VS vallen Europa aan (1)

Amerikaanse strijdkrachten hebben Europa aangevallen in de rug. Dit gebeurde toen alle Europese ogen gericht waren op het oosten, waar zij Oekraïne steunen tegen Rusland. Het gevaar kwam echter niet uit het oosten zoals verwacht, maar uit het westen. Tot ieders verbazing volgde er geen enkele Europese reactie, noch van Von der Leyen of van welk ander EU-lid dan ook. De ambassadeur van de VS werd niet op het matje geroepen, de EU sprak geen sanctiemaatregelen tegen de VS uit en de diplomatieke banden met de agressor werden niet verbroken. Hoe is dat mogelijk?

Blik op het oosten

De bottleneck van de Europese welvaart is de Russische energievoorziening. Via de Nord Stream 1 pijpleiding krijgt Duitsland en een groot deel van West-Europa goedkoop Russisch gas. Nord Stream 2 is klaar voor gebruik en zal kunnen zorgen voor 50% meer gasaanvoer naar Europa. Door het conflict in Oekraïne en dankzij Europese sanctiemaatregelen tegen Rusland hebben de Russen echter de toevoer verminderd.

Er is een heuse energiecrisis ontstaan in het Westen, waarbij de lidstaten de bevolking hebben gedwongen vijftien procent minder gas te gebruiken. De prijzen stijgen de pan uit en de Europeanen zijn gedwongen de broekriem aan te halen, nu er een gierende inflatie is ontstaan. Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne betalen Nederlanders gemiddeld 25 procent meer voor hun boodschappen!

De schuld van alle ellende schuiven Europese leiders in de schoenen van de Russen, blind en doof voor de aanval in de rug van de Amerikaanse ‘bondgenoten’.

Westen

De Amerikaanse daad van agressie was namelijk het opblazen van Nordstream I en II. Als Rusland iets dergelijks zou hebben gedaan, dan zou dit zeker hebben geleid tot felle tegenmaatregelen, misschien zelfs een rechtstreekse oorlog tussen het EU-blok en de Russen. Nu doen de Europeanen net of hun neus bloedt. Is dit uit angst voor de VS of is het dan toch Agenda 2030, waarbij in feite alle wereldleiders samenwerken, maar ondertussen doen alsof zij conflicten met elkaar hebben en afstevenen op WO III. De collateral damage daarbij zijn de honderdduizenden mensen die gedood worden of verminkt door het leven verder moeten gaan.

Dankzij het onderzoek van de Amerikaanse journalist Hersh weten we wat er gebeurd is in de Baltische Zee. De journalist legt nauwgezet uit op welke manier de Amerikanen te werk zijn gegaan. Het komt erop neer dat de pijpleidingen Nord Stream I en II onder de Baltische Zee lopen, vanaf twee Russische havens langs de Estse grens, via het Deense eiland Bornholm naar het noorden van Duitsland.

Op 26 september 2022 zijn explosieven via een geluidsignaal tot ontploffing gebracht, hierbij zijn drie van de vier pijpleidingen opgeblazen. Deze explosieven waren eerder aangebracht door Amerikaanse marineduikers in samenwerking met niet-EU lid Noorwegen. Lees hier het onderzoek van Hersh (Seymour Hersh op substack.com)

EU Parlementslid

De enige politieke reactie op deze daad van agressie is afkomstig van een Iers EU-parlementslid Mick Wallace. Hij wijst er fijntjes op dat EU-president Von der Leyen na de explosies in de Baltische Zee had gedreigd dat de opzettelijke aanval op de Europese energie zou leiden tot het meest krachtige antwoord.

Wallace zegt dat iedere reactie is uitgebleven, ondanks dat het een terroristische aanval was op een belangrijk deel van de Europese infrastructuur en tevens een daad van milieuterrorisme.

Kijk naar Mick Wallace in het EU-parlement hier.

Waarom?

