De bijeenkomst van onze stam: je bent niet alleen

Op weg naar de Nieuwe Wereld

Je bent niet alleen. Er zijn meer mensen die wakker worden en voelen dat ze als doel hebben de aarde te redden van de ondergang. We behoren tot dezelfde stam en we hebben persoonlijk hiervoor gekozen. Daarover gaat deze korte mooie Engels gesproken film waarvan hieronder een samenvatting staat.

Sprookje

Het verhaal begint als een sprookje, althans de eerste twee zinnen:

“Lang geleden leefde er een stam ver bij ons vandaan. Zij leefden in een staat van betovering en vreugde.”

Tijdens een vergadering wordt hen gevraagd dit leven te voorlopig te verruilen met een leven op de planeet aarde. Een van de ouderen vraagt of er aanwezigen op missie willen naar de aarde omdat die wereld hulp nodig heeft. Die planeet balanceert op de rand van de afgrond.

Degenen die willen helpen krijgen wel een waarschuwing te horen. Tijdens de missie raken de hulpverleners in een diepe trance, zodat ze volledig vergeten wie ze werkelijk zijn. Althans in het begin.
Zij zullen gescheiden worden van de wonderen en schoonheid van hun wereld en van de liefde die daarbij hoort.
Op aarde zal hun kennis voortdurend worden aangevallen doordat op miljoenen manieren hen verteld wordt dat

een wereld van vernietiging, geweld, bedrog, angst en verloedering normaal is.

Gelukkig zal echter een vonk van kennis hen nooit verlaten, hun ware oorsprong staat namelijk gegrift in hun DNA.

Doel

Na verloop van tijd op aarde zullen de hulpverleners meer en meer wakker worden tijdens momenten. Zij zullen bewust raken van hun missie en anderen van de Tribe ontmoeten. Ze zullen elkaar herkennen aan hun gemeenschappelijk doel. De planeet zal in een diepe crisis raken.

Zij doen tijdens hun verblijf op aarde ook iets opmerkelijks. In de tijd dat zij zich alleen voelen en zij bang zijn gek te worden, voorkomen ze dit door de mensen te vertellen wat er fout is aan de wereld.

Verdwalen

De missiegangers vragen aan de ouderen of zij het risico zullen lopen te verdwalen op aarde en nooit meer wakker te worden. Dat schijnt echter onmogelijk te zijn. Want zeggen de ouderen des te dieper je verdwaalt, des te meer hulp zullen we sturen. “Je zult het ervaren als het instorten van je persoonlijke wereld en het verlies van alles wat je belangrijk vindt. Later zal je je realiseren welk geschenk hierin zit.”

Ook zal de missie nooit falen, de planeet aarde zal niet vernietigd worden. Het succes hangt namelijk samen met je eigen acties. Het lot van de wereld ligt in jouw handen!

Video

A Gathering of the Tribe | Korte film van Charles Eisenstein met Jon Hopkins & Aubrey Marcus

 

Rob Vellekoop, 12 december 2021

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.