebt ben je helemaal akkoord, dat de helft van de bevolking ergens van de trein stapt, naar de kampen.

Je hoort jezelf zeggen:”Ach, ze verdienen het!” Het is krankzinnig om te denken dat dit zich werkelijk aan het ontrafelen is in het collectief van de mensheid. De manier waarop wij, als degenen die de weg wijzen, hier doorheen gaan en de mensheid die hier doorheen trekt, is dat we niet meedoen aan het verdeel-spel, niet discrimineren.

We zeggen niet dat iemand verkeerd is We leven onze waarheid.

Dat betekent dat je je baan kan verliezen, omdat je het algemene verhaal niet opvolgt. Je kunt je kinderen van school moeten halen, omdat je de mainstream niet wil volgen.

Begin

Dit is pas het begin. Als we nu toegeven, terwijl we dat niet willen, dan zal er straks een ander moment komen, waar we geconfronteerd zullen worden. Dan zullen we weer ‘ja’ of ‘nee’ moeten zeggen, tegen onze onafhankelijkheid, tegen onze lichamen, tegen onze vrijheden.

Het is niet gemakkelijk om door de Schaduw te lopen, maar we moeten ons realiseren dat de Systemen die bezig zijn, ons gebruiken om de Schaduw in stand te houden. Discrimineren is niet iets wat ons aangeboren is. Evenmin dat we onze kinderen en kleinkinderen of onze omes en tantes, onze grootouders niet zien, vanwege het mainstreamverhaal.

Het mainstreamverhaal is een kant, maar er zijn meer kanten. Het zou geweldig zijn om te ontrafelen wat er echt aan de hand is.

Menselijke collectief

Dus jij zit in de Schaduw, ik ben in de Schaduw van het menselijke collectief. Het gaat erom hoe wij erin staan! Dat maakt het mogelijk om door te gaan naar een hogere staat van bewustzijn.

Doe niet mee aan discriminatie. Laat ieder zijn geloof hebben. Laat ze hun waarheid hebben. Laat ze boos, geïrriteerd zijn en naar jou schreeuwen. Blijf in een collectief veld, zoveel als je kunt.

Je bent niet beter dan hen. Je bent niet meer wakker. Je bent niet meer geëvolueerd. Je bent niet in 5D en zij in 3D. Dat is verdelen.

Je bent alleen in een andere staat van bewustzijn en gebruikt andere lenzen.

Ontrafelt

We mogen niet doorgaan met discriminatie en verdeling. We moeten toestaan dat het ontrafelt. We zitten in een tunnel van de mensheid. Er is licht aan het einde, maar als we in de tunnel blijven doorgaan met discriminatie en verdelen/afscheiden en vingerwijzen, dan zullen we veel langer in de tunnel van de Schaduw blijven.

Blijf bij je waarheid, spreek hem uit. Ga niet discrimineren of scheiden. Des te meer we kritisch denken en ‘out of the box’ stappen, des te sneller zullen we evolueren.

Ik maak een diepe buiging voor ieder die keuzes moet maken, waarvan nooit verwacht werd deze te moeten maken. Het is niet gemakkelijk en alles is wonderbaarlijk.

Je bent niet alleen. Je bent erg geliefd. Je kwam hier om in de Schaduw te lopen!”

Vertaling Rob Vellekoop, 16 augustus 2021

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.