Waarschuwt staatssecretaris bedekt voor #5G en elektromagnetische wapens?

Tot verbazing van veel mensen legt staatssecretaris Mona Keizer tijdens het debat over 5G ongevraagd een verband tussen 5G en crowd control. 5G biedt meer mogelijkheden dan de meeste mensen voor mogelijk houden. Opties die direct toepasbaar en uitermate verontrustend zijn, omdat de techniek hiervoor al lang klaar is. Lees verder en huiver voor de consequenties. Dr Katherine Horton legt uit hoe het werkt.

Keizer in de Kamer

Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Keizer:”….nieuwe mogelijkheden die de 5G technologie biedt. Bijvoorbeeld ….landbouwprecisie……crowd control…”

Maar wat betekent crowd control nu werkelijk? Het gaat vele malen verder dan het onder controle houden van demonstranten. Het is namelijk mogelijk om met geïmplanteerde chips in combinatie met 5G mensen precies te laten doen en zelfs te laten denken wat de geheime dienst of criminele elite wil, volgens Dr Horton.

Horton over elektromagnetische wapens en 5G

Volgens Dr Horton is 5G een bedekt wapensysteem dat zelfs dodelijk kan zijn. Ze legt uit waarom. Met de huidige stand van de technologie is het mogelijk een mens compleet te hacken. Volgens Horton is hier al 100 jaar onderzoek aan besteed. Het is mogelijk (en wordt volgens de doctor al heimelijk toegepast) dat mensen met implantaten een netwerk op het lichaam krijgen aangelegd, een zogenaamd body area network of BAN.

Hiermee kunnen de slachtoffers niet alleen gepijnigd worden, maar ook volledig bestuurd. Dit is zelfs levenslang mogelijk omdat deze chips in het menselijk lichaam zitten. Men kan namelijk zogenaamde nanonetwerken onder de huid installeren.

Met dit elektromagnetische wapen of directed energy weapon is het mogelijk mensen in hun huis aan te vallen vanaf grote afstand zonder sporen achter te laten. Mensen kunnen op deze manier kanker, orgaanschade, hersenbeschadiging, hartinfarct oplopen of zelfs sterven. In de volgende video gaat ze er meer in detail op in.

Voor degenen die hierover nog veel meer willen weten verwijst Horton naar het boek ‘Global brainchip and mesogens’ van Dr. Hildegarde Staninger.

Horton over Body Area Networks en 5G

Volgens een door de doctor in deze video aangehaald rapport zal de markt in elektromagnetische wapens tussen 2016 en 2023 vervijfvoudigen.

En het wordt nog veel spannender. De mensen die vrijwillig of ongewild zijn uitgerust met een body area network (BAN) kan je ook nog eens met elkaar verbinden. Dit zijn Body-to-Body netwerken (zie plaatje hierboven) De rode punten zijn de geïmplanteerde chips. Deze sturen signalen binnen het BAN naar elkaar.

Denk niet dat dit science fiction is, want Horton levert een rapport uit 2017 aan. In het rapport ‘Communication Challenges in On-Body and Body-to-Body wearable wireless networks’ worden plannen toegelicht om WIFI en mobiele netwerken te gebruiken om de BANs met elkaar in verbinding te brengen.

Horton zegt als je naar de publicatiedatum kijkt kan je de conclusie trekken dat BAN in dat jaar al standaard was.

Met deze Body-to-Body netwerken is het mogelijk niet alleen mensen op afstand te folteren of te pijnigen maar ook op deze manier hen te dwingen orders op te volgen of in het gareel te houden.

Elektromagnetische wapens bezorgen degenen die aan de touwtjes trekken ongelofelijk veel macht. Men kan dus zelfs doden (door de mensen ziek te maken) zonder zichtbare oorzaak. Horton voorspelt dat deze wapens het normale wapentuig volledig zullen verdringen.

Wie is Dr Horton?

Een persoon die dergelijke explosieve informatie verstrekt blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Haar curriculum vitae is een aaneenschakeling van wetenschappelijke prestaties en bedreigingen, vreemde bijna ongelofelijke gebeurtenissen.

Dr Katherine Horton is opgeleid in Oxford als deeltjesnatuurkundige en systeemanalist. Zij is daarin een Master of Physics en behaalde een doctoraat in deeltjesfysica.

Ze werkte als natuurkundige bij het Duitse Electronsynchrotron DESY in Hamburg, bij Large Hadron Collider at CERN in Geneve. Ze gaf nucleaire fysica en deeltjesfysica aan het Hertford College, University of Oxford.

