Alles wat je moet weten, maar wat je nooit is verteld

David Icke waarschuwt al bijna 30 jaar voor een naderende orwelliaanse staat, waarin een zeer klein aantal mensen de bevolking geknecht houdt via hun controle-uitoefening over regeringen, de media en de financiële wereld, en een militaire geheime politie die 24 uur per dag toezicht houdt op een gechipte bevolking. Hij beweert dat onze ‘fysieke’ werkelijkheid een illusie is en dat wat we beschouwen als ‘de wereld’ een holografische simulatie of ‘Matrix’ is, gecreëerd door een niet-menselijke kracht om de perceptie van de mensen verstrikt te houden in dienstbaarheid.

Icke werd ‘gek’ en ‘gestoord’ genoemd en jarenlang belachelijk gemaakt en verguisd. Maar het tij is gekeerd, en hoe! Keer op keer bleek hij het namelijk bij het rechte eind te hebben. Vandaag de dag worden zijn boeken over de hele wereld gelezen en worden zijn presentaties op alle continenten bijgewoond door duizenden mensen. Waarom? Omdat dat waar hij zo om bespot werd nu wereldwijd aan het gebeuren is. En reguliere wetenschappers komen nu zelfs tot de conclusie dat onze werkelijkheid inderdaad een simulatie is. Vrijwel dagelijks zien we bevestiging van iets wat David Icke lang geleden al verkondigde, via allerlei bewijsmateriaal en door de dingen die gebeuren.

Zoals Mahatma Gandhi zei: ‘Eerst negeren ze je, daarna lachen ze je uit, vervolgens bestrijden ze je, en uiteindelijk win je.’ De tijd van David Icke is aangebroken.

Perceptie

De Engelsman is als geen ander in staat op een heldere manier lastige zaken uit te leggen. Zoals bijvoorbeeld hoe hij de wereldwijde samenzwering, die hij al decennia meldt, duidelijk maakt. Voor hem moet je daarvoor snappen wat perceptie betekent. Hij schrijft dat de elite ons manipuleert via onze perceptie, want zegt hij:

“Wat we geloven nemen we waar, en wat we waarnemen ervaren we.” Dus als je controle wilt uitoefenen, dan moet je controle hebben over de percepties.

Het interessante van Icke is dat hij wetenschappers het nakijken geeft doordat hij wel buiten de gebaande paden durft te gaan en juist daar ligt een schat aan inzichten op ons te wachten.

David’s boek is een pil aan inzichten die een uitdaging is voor mensen die buiten de box durven denken en een nachtmerrie voor wetenschappers die vast zitten in hun aangeleerde modellen.

Naslagwerk

Dit boek is een geweldig naslagwerk van meer dan 800 pagina’s. Ik ben ervan overtuigd dat ook iemand die denkt veel te weten door Icke verrast wordt. Sommige hoofdstukken zijn misschien een stap te ver voor je, maar wees gerust in de loop van de tijd, zal het waarheid worden. Veel zaken die we niet weten, roepen namelijk bij de eerste lezing weerstand op. Dit verzet verdwijnt nadat we langzaam maar zeker aan het idee zijn gaan wennen. En tot onze verbazing gaan zien dat de gelegde verbanden door hem zo gek niet blijken te zijn.

Het is een uitdaging van een boek, zoals je ze zelden tegenkomt. Lees iedere dag een van de achttien hoofdstukken en je kijk op de wereld zal nooit meer dezelfde zijn.

Icke schrijft zelf hierover:

“De titel van dit boek verwijst niet naar alles wat hoognodig in de bekendheid zou moeten worden gebracht, maar naar datgene wat nieuwe manieren van denken en ervaren zal openen en een nieuw en oneindig perspectief van potentieel bewustzijn.”

Volgens Icke is dit boek slechts een begin, in tegenstelling tot wat religieuze boeken beweren. Zij zeggen het begin en het einde te zijn en daarmee geven zij geen ruimte voor VRIJ denken. Volgens mij zal je heel wat van je denkbeelden gaan onderzoeken, na lezing van dit boek. En dat is nu net de bedoeling!

Rob Vellekoop, 1 mei 2021

Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld
Icke, David
Pagina’s 864
Verkrijgbaar via de sponsor van DLM Plus, Academy of Happiness.

