Kort Nieuws *Kaag belaagd, *Vissers stoten weinig stikstof uit, * Pfizer-Israel deal

Kort Nieuws – Kaag belaagd, – Vissers stoten weinig stikstof uit – Pfizer-Israël deal

Vissers’ sanering vanwege stikstof onbegrijpelijk

Wouter Aukema heeft de stikstofcijfers van het RIVM op een inzichtelijke manier in kaart gebracht, waardoor merkwaardige zaken aan het licht komen. Een ervan betreft de Nederlandse visserij die gesaneerd zou moeten worden vanwege de stikstofuitstoot.

Gebaseerd op officiële overheidscijfers stelt Aukema vast dat de uitstoot in het buitenland 2 tot 4 keer zo groot als die van de NL vissers. De Duitse vissers stoten twee keer zoveel stikstof uit als hun Nederlandse collega’s.

Nederland lijkt qua stikstofuitstoot zelfs het schoonste jongetje van de klas.

De uitstoot van de Nederlandse vissers bedraagt 2,6 en die van het bedrijf Tata Steel zelfs 6,2. Elektriciteitscentrales 13,5 en Olieraffinage 4,7 tegenover 7,8 in de Landbouw.

Kaag belaagd in scene gezet

Pfizer contract openbaar gemaakt in Israël

In Israël is de geheime overeenkomst tussen Pfizer en de overheid onthuld. Een dergelijke deal die ook Nederland heeft afgesloten wordt hier eveneens geheim gehouden (onder leiding van toenmalig minister De Jonge). De joodse natie keurde als eerste ter wereld op 8 december 2020 het Pfizervaccin goed. Na veel touwtrekken zijn er vier documenten boven water gekomen, dankzij een rechtszaak tegen de overheid.

Feitelijk is de Israëlische bevolking gebruikt als proefkonijn, zo blijkt uit de documenten. Een deel hiervan is zwartgelakt omdat overeengekomen is tussen het Ministerie van Volksgezondheid en Pfizer dat dit niet naar buiten mag worden gebracht.

Twitter-draadje


Vrijgekomen documenten: Pfizer-Israel Deal – 3 agreements + amendments

Zie ook meer nieuws uit Israël tijdens de coronacrisis:
Vaccinaties in Israël blijken nu al rampzalige gevolgen te hebben

Israël levert burgers als proefkonijnen aan Pfizer voor experiment

Israëliërs slepen regering voor Strafhof voor schenden Code Neurenberg

 

Rob Vellekoop, 26 februari 2023

2 Comments

  1. Oorlog is een ongelooflijk krachtig instrument om de economie weer op gang te krijgen. En hoe het er met de economie voorstaat weten we: in de VS stort elke week wel ergens een brug in en op een paar honderd meter van het Capitool beginnen de tentenkampen al en zwalken de drugsverslaafden over straat. Desondanks worden er nu 20.000 Amerikaanse soldaten naar Europa gestuurd want onze Amerikaanse vrienden (die nog maar kort geleden onze gasleiding hebben opgeblazen) maken zich nu ineens “zorgen om onze veiligheid”. Oorlogen worden uitsluitend om economische redenen gevoerd. Natuurlijk moet je de mensen wel eerst wat laten geloven. Je moet ze vertellen “ja, voor dat land moet je heel erg oppassen” en ze moeten weten “wie de goeden en wie de slechten zijn”. Dan zijn er nog een paar incidenten nodig en voilà. Ik heb niet goed opgelet en heb nu pas in de gaten dat ook Poetin het spel gewoon meespeelt. Na deze oorlog die nog vele jaren zal duren en waarvan het front mogelijk eerst nog verder zal worden uitgebreid (Transnistrië, Polen?) worden we allemaal “gered” met digitaal geld en dat geldt helaas ook voor de door Poetin voor de gek gehouden Russische bevolking….ik was er bijna in getrapt! Larry Fink (jawel: WEF) van Black Rock verdient zowel aan de wapens als aan de wederopbouw. De lijken worden door het voor de gek gehouden falderappes geleverd. En dit is nog maar het begin: https://www.youtube.com/watch?v=7f7R1oegVqM&t=232s

    Ik moet zo gauw mogelijk een grote houtvoorraad aanleggen om ook in de volgende winter mijn huis te kunnen verwarmen.

  2. Nog niet zo lang geleden dacht ik: vreemd, onze politici willen 1000 miljard Euro omdat de aarde warmer wordt terwijl er een nucleaire winter boven ons hoofd hangt…en daar hoor je dat gespuis niet over. Maar wie de inhoud van mijn vorige comment begrepen heeft weet dat het niet tot een nucleair treffen zal komen. Ook verklaart mijn comment nog iets anders. Als je tien mensen vermoordt ga je voor lange tijd achter de tralies maar als je hetzelfde doet in het leger krijg je een medaille. En als je een kogel door je hoofd krijgt ga je dood maar als hetzelfde gebeurt op het slagveld sneuvel je. Het is maar net hoe ze de bagger aan het falderappes verkopen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.