Bouw mee aan een wereld waarin iedereen altijd welkom is

De crowdfunding is succesvol van start gegaan, er is nu al 58.000 euro aan donaties binnen. De nieuwe website Keuzevrijbijmij.nl ging eind april van start met de actie. Doel: een goed functionerend uitwisselingsplatform maken waarbij aanbieders en consumenten zonder medisch onderscheid producten en diensten kunnen uitwisselen.

Iedereen welkom

Covid-‘gevaccineerd’ of ongevaccineerd, getest of niet-getest, iedereen is welkom op dit platform. Dankzij de eerste 2500 donateurs is op de vijfde dag van de vijfde maand een beginbedrag van €50.000,- verzameld. Er zijn nog zo’n 17 dagen te gaan om het streefbedrag van €250.000,- te bereiken, maar het platform gaat er sowieso komen: naar verwachting eind juli van dit jaar. Nog voor 2022 wil het team van een platform draaiend hebben dat krachtig genoeg is om het verkeer van meer dan 100.000 mensen aan te kunnen.

Keuzevrijbijmij is ontstaan als reactie op de tweedeling die dreigt in de samenleving, waarbij ‘ongevaccineerden’ of mensen die zich niet laten testen geen toegang meer krijgen tot winkels, festivals, culturele instellingen, sportwedstrijden, vliegtuigen en restaurants.

Initiatiefnemer Olaf Weller wil bedrijven en mensen bij elkaar brengen zonder onderscheid.
“Het wordt steeds duidelijker dat enorm veel mensen behoefte hebben aan dit platform. Een groeiend aantal mensen gaat op zoek naar mogelijkheden op het gebied van alternatieven voor de samenleving die steeds meer beperkt is door de corona-maatregelen. Ik hoop dat mensen die nieuwsgierig zijn naar de parallelle samenleving de site vinden.”

Uitwisselen

De keuzevrije site gaat verder dan een parallelle samenleving, want iederéén is welkom. Zij willen met elkaar tijd en energie blijven uitwisselen in de vorm van producten en diensten, en elkaar daarbij vrij laten in de keuzes over lichaam en gezondheid.

Zij vechten niet tegen de maatregelen en zeggen niet dat vaccins slecht zijn. Het team wil iedereen vrijlaten in zijn of haar keuze. De site bouwt aan iets wat ze wél willen: een nieuwe vorm van samenleven, gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creatie. Ze voelen zich gesteund door de vele enthousiaste reacties die ze ontvingen.

Tot nu toe hebben zich ongeveer 5.000 geïnteresseerden aangemeld die gebruik willen maken van het platform, waaronder zo’n 2.000 aanbieders.
Doel van Olaf en zijn team is nog dit jaar een totaal van 100.000 deelnemers te bereiken.

De aanbieders op de website betalen een maandelijkse bijdrage, de afnemers kunnen gratis deelnemen.

Olaf Weller richtte vorig jaar al ademvrijbijmij.nl op, waar ondernemers hun kanten vrijlaten in het gebruik van mondkapjes.

Zoom

Donderdag 13 mei, van 20.00 tot 21.00 uur is de eerste online ontmoetingsavond. Hieraan kunnen 100 mensen meedoen.

Link: https://zoom.us/j/98323844852?pwd=VHNkTm1xYU56Y2ZaQ1pyME4vYVphUT09
(wachtwoord: vrijbijmij).

Volg de meeting live via de Facebookpagina van Keuzevrijbijmij.

5 Comments

 1. DE WERELD HEEFT WEER EEN NIEUWE ADOLF HITLER!

  En wel één die nog veel gevaarlijker is: Klaus Schwab, het geesteszieke monster van het WEF. De corona-lockdowns, de komende klimaat-lockdowns, het chippen van mensen, het wegvagen van middenstandsbedrijven, “u zult over tien jaar niets meer bezitten en gelukkig zijn”…alle bagger die de komende jaren over ons wordt uitgestort komt uit zijn koker. Het is zijn “Great Reset”.

  VERGEET HET NIET MENSEN: Onze kartelpolitici alsmede het individu dat de kroon draagt wonen in de kont van deze nieuwe Hitler en voeren zijn zieke plannen zorgvuldig en zonder mededogen uit.

  VERGEET DIT NOOIT!

 2. Een aanzet voor vorming van de nieuwe Nederlandse staatsinrichting,
  ten behoeve van het volk der nederlanden.

  1. afschaffing van het koningshuis en confiscatie van al hun bezittingen.
  2. afschaffing van de de staten generaal, eerste en tweede kamer.
  3. afschaffing van de provinciale staten
  4. afschaffing van de veiligheidsregio’s en gemeenten
  5. afschaffing van alle politieke partijen
  6. instellen van een tribunaal voor alle verantwoordelijken tot op gemeentelijk niveau voor de corona misdaden begaan tegen het nederlandse volk.
  7. confiscatie van elk inkomen boven de 100 miljoen.
  8. herstructurering van alle banken tot een echte volksbank in dienst van het belastingbetalende mkb en volk.
  9. het afschaffen van alle zogenaamde “goede doelen” en confiscatie van hun vermogen.
  10. het ontbinden van alle multinationale ondernemingen gevestigd in NL, te beginnen met Unilever.
  11. Nieuwe regelgeving voor het opereren op nederlands grondgebied voor Facebook, Google, Amazon, Microsoft en nationalisatie van hun datacenters.
  12. het onderbrengen van militair, marechausse en politie in een nieuwe organisatie ten dienste van het volk der nederlanden.

  De geschiedenis bewijst het keer op keer, alle genocides, oorlogen, geldroof,
  onderdrukking worden gepleegd door een kleine groep, genaamd overheid trouw gezworen aan de koning. De koning gezworen in ontastbaarheid, met als enige ondertekende macht voor regels, goedgekeurd door God. Geloofd U hier nog in?

  Sprookjes zijn voor kinderen. Bevrijd alle kinderen ongeacht hun leeftijd.
  Alle kinderen bang gemaakt door een zogenaamd dodelijk virus.
  En wat is er makkelijker dan een kind bang maken voor macht en controle.

  Een nieuwe tijd komt er aan, het is onvermijdelijk. Empires come and go.

 3. Wat een nationalisme. Pffff. Wel een goed initiatief kubm.
  Weet je wat het is,er moet dus wel degelijk wat gebeuren. We kunnen niet doorgaan met wat we de afgelopen jaren aan het doen waren. De aarde kapot maken.
  Ik denk dat dit het belangrijkste onderwerp is . En daar hebben we geen overheid voor nodig.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.