Worden vaccins in het voedsel de nieuwe trend?

In 2013 verscheen er een artikel in de Amerikaanse National Library of Medicine waarin eetbare vaccins worden aangeprezen als een methode van ‘immunisatie’ die goedkoop is, gemakkelijk op te slaan, met name geschikt voor arme ontwikkelingslanden. Het mRNA vaccin schijnt via voedsel zijn weg naar de consument te hebben gevonden.

Varkens en koeien

Andere namen voor eetbare vaccins zijn voedselvaccin, orale vaccins en groene vaccins. Het concept is als volgt: breng de gewenste genen in planten, en produceer met deze gemanipuleerde planten de eiwitten. Als toepassing kan je denken aan het voorkomen van auto-immuunziektes, geboortecontrole, kanker therapie, griep en dergelijke. Destijds werden ze ontwikkeld voor een aantal ziektes van mens en dier.

Zoals bekend zijn mRNA vaccins (voorzover we hier nog kunnen spreken van vaccins) de volgende generatie injecties.

Ondertussen, na de coronacrisis, zijn we vele jaren verder en hebben in de VS lobbyisten bevestigd dat mRNA vaccins worden gebruikt voor varkens en koeien.

Dat laatste wordt ondertussen ontkend, echter niet dat gemodificeerde levende vaccins met RNA van virussen zoals bovine viral diarrhea virus (BVDV), bovine respiratory syncytial virus (BRSV), rotavirus, en coronavirus al vele jaren door Amerikaanse producenten legaal worden gebruikt.

Melk

De ontwikkelingen op dit gebied gaan steeds verder. De Chinezen ondernemen fanatieke pogingen om het mRNA vaccin zoveel mogelijk te kunnen verspreiden onder mensen.

Zo geeft McCullough aan dat de Chinezen met succes mRNA in melk ingebracht hebben en dat het in tact blijft.

Hij vertelt ook dat de voedselketen in gevaar is door mRNA omdat het veel langer in stand blijft dan ooit verwacht. Dat betekent dat voedsel in verschillende vormen mRNA kan bevatten, zeker nu de Chinezen hebben getoond dat het kan worden gebruikt.

Wet om voedsel te beschermen

Gelukkig zijn er mensen die uitdrukkelijk willen weten of er mRNA in hun voeding zit. Vandaar dat er een wetsvoorstel hiervoor is ingediend.

De Amerikaanse staat Missouri heeft een wetsontwerp gelanceerd om te voorkomen dat mRNA in het voedsel komt zonder dat de consumenten dit weten. Hiervoor is in de wet opgenomen de verplichting voor producenten om op de verpakking te zetten of het product potentiële gentherapie bevat.

Blijkbaar is het voorkomen van de prik, volgens Tom Renz niet genoeg, nu willen ze ons blijkbaar gaan vaccineren via ons voedsel!

Deze wet is hard nodig, in ieder land, want uit dit enthousiaste verhaal van de Daily Mail uit 2021 blijkt dat de Universiteit van California serieus de beruchte mRNA covidvaccins wil stoppen in onder andere sla en spinazie.

 

Rob Vellekoop, 15 april 2023

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.