Waarschuwt staatssecretaris bedekt voor #5G en elektromagnetische wapens?

Tot verbazing van veel mensen legt staatssecretaris Mona Keizer tijdens het debat over 5G ongevraagd een verband tussen 5G en crowd control. 5G biedt meer mogelijkheden dan de meeste mensen voor mogelijk houden. Opties die direct toepasbaar en uitermate verontrustend zijn, omdat de techniek hiervoor al lang klaar is. Lees verder en huiver voor de consequenties. Dr Katherine Horton legt uit hoe het werkt.

Keizer in de Kamer

Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Keizer:”….nieuwe mogelijkheden die de 5G technologie biedt. Bijvoorbeeld ….landbouwprecisie……crowd control…”

Maar wat betekent crowd control nu werkelijk? Het gaat vele malen verder dan het onder controle houden van demonstranten. Het is namelijk mogelijk om met geïmplanteerde chips in combinatie met 5G mensen precies te laten doen en zelfs te laten denken wat de geheime dienst of criminele elite wil, volgens Dr Horton.

Horton over elektromagnetische wapens en 5G

Volgens Dr Horton is 5G een bedekt wapensysteem dat zelfs dodelijk kan zijn. Ze legt uit waarom. Met de huidige stand van de technologie is het mogelijk een mens compleet te hacken. Volgens Horton is hier al 100 jaar onderzoek aan besteed. Het is mogelijk (en wordt volgens de doctor al heimelijk toegepast) dat mensen met implantaten een netwerk op het lichaam krijgen aangelegd, een zogenaamd body area network of BAN.

Hiermee kunnen de slachtoffers niet alleen gepijnigd worden, maar ook volledig bestuurd. Dit is zelfs levenslang mogelijk omdat deze chips in het menselijk lichaam zitten. Men kan namelijk zogenaamde nanonetwerken onder de huid installeren.

Met dit elektromagnetische wapen of directed energy weapon is het mogelijk mensen in hun huis aan te vallen vanaf grote afstand zonder sporen achter te laten. Mensen kunnen op deze manier kanker, orgaanschade, hersenbeschadiging, hartinfarct oplopen of zelfs sterven. In de volgende video gaat ze er meer in detail op in.

Voor degenen die hierover nog veel meer willen weten verwijst Horton naar het boek ‘Global brainchip and mesogens’ van Dr. Hildegarde Staninger.

Horton over Body Area Networks en 5G

Volgens een door de doctor in deze video aangehaald rapport zal de markt in elektromagnetische wapens tussen 2016 en 2023 vervijfvoudigen.

En het wordt nog veel spannender. De mensen die vrijwillig of ongewild zijn uitgerust met een body area network (BAN) kan je ook nog eens met elkaar verbinden. Dit zijn Body-to-Body netwerken (zie plaatje hierboven) De rode punten zijn de geïmplanteerde chips. Deze sturen signalen binnen het BAN naar elkaar.

Denk niet dat dit science fiction is, want Horton levert een rapport uit 2017 aan. In het rapport ‘Communication Challenges in On-Body and Body-to-Body wearable wireless networks’ worden plannen toegelicht om WIFI en mobiele netwerken te gebruiken om de BANs met elkaar in verbinding te brengen.

Horton zegt als je naar de publicatiedatum kijkt kan je de conclusie trekken dat BAN in dat jaar al standaard was.

Met deze Body-to-Body netwerken is het mogelijk niet alleen mensen op afstand te folteren of te pijnigen maar ook op deze manier hen te dwingen orders op te volgen of in het gareel te houden.

Elektromagnetische wapens bezorgen degenen die aan de touwtjes trekken ongelofelijk veel macht. Men kan dus zelfs doden (door de mensen ziek te maken) zonder zichtbare oorzaak. Horton voorspelt dat deze wapens het normale wapentuig volledig zullen verdringen.

Wie is Dr Horton?

Een persoon die dergelijke explosieve informatie verstrekt blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Haar curriculum vitae is een aaneenschakeling van wetenschappelijke prestaties en bedreigingen, vreemde bijna ongelofelijke gebeurtenissen.

Dr Katherine Horton is opgeleid in Oxford als deeltjesnatuurkundige en systeemanalist. Zij is daarin een Master of Physics en behaalde een doctoraat in deeltjesfysica.

Ze werkte als natuurkundige bij het Duitse Electronsynchrotron DESY in Hamburg, bij Large Hadron Collider at CERN in Geneve. Ze gaf nucleaire fysica en deeltjesfysica aan het Hertford College, University of Oxford.