Alle bedreigingen en tegenwerking zowel fysiek als mentaal heeft ze als wetenschapper nauwgezet gedocumenteerd. Het is allemaal terug te vinden op deze site.

Als je daarna nog meer over haar wilt lezen, helpt deze link je nog verder op weg.

Conclusie

Als je Horton mag geloven is de introductie van 5G een aanvulling op een controle systeem van de mensheid dat zijn gelijke in onze geschiedenis niet kent. De manier waarop zij onderdrukt wordt bewijst dat de krachten achter de uitrol van 5G dit het liefst geheim willen houden. Tegelijkertijd lijkt de mens op de drempel te staan van een tijdperk met een nieuwe vorm van slavernij waarbij zelfs het denken van de mens kan worden overgenomen.

Rob Vellekoop, 17 februari 2020

35 Comments

 1. Dat mijn 39 jaarlange ervaring met elektromagnetische straling met personen doet, kan naast voordelen ook nadelen geven en van de laatste moet je als overheid geen misbruik van maken?

 2. Als de badgasten geroosterd worden op het Zwarte Pad, kan de complotwethouder altijd beweren dat het door de zon kwam. Invoeren zonder weerstand. “Is goed voor het parkeerprobleem”. Wordt een gevaargebied met die straalmasten.

 3. Het klopt dat die kennis, en toepassingen! er al lang zijn. Een paar weken terug stond op WanttoKnow een artikel met meerdere patenten als voorbeeld beschreven.
  zie wanttoknow.nl/overige/mind-control/mind-controlpatenten-tonen-mega-manipulatie/ Het is belangrijk hiervan bewust te blijven.

 4. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Hoe hard en hoeveel het voetjes volk ook protesteerd….het 5G netwerkje gaat er gewoon komen…de KPN.is allang en breed voorbereidings werkzaamheden aan het doen.
  De ambtenaren piramide lui die hebben allang en breed in gestemd met plaatsing,uit het oog punt…economische belangen.
  Dat u als menselijk wezen er aan kapot gaat …boeien!!!
  In diverse landen is het 5G netwerk al in gebruik gevolg…massale sterft van kleine insecten ..bomen die naast of dicht bij z’n lantaarn paal of mast staan zijn aan 1 kant helemaal dood ..groet ook helemaal geen blad meer aan hangen alleen nog maar dode takken aan…ken je na gaan wat dat doet met een kinder hoofdje wat nog niet vol gegroeid is.
  De flora en fauna gaat er aan kapot….en waar voor???
  Het wordt straks ook gebruikt voor zeer snellere oorlogs voering via dat G5 netwerk…en dat het publiek daar dan ook gebruik van gaat maken is het een verdien model geworden om dat 5g netwerk in stand te houden en uit te breiden.
  Lang leven heeft de mens niet meer….ga niet dood aan gemanupuleerd voedsel dan ga je wel kapot van de straling.

  Kapitalisme maakt vele male kapot dan je lief is!!!

  Ik dank U deze keer heel erg bescheiden!

 5. BESTE MENSEN DIE TEGEN DE UITROL ZIJN
  EN DIE MEER INFO HEBBEN ALS DE GEMIDDELDE BURGER:

  WAT KUNNEN WE DOEN TER VERDERE VOORKOMING
  EN HET DOEN STOPPEN VAN 5G

  GEEF ONS ADVIES AUB

 6. DOOR DE MINIMALE HOEVEELHEID VAN REACTIES
  BLIJKT DAT MENSEN NU AL VERLAMD ZIJN
  DOOR DEZE VOORTDENDERENDE NIET TE VOLGEN
  ASPIRATIES INGEGEVEN DOOR VROUWE PECUNIA
  HELAAS HEEFT DE MENSHEID NIETS GELEERD
  VAN VOORGAANDE RAMPEN
  HELAAS

 7. De mensen die dit doordrukken – bv politici – hebben daar dan toch zelf ook last van?

 8. Ze weten nu al dat er meer onrust vanuit de bevolking komt door incompetentie van de overheid dus dat moet dan maar gesmoord worden met wapens, wat dat is 5G. En dan komt zo’n trutje met smoesjes van dat het ook voordelen heeft. Lees de geschiedenisboeken en weet dat dezelfde rotsmoes steeds weer gebruikt wordt.

