Immunoloog:”Absoluut absurd om mensen booster te geven”

Vlaamse immunoloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche draait er niet omheen. Hij legt uit waarom covid-19 geen ziekte is van gezonde mensen en de booster onzin is. Al aan het begin van de ccrisis schreef een andere (Vlaamse) arts dat het immuunsysteem van de mens vergeten wordt. We laten ze allebei aan het woord.

*Een backup van deze video staat op Bitchute

Persconferentie

Tijdens een persconferentie van nog geen vijftien minuten legt Geert Vanden Bossche in eenvoudige taal uit dat het door de massamedia gevreesde covid/19 geen ziekte is van gezonde mensen. Want zegt hij, iedereen met een goede gezondheid heeft weinig te vrezen.

“De kans dat mensen zwaar ziek worden is zeer gering. Dit is te danken aan een tak van het immuunsysteem dat volledig wordt verwaarloosd door vaccinologen, dat is de aangeboren immuniteit. Deze immuniteit is in staat het virus te elimineren. Het is de hoeksteen van de groepsimmuniteit.”

Hij spreekt ook een dringende boodschap voor iedereen uit:”Laat onder geen enkele voorwaarde jullie aangeboren immuniteit onderdrukken.”

Antistoffen

Niet alleen een ongezonde levensstijl onderdrukt de aangeboren immuniteit, waarschuwt de biotech/vaccin consultant, maar ook de covid-19 vaccins!

Onze immuniteit bestaat onder andere uit antistoffen die je met de geboorte meekrijgt. Deze stoffen zijn in staat om een veelvoud aan varianten te neutraliseren: in feite alle coronavirussen!

De covid-19 vaccins zorgen voor antistoffen die specifiek tegen het spike-eiwit gericht zijn. Tegelijkertijd beconcurreren ze onze aangeboren antistoffen, dat betekent volgens Vanden Bossche dat met name de immuniteit van kinderen hard achteruit gaat.

Kinderen

Kinderen zitten volgepropt met aangeboren antistoffen, die zeer functioneel zijn tegen allerlei virussen. Het nadeel van deze aangeboren antistoffen is dat ze nog onervaren zijn. Hierdoor kunnen de vaccinale antistoffen hen gemakkelijk opzij zetten.

De conclusie is, volgens Geert Vanden Bossche, dat als wij kinderen vaccineren hun meest kostbare geschenk van de natuur, hun aangeboren antistoffen laten wegconcurreren door de antistoffen van het vaccin. Terwijl deze laatste volgens hem eigenlijk niets meer waard zijn.

Nota bene kunnen de aangeboren antistoffen van kinderen alle virusvarianten neutraliseren.

Gevolg

Het gevolg van dit alles is schrikbarend. Volgens hem maken we met het covid-19 vaccin de kinderen niet alleen gevoeliger voor het virus, maar ook voor andere virussen, waartegen ze normaliter bestand zijn.

Helaas is dat nog niet alles. Het wordt zelfs nog erger. Volgens Vanden Bossche beschermen de aangeboren antistoffen tegen auto-immuunziekten. Kinderen zullen nu dus meer auto-immuunziekten gaan krijgen.

Vergeleken met volwassenen hebben deze laatsten tijdens de coronacrisis al de tijd gehad om hun aangeboren antistoffen te trainen. Daardoor bieden zij betere weerstand tijdens de competitie met de antistoffen van het vaccin.

Booster

“Het is absoluut absurd om mensen ook nog eens een booster te geven. Dit omdat dan de vaccinale antistoffen nog meer de aangeboren antistoffen zullen wegconcurreren.”

In het kort legt hij uit waarom. Het vaccin is een programma dat geïnstalleerd wordt op ieders immuuncomputer. “Dit kan je niet meer uitwissen. We noemen dat priming.”

Mensen die gevaccineerd zijn worden voortdurend geboost. De kans dat zij met het virus in aanraking komt, groeit al maar. Ieder contact met het virus geeft opnieuw een boost: de concentratie van de antistoffen van het vaccin jaagt het omhoog.

Vandaar dat de immunoloog zijn persconferentie afsluit met een raad voor iedereen.

“De gewone mensen moeten hun eigen research gaan doen. Ze kunnen niet langer de verhalen van experts en mensen van de volksgezondheid vertrouwen!”

Bekijk hier de website van Geert Vanden Bossche

Immuunsysteem

In maart 2020 stuurt arts Hilde De Smet al een brief. Zij geeft tips en adviezen hoe deze tijd het beste door te komen. Zij moedigt de mensen aan kracht te putten uit het vermogen dat ieder bezit en juist baat te hebben bij deze gebeurtenissen. Een daarvan is het leren dat we kunnen terugvallen op het immuunsysteem.

Ze geeft 17 tips om zelf het immuunsysteem op peil te houden.

Lees ze hier allemaal na

 

Rob Vellekoop, 12 december 2021

3 Comments

 1. Als het vaccin, kans op overlijden 3,7%, effectiever zou zijn ( aan corona overlijden 0,15%), dan moeten ze het hele dierenrijk, is nl zoönose, ook vaccineren?…

 2. Wel interessant wat je daar schrijft @Joeperdepoepie…

  Ratten hoeven niet te bewijzen dat ze gezond zijn omdat ze geen geld nodig hebben om te leven. Om dezelfde reden kunnen ratten ook niet strafrechtelijk worden vervolgd.

  Mensen moeten echter wèl bewijzen dat ze gezond zijn omdat ze geld nodig hebben om te leven. Om dezelfde reden kunnen mensen ook strafrechtelijk worden vervolgd.

  Hieraan kun je niet alleen zien dat de rechtspraak haar wortels heeft in het wettige betaalmiddel (!) maar ook dat je tegenwoordig beter een rat kunt zijn dan een mens. Met dank aan de parlementaire holtorren van Klaus Schwab.

 3. @bosman,
  Maar het punt is dat we steeds door rioolratten worden geteisterd?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.