HAARP onzichtbare killer en zeker niet onschuldig

Om mensen ervoor te behoeden dat het met HAARP en geo-engineering allemaal zo’n vaart niet loopt runt de Amerikaanse onderzoeker Wigington de website Geoengineeringwatch.org, die al jaren mensen probeert te informeren over dergelijke ‘massavernietigingswapens’. Want zegt hij, des te meer we begrijpen waartegen we vechten, des te meer betrouwbaar en effectief kan ieder zijn in de strijd daartegen.

HAARP

Immense krachtige radio frequency transmissies worden uitgezonden door ionosferische opwarmingsinstallaties zoals HAARP. Volgens Wigington vormen deze (uit)zendingen een enorme bedreiging voor onze planeet en alle leven erop. HAARP en andere dergelijke installaties zijn volgens hem massavernietigingswapens.

In de video ‘Holes in heaven’ laten de makers zowel deskundigen aan het woord die geen enkel gevaar zien bij de toepassing van HAARP als experts die exact het tegenovergestelde beweren.

Wat ze echter niet ontkennen is de gigantische krachten waarmee gewerkt wordt, namelijk die van het elektrische systeem van de aarde, waar deskundigen absoluut niet het fijne van weten.

In 1990 heeft het Amerikaanse congres opdracht gegeven aan Defensie om de mogelijkheden te onderzoeken voor het verbeteren van de communicatie, navigatie en surveillance. Zowel het verstoren als het controleren van communicatie waren de doelen.

High Frequency Active Auroral Research Program, kortweg HAARP, werkt met een groot aantal antennes die samen fungeren als 1 antenne waarmee radiogolven, energie dus, naar de bovenste lagen van de atmosfeer van de aarde wordt gestuurd. Hierdoor is het mogelijk de ionosfeer tot 1600 graden te verhitten. Een activiteit die normaal gesproken de zon voor zijn rekening neemt.

Energiesysteem van de aarde

Met Haarp kan 3,6 miljoen Watt in een golf van 1 miljard Watt (1 Giga Watt) gebundeld worden. Een kleinere hoeveelheid energie triggert een grote hoeveelheid die vrij komt. Volgens geïnterviewde experts is het feitelijk rommelen met het energiesysteem van de aarde en weten we eigenlijk niet goed wat we doen, laat staan dat de consequenties hiervan bekend zijn.

Ronduit schokkend is dat met het HAARP systeem ook lage frequentie radiogolven uitgezonden kunnen worden. Hiermee kunnen de uitbaters van dit systeem bijvoorbeeld bekijken wat zich in het aardoppervlak bevindt, maar ook het gedrag en de stemming van de mens kunnen ze ermee beïnvloeden.

Wanneer de mens denkt dan genereert hij 13 tot 14 cycli per seconde aan hersengolven en dat zijn er 8 tijdens de slaap. Hierop kan het haarp-systeem inbreken omdat het dezelfde frequenties zijn die onze hersenen genereren. Dit zijn zogenaamde ELF’s of extremely low frequencies. Op deze wijze kan de operator (zeg overheid) de menselijke geest beheersen, bijvoorbeeld emoties laten ontstaan uiteenlopend van een geluksgevoel tot verdriet.

Met het op deze manier inzetten van elektromagnetische wapens tegen mensen kunnen de overheden zelfs ziektes veroorzaken, hysterie, passiviteit, en dergelijke.

Naast de HAARP installatie zijn er nu zelfs meer mogelijkheden dan destijds in de negentiger jaren. Satellieten en andere ionosfeeropwarmers zijn strategisch geplaatst over de hele wereld. Er wordt gesproken over de mogelijkheid een massale ontlading van bliksem te creëren, groter dan de planeet ooit heeft gezien.

 

Aardbevingen

Volgens Wigington in onderstaande video kan een aardbeving plaatsvinden door verhitting van de atmosfeer recht boven de plaats van de catastrofe. Denk aan de aardbeving in Turkije van dit jaar.

Hij baseert zich onder andere op publicaties in het Geophysical Journal International. Waar melding wordt gemaakt van een dergelijke verhitting van de atmosfeer in Japan, voorafgaand aan de aardbevingen daar in 2011.

> Lees dit boek voor meer informatie over geoengineering, chemtrails en dergelijke.

> Meer artikelen over chemtrails en geoengineering lees je hier

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.