 9. waarom is/wordt Julian Assange behandeld als
  de eerste en beste terrorist
  terwijl hij niets anders doet
  als de waarheid openbaren

 10. Ik snap werkelijk niet wie het verzonnen heeft dat 5G gevaarlijk is voor de gezondheid. Hebben we niet genoeg aan die Corona-hysterie? Onbegrijpelijk.

 11. Verdiep je gewoon eens in de 5G problematiek. Je zou de artikelen onder 5G op deze site bijvoorbeeld eens kunnen lezen. Dat verbreedt het plaatje dat je over de 5e generatie mobiel netwerk hebt aanzienlijk.

 12. Óók ik heb te hiermee te maken,je wordt geobserveerd en daarna krijg je maken met elektronische schokken en proberen je te dwingen om bepaalde dingen te doen,daarbij zijn er op mijn oren ‘chips’ gedrukt,en zo er mijn gehoor bepaalde gedachtes neergezet!
  Ook wordt er n soort van elektronische lading rondom mijn lichaam geplaatst m.n genitale delen en wordt gedwongen tot n orgasme,werk ik hier niet aan mee,krijg ik n elektrisch schok!
  Zo werd ik ook geïsoleerd en daardoor angstfobieen kreeg.
  Nu ben ik bezig om mezelf te herpakken en deze praktijken MOETEN meer bekendheid krijgen,het is geen sciencefiction,maar de keiharde waarheid!!!!

 13. onderzoek Brain hacking in combinatie met de fourth industrial revolution.
  Ik lees al meer mensen wiens gedachten op straat worden geopenbaard. Er is nog geen wetgeving voor kennelijk.
  Dat het kan is duidelijk, dat ze het op nietsvermoedende burgers testen ook. Ook bij mij en ik ga er werk van maken. Laat je niet hack maken. Zal nog wat meer links plaatsen als ik het verder onderzoek.
  https://everydayconcerned.net/ti-station/targeting-is-real/

 14. Dit maak ik nu mee , zit nu op 30 minuten in de video, ik durf eigenlijk niet verder te kijken! :S
  gangstalking doen ze op dit moment ook voor mijn huis,gelukkig heb ik goede buren die steun geven, ik ben nu overal melding aan het maken en ben best ongerust over hoever ze gaan..
  Dit,V2K, is marteling. Help..

  https://youtu.be/SGzeGoMrLSo

 15. Hier wordt door de fourth industrial revolution, het opvangen van gedachten en gevoelens besproken, men moet speciale kamers ontwikkelen om nog creatief te kunnen denken. Bedenk wat dit betekent als men dit inzet als surveillance programma als citie brain, en wat dit betekend voor de dissidente burger, maar ook voor advocaten bv, of voorkennis in zakendeals?

  https://youtu.be/kpW9JcWxKq0

  Ik kan u verzekeren dat dit al wordt ingezet en vetzoek dan ook wie dit meemaakt te melden bij college vd rechten vd mens, politie , en ministeries v justitie , maar vooral met de omgeving.
  Opdat deze misdaad tegen de mensheid niet onopgemerkt blijft.

 16. What’s really exciting is that we’re not reconstructing squares and triangles but actual images of a person’s face, and that involves a lot of fine-grained visual detail,” adds Nestor.

  https://neurosciencenews.com/ai-eeg-images-8546/
  Er wordt al gesproken over portable eeg en enig tijd geleden is er over gesproken weg in scholen te plaatsen.

 17. Een link vooral van belang voor de comments.

  Tetanizatie schokken.

  https://www.vrijspreker.nl/wp/2013/10/privacy-u-wordt-bespioneerd-bij-alles-wat-u-doet/

  Quark Pruthe 29-10-13 at 12:41
  Nu in toenemende mate het ‘denial’ in ‘active denial’ in de knel raakt door de moedige Drake , Snowden, Tice, Binney, Greenwald en anderen.
  Nu wordt het mogelijk een en ander op een tijdas te zien.
  In 1979 werden deze systemen in de spionnen wereld gebruikt, in 1987 werden deze systemen op burgers gebruikt, ja in nederland.(coïncident met onze 30 jaar lange politieke stilstand, gek he?)

  Bij het worden mensen 24 uur per dag 7 dagen per week, maanden, jaren aan hoge tonen blootgesteld.
  (Mischien is dat slechts een bijkomend effect van de radar-straling.)

