De grootste misdaad ooit, om niet te vergeten

Het boek van het schrijverscollectief van VirusWaarheid (nu VoorWaarheid) is een waardevolle vastlegging van de gebeurtenissen en feiten in de coronacrisistijd en geeft een inkijk in het leven van enkele leden van VW. Zij doen ook een belofte: VoorWaarheid gaat door als bredere beweging, die niet alleen naar ziektes kijkt.

Coronaboeken

Het boek ‘De grootste misdaad ooit’ is een mooie aanvulling op de boeken die al over de coronacrisistijd zijn verschenen, zoals ‘De meest gevaarlijke Dr. op aarde’ (Kennedy), Coronabedrog (Baudet) en ‘Pandemie van de angst’ (Van der Pijl). Boeken met elk hun eigen invalshoek.

In ‘De meest gevaarlijk dr.’ gaat het over het wereldwijde web van corruptie, misleiding en misdaad dat Big Pharma samen met geheime diensten en het militair-industrieel complex heeft gesponnen: een web waarin artsen, ziekenhuizen, wetenschappers, universiteiten, overheden, vakbladen en media volgens Kennedy gevangen zijn geraakt.

Je zou kunnen zeggen dat ‘De grootste misdaad ooit’ de Nederlandse situatie onder de loep neemt en daarin ook beschrijft op welke manier de mensen achter VirusWaarheid (nu VoorWaarheid) , die op zich weer tienduizenden bezorgde burgers vertegenwoordigden, door een dictatoriale overheid werden tegengewerkt.

Coronabedrog van Baudet bevat een persoonlijk deel over hoe hij zich liet beetnemen. Daarnaast zijn kritische versie op de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar met daarin onder andere mortaliteit, de zorg, bijwerkingen, vaccinatie en dergelijke. Volgens de politicus, ‘is het coronaverhaal de grootste leugen ooit’ en de Great Reset:”Dat is echt de strijd tussen goed en kwaad.”

De grootste misdaad

‘De Grootste misdaad ooit’ is geschreven door het schrijversteam van het huidige VoorWaarheid, dat voorheen VirusWaarheid heette. Zij beschrijven op welke manier zij tegen de gebeurtenissen aankeken voor een periode van drie jaar, gerekend vanaf de eerste lockdown (2020).

Het is eigenlijk een beschrijving van een vrijwilligersorganisatie die probeerde zoveel mogelijk mensen bewust te maken van wat er in Nederland tijdens de coronacrisis echt aan de hand was. Met dat doel voerden ze talloze rechtszaken tegen de Nederlandse overheid, die in hun ogen functioneerde als dictator. Ze refereerden er dan ook steeds naar als ‘het regime’ wanneer zij spraken over de regering Rutte.

Naast de juridische strijd was er de organisatie van het verzet met vele andere mensen en organisaties.

VirusWaarheid was een collectief van kritische mensen met als boegbeelden Jeroen Pols en Willem Engel.

Het is bestemd voor al diegenen die VirusWaarheid en hun voormannen alleen hebben leren kennen vanuit het kwalijk vertekende beeld van de massamedia. Daarnaast is het uiterst interessant voor de mensen die destijds zich verzet hebben tegen de coronamaatregelen. Achteraf geeft het hen op alle punten, destijds als conspiracy belachelijk gemaakt, gelijk.

De schrijvers vinden zelf dat ‘ieder die betwijfelt of de regering, de bestuurders van Nederland, het beste voor hebben met de bevolking….en doorheeft hoeveel censuur door internetbedrijven en ‘oude media’ geplaagd wordt.’ dit boek zou moeten lezen.

Feiten

De informatieoorlog die tijdens de coronacrisis over het land werd uitgestort wordt in dit boek op tal van punten gecorrigeerd met tal van schokkende onderbouwde feiten. Denk aan de eerste rechtszaak die VW voerde met de Staat en liet zien dat het land op slot ging, verplicht werd mondkapjes te dragen en de avondklok kreeg, zonder dat hiervoor enige onderbouwing bestond.

Een ander schokkend feit, dat we niet mogen vergeten en dat de schrijvers aanhalen, is dat de coronapandemie vanuit historisch perspectief onbeduidend was qua sterftecijfers. Ondanks het andere feit dat deze crisis toen zo opgeblazen werd dat het een ware angstgolf veroorzaakte.

Nog een ander niet te verwaarlozen feit is de dubieuze rol van de NCTV. Deze overheidsdienst blijkt sinds 2012 de derde veiligheidsdienst van ons land te zijn. Zij hebben een centrale rol gespeeld tijdens de coronacrisis. ‘De facto regeerde de NCTV achter de schermen per decreet.’ Het Ministerie van VWS was slechts een boodschapper en verkoper.

Toekomst

Als conclusie stellen de schrijvers dat zij ‘absolutisme’ en een ‘incompetent en corrupt bestuur’ aantroffen in ons land. Zij weten dat ‘in een betere wereld zou de bevolking bezig zijn met de vraag hoe gerechtigheid kan komen voor miljoenen Nederlandse kinderen wier leven zwaar verpest is door schoolsluitingen en lockdowns.’ en dan ‘zouden we het over tribunalen en belastingen op het corrupt verdiende geld van de laatste jaren moeten hebben.’

De schrijvers zien op korte termijn weinig reden tot optimisme, want we gaan zware tijden tegemoet. Gelukkig verwachten zij dat het op langere termijn beter zal gaan. Dat komt dan door jaloezie en competitie met landen zoals Zweden of staten zoals Florida, die niet meegedaan hebben aan de coronawaan. Hier gaat het op alle vlakken beter en zal uiteindelijk ‘in Nederland de waanzin en machtswellust teniet zal doen.’

De mensen van VoorWaarheid hebben naast talrijke onderlinge verschillen twee gemeenschappelijke waarden: de drang naar vrijheid en het willen beschikken over feitelijke informatie. Deze drang ‘krijgt met Liefde en Geduld steeds opnieuw vorm in de Strijd Voor Waarheid’, zo schrijven zij in het voorwoord.

Aan het einde van het boek doen zij een belofte: VoorWaarheid gaat door als bredere beweging, die niet alleen naar ziektes kijkt.

Voor mij persoonlijk verdienen Jeroen Pols en Willem Engel een plaats in de Galerij der Moedigen..https://www.dlmplus.nl/…/galerij-der-moedigen-willem…/ samen met de andere mensen van VirusWaarheid en alle kritische ‘wappies’ die zich verzetten tegen het onrecht en het bedrog uit deze roerige coronatijd.

Hoofdstukken

1. In den beginne
2. De strijd om de waarheid
3. Wilde haren en jongensjaren
4. De strijd om recht en de gerechtelijke procedures
5. Cellen, salsa en de andere kant van het gelijk
6. De strijd om vrijheid: censuur en staatsgrepen
7. Een veelkoppig monster – vinger aan de Pols
8. De vele verhalen binnen Viruswaarheid
9. Conclusies en de volgende stappen

 

Je kunt dit boek bestellen bij onze sponsor Academy of Happiness

Rob Vellekoop, 12 januari 2024

1 Comment

  1. Fantastisch dat deze boeken zijn verschenen door moedige mensen die de waarheid verkondigen over de grootste misdaad sinds W.O.2.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.