DLM Plus van aanklager naar aanjager: het roer gaat om

Beste lezer,

Niets in onze dynamische wereld staat stil. Alles beweegt en ontwikkelt zich. Ook DLM en de redactie.

Na tien jaar DLM (Plus) heb ik besloten tot een nieuwe metamorfose, een kleine gedaanteverwisseling. Meer komt de nadruk te liggen op het stimuleren van bewustwording. Dat betekent minder ‘lange mars’ langs het onrecht en het machtsmisbruik (wat terug te vinden blijft onder ‘Matrix’) en de aanklacht hiertegen. De subkopjes van Matrix zijn ‘gezondheid’, ‘klimaat’, ‘banken’ en ‘geldschepping’, dit wordt immers ingezet om meer macht en controle over de bevolking te krijgen.

Daarnaast komen verslagen van ontwikkelingen naar een hemel op aarde, naar de vijfde dimensie, bedoeld om dit te stimuleren. Dit staat onder het kopje ‘Nieuwe Wereld’. Denk daarbij aan meer artikelen over Zelfvoorzienend leven (met onder andere moestuinieren, vrije energie, geneeskracht uit de natuur, voedselbossen). Met name artikelen over vrije energie, omdat in ons land allerlei groepjes hier veelbelovend mee aan het werk zijn.

Ook Spiritualiteit van Rumi tot Rulof en van Kardec naar Von Dreien gaat meer aan bod komen. Er is zoveel meer te ervaren als we echt ‘out of the box’ durven te gaan. Het zijn feitelijk allemaal aanleidingen om ons bewustzijn te vergroten.

Een geheel nieuw onderdeel wordt mentale fitness, te vinden onder Nieuwe Wereld. Hier komen technieken voorbij die je kunnen helpen om in actie te komen op weg naar de nieuwe wereld.
Het eerste artikel hierover kan je hier vinden.

Er is zoveel te ontdekken vanaf het moment dat we over de grenzen gaan die ons zijn ingeprent en ons beletten echt op onderzoek te gaan naar de mogelijkheden die de mens heeft. Bijna ongemerkt drukken de massamedia ons dagelijks in een bepaalde hoek. Zij creëren trends die  miljarden volgen en mensen afleiden. Zij houden de mensheid binnen de Matrix terwijl de Nieuwe Wereld lonkt.

Rob Vellekoop, 31 juli 2021

7 Comments

 1. Uitstekende move om de focus te verleggen! Naar het positieve, de Nieuwe wereld die al in wording is. En waar door ons allen eendrachtig verder aan gebouwd mag gaan worden. Met steeds meer mensen.

 2. Mooie actie. Ik denk gelijk aan Rumi; The cage your fear to enter, could be the lght your seek for! Alleen bewustwording gaat de mens vooruit helpen inderdaad.

 3. Informeer ook over de dalende aantallen abonnees en lezers van MSM , waaronder journaal en überhaupt tv ! En ook het al alom dagende post-smartphone dagen ( schemeren ) , aangezien ‘ via ‘ – existentie , meer en meer vervangen wordt door dia-existentie , dus ‘ de-via ‘ ( versus aanpassen ) rechtstreeks en ogenblikkelijk onvertaald ‘ dasein ‘ ! De gangbare rotzooi op TV , is meer en meer erg oubollig en in feite achterlijk , en meer dan de moeite om te beseffen welke gigantische aantallen de TV voor gezien houden , evenals de MSM.
  Alle representatie is stuiptrekkend , ‘ de werkelijke ongezienheid ‘ is meer en meer , in een ieder onder ogen en in ontmoeting. Onvertaald referentieloos heden is nooit van gisteren . Tegenwoordigheid van geest is is ! Is heden , is aanwezig ! Als adem en bloedsomloop en ‘ zijn ‘ !

  Robert Verhoeven , zomaar een medemens

 4. Ik ontdek je net, vanuit Portugal, we hebben hier ook netwerkjes gericht op de nieuwe frequenties. Dus heel blij met dimplus.
  Ik zat in dilemma, las net een heel dom artikel in ”serieuze krant/” pleitend voor verplichte injecties. Voelde sterke drang tot reageren, maar tegelijk wetend in de hysterie maakt me dit ook tot doelwit. Nu vind ik jullie, denk dat ik de bodemloze onwetendheid van deze scribent maar laat woekeren…dank voor het dasein! Hendrik

 5. Ik ben onder de indruk van de commentaren. Je voelt je ondersteunt en ontspannen daardoor. Maar ik denk dat het toch wel tijd wordt om onze resources in te zetten voor betere dingen in de samenleving. Persoonlijk vind ik het op het ogenblik zonde om nog geld te geven zeg pakken,om te worden onderdrukt.Zeg nou zelf,je gaat toch geen geld geven om onderdrukking in stand te houden?? Je kan zoveel mooiere dingen doen met je eigen resources,dan alleen maar te betalen voor het salaris van de ministers en het onderhoud van de snelwegen. Denk!!

 6. Voor het volk dat behoefte heeft aan bewustwording en realiteit zonder een “matrix denkframe” maar keiharde feiten over een veranderende wereld via een plandemic naar een nieuwe wereldorde, luister eens naar de woorden van Aldous Huxley.

  Aldous Huxley (Tavistock, Founder UNESCO) in a 1961 lecture at the Califoria Medical School in San Francisco:
  “There will be in the next generation or so a pharmacological method of making people love their servitude and producing dictatorship without tears, so to speak. Producing a kind of painless concentration camp for entire societies so that people will in fact have their liberties taken away from them but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel-by propaganda, or brainwashing, or brainwashing enhanced by pharmacological methods. And this seems to be the final revolution.”

  Regeren is vooruitzien, reageren is achteruit kijken.
  The truth will set you free.
  Once seen it cannot be unseen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.