  Bij het worden mensen 24/7 gevolgd (soms zonder te weten waarom),
  ondervindt men defamisme,inbraak na inbraak, georganiseerde buurtpesterij, vandalisme, jarenlang.
  (‘a brazen daylight racketeering under the watchfull eyes of law and law enforcement’)

  Bij het krijgt je hart een paar keer per week (geinduceerde) opdonders,
  ben je heel bewust van zelfs de golflengte van de straling, het geexperimenteer,
  de onverandtwoordlijke intensiteit en de repercussies ‘if-one-tells’.
  Men verliest gezin, werk, nachtrust, vrienden, gezondheid (ledematen), relaties en wordt financieel vermorzeld.

  Bij het nieuwe afluisteren zijn alle ideeen van de ‘staat’ (want daar ging het om),
  slaap je vanavond (en de rest van het jaar) in een auto of camping, krijg je dagelijks tetanisatie schokken met de
  die 12,5% permanente invaliditeit scoort en hier sinds 1996 operationeel is.

  Omdat men met het in groepen op ‘targets’ jagen met de decaden lang,
  gierende pret heeft gehad, komen we bij het .

  Want nu het (op sovjet wijze) voor gek(‘meneer-is-een-beetje-in-de-war’) verklaren van ‘targets’ met de opmerkingen
  van Thomas Andrews Drake weer verder in de knel raakt, nu wordt het moeilijk 11 amerikaanse senatoren
  en 16.000.000 websites over gangstalking en microwave terreur orgieen te negeren.

  Er komen tal van lagen van waanzin naar boven denk ik binnenkort, zoals
  (operationeel in Nederland sinds 1987) en de epidemie van het gangstalking-denial-syndrome.
  Weinigen realizeren dat de deuren van een wrede gestoorde electronische gulag zich aan het openen zijn, onder onze ogen.

  (‘active denial’ is tenslotte het best te vertalen als “Ich habe es nicht gewuSSt”.)

 18. Tetaniseren,ironiseren, emotionele schokken geven.
  Het gaat om beschimpen en belachelijk maken van mensen.
  De psyche in de war maken.
  We krijgen ook echte schokken.

 19. Posession of the mind,mind hijacking, neuralink, geheugen overdracht van persoon of dier of juist het geheugen wissen,bacteriën schimmels en virale deeltjes, rna dna wat gifjes of een hele film ja u leest het goed kan bevatten en later via licht in de pupil geactiveerd kan wordenen volledige overname van het lichaam van een persoon door iemand of een computer die ergens elders in de wereld kan staan.
  Dr Charles Morgan on neurobiology.
  Oftewel brainhacking uit de complotter of active denial van artsen en politie en politici gehaald, waar targeted individuals zichzelf in zullen herkennen.
  Geen aluhoedjes, maar ongewilde proefpersonen.

  https://youtu.be/cTtIPBPSv0U

 20. Ik heb meldingen gedaan bij overheid politie , online telefonisch. Ik krijg stroomstoten door mijn hoofd
  Wordt 24/7 gepest en gesard met micro wave auditory hearing, v2k, krijg geen nachtrust, krijg fake telefoongesprekken, zet meldingen op facebook bij politici

  EN NIEMAND REAGEERD!

  Ik weet niet meer wat te doen,
  Ik ben moe, ik voel me ziek.duizelingen, maar het maakt hun niet uit
  Ik
  De tweede wereldoorlog is niet gewonnen. Ik ben onderhevig aan nazipraktijken

  Politie doe iets.

 21. Iets meer uitleg over voice to skull en hoe belangrijk het oor de targets is om bij te houden elke keer dat men word aangevallen hoe het voelde, was het een dunne straal,dik diep oppervlakkig waar kwam het vandaan de richting en de tijd etc. Dit kan veel vertellen over het wapen wat is ingezet, zo kreeg ik elke leer een straal die mij verwarmde. Dat is active denial system zo blijkt nu. Het type radioactiviteit kan zo ook herkend worden. Want ja. Duidelijk is dat de slachtoffers kanker krijgen.
  Laat je nimmer de stem smoren meld het overal.

  https://www.bitchute.com/video/VSoxv0DVKdc1/

  Misschien kunnen we het sneller
  Meer aandacht geven want te veel zijn ons voorgegaan op een gruwelijke manier overleden. De eerste stap is isoleren tweespalt zaaien alsof ieder die je lief hebt erbij hoort. Dus je wordt geïsoleerd geridiculiseerd gedrogeerd in een inrichting er wordt op je geëxperimenteerd en dan krijg je kanker. En dan mag je ook nog alleen dood omdat je door hen niemand meer hebt..een duivels plan. gelukkig was ik wijzer.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.