Zoals hiervoor vermeld, bewijst deze Amerikaanse actie, gedoogd door alle Westerse landen, dat weliswaar hard geroepen wordt om de energiecrisis te beteugelen, maar dat feitelijk de leiders juist uit zijn op een dergelijke crisis. Natuurlijk zijn zij op de hoogte van de kwetsbaarheid van hun energievoorziening en het feit dat de Amerikanen niet wilden dat Europa afhankelijk was van Russische energie. Met andere woorden zij hadden deze pijpleiding kunnen beschermen, als zij werkelijk de Europese bevolking wilden dienen.

Deze daad en hun steun eraan verraadt dat ze een andere agenda hebben dan die ze uitspreken naar de Europese bevolking. Het gaat niet om het volk, maar om de overheersing van de mensheid. Dit gebeurt op wereldschaal en alle middelen worden ingezet, zelfs het laten opblazen van je eigen energievoorziening!

 

Rob Vellekoop, 28 februari 2023

2 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Heb het hier al eens meer verteld….Trump heeft het uitgesproken…
  MAKE AMERICA GREAT AGAIN….Biden met zijn handlangers voeren het nu uit!

  Eu is een nul en het zal een grote nul blijven….net als na wo2…toen aten de eu-burgers ook
  uit de handjes van de Amerikanen..en nu weer.
  Kijk maar naar al die sancties die China al op gelegd is/zijn door Biden…en dan hebben de Chinezen nog niets verkeerds gedaan…het is voor de Amerikaan gelegen om heel goed te profiteren van deze situatie op het wereldtoneel die zij hebben uitgerold….overal rotzooi trappen…hun wapenindustrie een boost te geven en ten slotte dat ALLE neuzen weer dezelfde kant op gaan kijken …NAMELIJK naar de o zo geweldige USA!

  TikTok is o zo gevaarlijk???
  Wat dacht je van WINDOWS systeem waar Uw laptop en desktop op draaien…en dat is ook nog gratis….maar niets is gratis…..dus wat steelt Microsoft van U…de data!

  Poetin is GEEN klootzak!!!….dat is en zijn wij hier in de verrotte EU,Poetin verdedigd zijn landsgrenzen en komt op voor de Russische bevolking,Poetin heeft zogenaamd kinderen ontvoerd…nee die zijn door Zelensky aan hun lot overgelaten….mannen die NIET willen vechten die worden opgesloten in kampen en gevangenissen.
  Vanaf 2014 heeft Zelensky in het zuid-oosten tientallen Russische burgers af laten knallen.

  M.Rutte met zijn 1675 kinderen!
  M.Rutte die weigerde een rampgebied uit te roepen in Limburg!
  M.Rutte die weigerde de mensen bij te staan met een ver rot geworden woningen.
  M.Rutte die zo wat alles kapot heet geprivatiseerd.
  M.Rutte die de jeugd op gezadeld heeft met een levenslange studieschuld.
  M.Rutte die als eerste van de EU riep…we gaan van het Russisch gas af waardoor hij de Nederlandse economie sloopt.
  M.Rutte die ervoor heeft gezorgd dat er mensen zijn die honger en kou hebben.
  M.Rutte die ervoor heeft gezorgd dat de snelheid van 120 naar 130 en naar 100 km was gegaan.
  M.Rutte die een pathologische leugenaar is geworden,als hij verantwoording moet afleggen.
  M.Rutte die niet meer durft te fietsen in Den Haag.
  M.Rutte is voor erg veel…wat veel te veel Nederlanders een nachtmerrie geworden!!!!

  Ik dank U!

 2. Prima artikel weer Rob. En wat hebben we toch weerzinwekkende leiders in “het vrije en democratische” westen. Het is liegen, grijnzen, klappen, gappen en selectief vergeten….geneigd tot alle kwaad en weinig goeds. Maar niet iedereen kruipt voor dit gespuis en het is ook nog niet zo lang geleden dat de grote westerse leider Mark Rutte door een klein ventje op een koude kermis is gekomen:
  https://www.youtube.com/watch?v=WS6TdiwbCMI

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.