Boekenselectie voorjaar 2023

Het voorjaar komt eraan. De natuur heeft het beste met ons voor en maakt zich op om die kruiden te geven die we nodig hebben, bomen en struiken lokken ons met eetbare bessen en vruchten. En omdat de alternatieve geneeskunde heel dicht bij de natuur staat hebben we twee boeken uit dat circuit meegenomen in onze boekenselectie: ‘Natriumbicarbonaat’ en ‘Verlost van je allergie’. Dat laatste boek volgt de Germaanse Geneeskunde van Dr. Hamer.

Gezondheid uit de apotheek van god

Maria Treben

Voor mensen die snel aan de slag willen met kruiden is dit een geweldig boek, compact, kort en praktisch. Het is afkomstig van Maria Treben en vertaald in vele talen om aan de groeiende behoefte aan eerlijke (kruiden)geneeskunde te kunnen voldoen. Er zijn al meer dan 9 miljoen exemplaren van verkocht.
198 pagina’s – Prijs 20,95 Euro’s of betaal in Florijnen, leverbaar via Academy of Happiness

Groot Handboek Geneeskrachtige planten (11e druk)

Geert Verhelst

Steeds meer mensen beginnen zich te realiseren dat de natuur een deel van ons is, net als dat wij opgaan in de natuur. Wie kent niet de plant of planten die bij hem of haar in de buurt groeien omdat hij deze nodig schijnt te hebben! Zo wonderlijk als de natuur, net zo waanzinnig interessant zijn de planten, waarvan heel veel een geneeskrachtige uitwerking hebben op de mens.

Deze geneeskrachtige plantenbijbel is uitgebreid, wetenschappelijk onderbouwd en rijkelijk geïllustreerd. Het is een zeer overzichtelijk naslagwerk. Het resultaat van meer dan 5 jaar intensief onderzoek. Eenmaal verslingerd aan planten en hun genezende werking dan kan dit boek je alleen maar enthousiaster maken.
700 pagina’s – Prijs Euro 154 Euro’s of betaal in Florijnen, leverbaar via Academy of Happiness

Eetbare bomen en struiken

Otmar Diez

Lekkers uit de natuur, in het bos, in je eigen tuin of in het park – overal groeien bomen en struiken die je lokken met hun heerlijke vruchten. En ook met hun knoppen, bloemen, bladeren en zelfs met hun boomsap kan je je menu verrijken. Determineren, verzamelen, bewerken en bereiden. Ruim 80 soorten beschrijft dit handboek.
199 pagina’s – Prijs Euro 22,50 of betaal in Florijnen, leverbaar via Academy of Happiness

Eetbare wilde planten, 200 soorten

Handboek volgepakt met informatie, zodat je met vertrouwen op ontdekkingstocht kunt gaan naar eetbare natuur die meestal nog geneeskrachtig is ook, en toch handzaam genoeg om onderweg mee te nemen. Het boek bevat de 200 belangrijkste veelvoorkomende eetbare wilde planten.
248 pagina’s – Prijs Euro 24,95 of betaal in Florijnen, leverbaar via Academy of Happiness

Natriumbicarbonaat

De helende werking van Baking Soda. het unieke natuurlijke eerste hulpmiddel

Dr. Mark Sircus

In eerste instantie zijn er maar weinig mensen die willen geloven dat iets wat zó goedkoop en simpel is als Baking Soda, oftewel natriumbicarbonaat, onder andere in staat kan zijn om de werkzaamheid van de meest kostbare farmaceutisch-chemische medicijnen niet alleen te evenaren, maar zelfs ver achter zich te laten.

Laat dit boek een gids zijn om je te overtuigen van de kracht die schuil gaat in dit natuurlijke wondermiddel. Deze gids zal veel lezers aanspreken en inspireren, én je kan hier enorm veel van opsteken om tot een gezonde manier van leven te komen.
304 pagina’s – Prijs Euro 23,50 of betaal in Florijnen, leverbaar via Academy of Happiness

Verlost van je allergie

Met de vijf biologische wetten

Dr Johan Denis

Meer dan 40 geheelde casussen uit de praktijk. Soms zegt een kort verhaal meer dan duizend woorden… Of het nu om huidklachten, hooikoorts, astma of darmklachten gaat – het werkt steeds op dezelfde manier! Wanneer we het proces en de taal van ons organisme begrijpen, wordt alles zonneklaar.
140 pagina’s – Prijs 19,95 Euro of betaal in Florijnen, leverbaar via Academy of Happiness

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.