Alle bedreigingen en tegenwerking zowel fysiek als mentaal heeft ze als wetenschapper nauwgezet gedocumenteerd. Het is allemaal terug te vinden op deze site.

Als je daarna nog meer over haar wilt lezen, helpt deze link je nog verder op weg.

Conclusie

Als je Horton mag geloven is de introductie van 5G een aanvulling op een controle systeem van de mensheid dat zijn gelijke in onze geschiedenis niet kent. De manier waarop zij onderdrukt wordt bewijst dat de krachten achter de uitrol van 5G dit het liefst geheim willen houden. Tegelijkertijd lijkt de mens op de drempel te staan van een tijdperk met een nieuwe vorm van slavernij waarbij zelfs het denken van de mens kan worden overgenomen.

Rob Vellekoop, 17 februari 2020

9 Comments

 1. waarom is/wordt Julian Assange behandeld als
  de eerste en beste terrorist
  terwijl hij niets anders doet
  als de waarheid openbaren

 2. Ze weten nu al dat er meer onrust vanuit de bevolking komt door incompetentie van de overheid dus dat moet dan maar gesmoord worden met wapens, wat dat is 5G. En dan komt zo’n trutje met smoesjes van dat het ook voordelen heeft. Lees de geschiedenisboeken en weet dat dezelfde rotsmoes steeds weer gebruikt wordt.

 3. De mensen die dit doordrukken – bv politici – hebben daar dan toch zelf ook last van?

 4. DOOR DE MINIMALE HOEVEELHEID VAN REACTIES
  BLIJKT DAT MENSEN NU AL VERLAMD ZIJN
  DOOR DEZE VOORTDENDERENDE NIET TE VOLGEN
  ASPIRATIES INGEGEVEN DOOR VROUWE PECUNIA
  HELAAS HEEFT DE MENSHEID NIETS GELEERD
  VAN VOORGAANDE RAMPEN
  HELAAS

 5. BESTE MENSEN DIE TEGEN DE UITROL ZIJN
  EN DIE MEER INFO HEBBEN ALS DE GEMIDDELDE BURGER:

  WAT KUNNEN WE DOEN TER VERDERE VOORKOMING
  EN HET DOEN STOPPEN VAN 5G

  GEEF ONS ADVIES AUB

 6. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Hoe hard en hoeveel het voetjes volk ook protesteerd….het 5G netwerkje gaat er gewoon komen…de KPN.is allang en breed voorbereidings werkzaamheden aan het doen.
  De ambtenaren piramide lui die hebben allang en breed in gestemd met plaatsing,uit het oog punt…economische belangen.
  Dat u als menselijk wezen er aan kapot gaat …boeien!!!
  In diverse landen is het 5G netwerk al in gebruik gevolg…massale sterft van kleine insecten ..bomen die naast of dicht bij z’n lantaarn paal of mast staan zijn aan 1 kant helemaal dood ..groet ook helemaal geen blad meer aan hangen alleen nog maar dode takken aan…ken je na gaan wat dat doet met een kinder hoofdje wat nog niet vol gegroeid is.
  De flora en fauna gaat er aan kapot….en waar voor???
  Het wordt straks ook gebruikt voor zeer snellere oorlogs voering via dat G5 netwerk…en dat het publiek daar dan ook gebruik van gaat maken is het een verdien model geworden om dat 5g netwerk in stand te houden en uit te breiden.
  Lang leven heeft de mens niet meer….ga niet dood aan gemanupuleerd voedsel dan ga je wel kapot van de straling.

  Kapitalisme maakt vele male kapot dan je lief is!!!

  Ik dank U deze keer heel erg bescheiden!

 7. Het klopt dat die kennis, en toepassingen! er al lang zijn. Een paar weken terug stond op WanttoKnow een artikel met meerdere patenten als voorbeeld beschreven.
  zie wanttoknow.nl/overige/mind-control/mind-controlpatenten-tonen-mega-manipulatie/ Het is belangrijk hiervan bewust te blijven.

 8. Als de badgasten geroosterd worden op het Zwarte Pad, kan de complotwethouder altijd beweren dat het door de zon kwam. Invoeren zonder weerstand. “Is goed voor het parkeerprobleem”. Wordt een gevaargebied met die straalmasten.

 9. Dat mijn 39 jaarlange ervaring met elektromagnetische straling met personen doet, kan naast voordelen ook nadelen geven en van de laatste moet je als overheid geen misbruik van maken?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.