7 Comments

 1. Ik heb 4/5 van het boek gelezen en vind heel veel bevestigingen wat wat ik denk en ervaar, om mij heen zie. Het leest vrij makkelijk vanwege het normale taalgebruik, al vragen de eerste hoofdstukken wel wat van je voorstellingsvermogen. Zonder meer een aanrader voor iedereen die verder durft te kijken dan de ‘main stream’.
  Ik ben nu bijna toe aan het onderwerp chemtrails en maak me wel wat zorgen over hoe hij daarover denkt. Ik heb namelijk mijn hele werkzame leven, 46 jr, in de luchtvaart gewerkt. Bij de KLM in het technisch onderhoud aan de grote verkeersvliegtuigen. In die jaren ben ik door zo’n beetje alle ruimtes in vele vliegtuigen van verschillende types gekropen om onderhoudstaken uit te voeren. Nooit, nooit heb ik ook maar enig spoor gezien dat zou kunnen duiden op installaties die iets met het verspreiden van chemische stoffen te maken zou kunnen hebben. Zo’n installatie moet behoorlijk omvangrijk zijn met een flinke voorraadtank, leidingen, pompen, kleppen, uitstroomopeningen, elektronica en bediening in de cockpit.
  Een verkeersvliegtuig behoeft veel onderhoud en ook zo’n ‘chemtrail-systeem’ ontkomt daar niet aan. Iedere technicus zou dus zeer regelmatig met zo’n installatie geconfronteerd worden voor onderhoudt, reparaties en testen.
  Ik ontken geknoei in de atmosfeer absoluut niet, geo-engineering is een bestaande wetenschap waar ook niet heel geheimzinnig over gedaan wordt. Ook denk ik dat kwade krachten, vooral het militaire complex en de klimaat-verandering-paniekzaaiers, de burgerluchtvaart graag zouden gebruiken om experimenten uit te voeren om het weer of klimaat te gaan beïnvloeden.
  Veruit het meeste (99%?) wat wat er over onze hoofden vliegt is burgerluchtvaart, al die strepen worden dus veroorzaakt door civiele luchtvaart.
  Voor mij is het chemtrail verhaal dus gebaseerd op onkunde, niet weten hoe luchtvaart, vliegtuigen, vliegtuigmotoren, atmosfeer werkt. Zo’n beetje alles wat ik boven mijn hoofd zie kan ik verklaren met wat ik weet over luchtvaart en meteorologie, maar dat is een lang verhaal.

 2. Rob, mogelijk geeft het hieronder volgende , ook wat zicht ! Vanuit een andere invalshoek!

  https://socialisme.nu/kabinet-zoekt-oplossing-voor-schandalen-in-minder-openheid/

  En, onontkoombaar helder , om het , als in deze analyse – van socialisme nu – helder en aannemelijk blootgelegd te zien worden, wat zich voor je ogen afspeelt en voltrekt.

  Hetgeen je met je aandacht voor het bij je uitgeverij , te verwerven boek, adviseert onder ogen te nemen. Zou ik
  in een ambiance van een ontmoeting met een divers publiek , niet bestaande uit de categorie voor of tegenstaanders , maar vooral koel kijkende , zeldzaam dun gezaaide, integere intellectuelen a la Stan van Houcke, of Elze van Hamelen , onder aandacht genomen willen zien worden.

  Waarmee gezegd, dat zolang dat forum ontbreekt, al deze kwaliteiten , verloren gaan , in de praktijken waarbinnen de op elkaar reagerende ‘ werkelijkheids-presentaties ‘ , in een verdeel en Heers ?’- uitkomst, verstoken blijven wederzijds van de mogelijkheden om buiten de inteelterigheid van de zich voordoende ‘ werkelijkheid-opeisingen ‘ , iets aan elkaar te hebben .

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

 3. David Icke is een icoon. De man heeft een visie waar de hele wereld een voorbeeld aan kan nemen. Als iemand weet waar hij over praat, dan is het David Icke wel.

 4. ik heb dit boek niet gelezen, maar vraag me wel af of david icke ook het verzwijgen van de gulo mutatie en de gevolgen daarvan behandelt. ‘alles’ is nogal wat tenslotte.

  maar voor het geval er hier een gat in ‘alles’ mocht zitten zou ik iedereen aanraden zich ook in de gulo mutatie te verdiepen.

  kortgezegd heeft zich dit miljoenen jaren geleden voorgedaan en tot gevolg gehad dat mensen en ook een paar apen niet meer hun eigen ascorbinezuur kunnen produceren. dat heeft tot effect gehad dat alle mensen altijd ziek zijn, iets wat je van honden en geiten en ga maar door niet kan zeggen.

  alle menselijke ziekten zijn zodoende eigenlijk alleen maar symptomen van een erfelijke ziekte die we allemaal hebben, namelijk de gulo mutatie.

  maar er is een lichtpunt: als je gewoon voldoende ascorbinezuur dan wel natrium ascorbaat tot je neemt kan je IEDERE ‘ziekte’ prompt stoppen.

