Meer dan 100.000 Fransen protesteren tegen vpas

Deze zaterdag gaan tienduizenden mensen de straat op tegen de vaccinatiepas. In tientallen steden laten de Fransen weten tegen de coronadictatuur te zijn. Meer dan honderdduizend mensen trotseren de kou en de regen. Bijgaand een korte video met beelden uit de meer dan een dozijn steden en een lijst met plaatsen die meedoen.

Vooral de uitspraak van Macron dat hij de niet-gevaccineerden de komende tijd zou gaan treiteren heeft kwaad bloed gezet in La France. In de aanloop naar de presidentsverkiezingen maken zijn opponenten dankbaar gebruik van de haat die alom gevoeld wordt richting Macron.

Uitgebreide lijst met deelnemende plaatsen die op 8 januari hebben aangekondigd te protesteren.

Rob Vellekoop, 10 januari 2022

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.