  de vraag is wat is ‘voldoende’. wel dat ligt aan de details en daar zwijg ik hier even over. maar het gaat om een paar gram per dag voor normaal dagelijks onderhoud tot een paar honderd gram per dag bij acute ziekten als ebola ed., maar ook bij acute stress en angst.

  daarbij is het goed te weten, dat je hersens grootgebruikers zijn, en dat bij ontbreken van ascorbaat stress dan wel angst je denkvermogen effectief uitschakelt en je reduceert tot een kuddedier.

  vorig jaar februari bestelde de chinese regering 50 ton van dit goedje, dus vijftigduizend kilo en de corona epidemie aldaar was gelijk over.

  blijkbaar was dit een overreactie, want de chinese maffia wil net als de rest van icke’s boevenbende dit recept eigenlijk geheim houden. ik denk dat ze overtuigd waren dat het hier om een amerikaans biowapen ging en ze vreesden de economische gevolgen. toen dat niet het geval bleek probeerden ze dit uit de media te halen door over vitamin-d en chloroquine te gaan praten.

  oja, ascorbinezuur staat beter bekend als vitamine-c. dat is een vitamine dus, je weet wel waar je milligrammen per dag van moet innemen. neem een sinasappel, dan blijf je gezond.

  maar dit is kletskoek! ik zeg het nog een keer: KLETSKOEK!
  want voor drie gram per dag moet je 100 sinasappels eten en voor 100 gram als je goed ziek wordt 3000 sinasappels!

  iedereen moet dus goed begrijpen, dat de hoeveelheid vitamine-c die een mens nodig heeft NIET UIT VOEDING TE HALEN IS.

  en zo val je dan ik de klauwen van de medisch-farmaceutische maffia en gaan ze met je stoeien tot je sterft of je geld op is.

  er is pas een leuk boek verschenen dat je gratis kan downloaden:
  https://rvr.medfoxpub.com/. dit is denk ik een tijdelijke aanbieding, maar ik kan het eventueel emailen. ook de gratis hoofdstukken uit de andere boeken van thomas levy bij deze uitgever zijn onthullend, mocht je dit voor het eerst vernemen.

  tot slot mijn lijfspreuk: ceterum censeo gulo-fraudem delendam esse!

 5. Gisteren de grens Hongarije-Oostenrijk overgestoken. Bij wijze van proef want we weten absoluut niet hoe het gaat uitpakken: de regelgeving is te complex. Ik ga samen met Karin. Haar man blijft thuis en mijn vrouw ook zodat onze huishoudens intact blijven. We kiezen de kleine (“gemoedelijke”) grensovergang bij Pinkamintszent. Aan de Hongaarse kant als vanouds geen enkel probleem. We rijden een stukje door niemandsland en dan gaat het aan de Oostenrijkse kant mis. Een jonge dienstklopper. Of we de auto even dáár neer willen zetten. We moeten “Einreisepapiere” invullen en ons wordt aangezegd dat we alleen naar Hongarije terug mogen met twee negatieve tests omdat we anders een ernstig misdrijf begaan en zullen worden beboet met meer dan 1000 Euro. Per persoon. Zenuwachtig geworden rijden we nog een klein eindje Oostenrijk binnen en dan stopt Karin opeens aan de kant van de weg om te kijken of er in Güssing een teststraat is. Gelukkig, die is er! Maar….die sluit om 1 uur. Precies op hetzelfde moment dat de grens “open” is gegaan. We krijgen het gevoel er in geluisd te zijn en we kunnen ook niet te lang zoeken naar een testmogelijkheid in andere steden want de grens sluit al weer om 5 uur en dan zitten we als ratten in de val. Met véél meer geluk dan wijsheid vinden we een apotheker die de test officieel kan doen en die ons probleem zelfs lijkt te kennen. We krijgen de goede uitslag. Alstublieft, hier heeft u twee negatieve tests op naam zegt hij fijntjes lachend. Dat is dan zestig Euro. Op de terugweg geen problemen meer. Vandaag gaan Karin en ik pas echt boodschappen doen want de flut-test is 48 uur geldig.

  Wat een theater, wat een bullshit…

 6. Ik heb heb me als oud-vlieger altijd kapot geërgerd aan die domme chemtrail-hoax. Van vliegtuigen moet soms het zwaartepunt opnieuw worden bepaald en daarvoor worden watertanks in de romp geplaatst om het gewicht van passagiers te simuleren. “Zie je wel, tanks met vergif. We worden met vergif bespoten” heet het dan. Echt strontvervelend. Er zijn trouwens wel degelijk vliegtuigen die gif spuiten. Die noemen we spoeivliegtuigen voor de landbouw. Daar hoor je die vervelende en schadelijke chemtrail hoax-types nooit over.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.