Voordat eerste prik gezet, waren vaccinatiedwang en coronabewijs al voorbereid

Dankzij het onderzoek van de WOB-documenten door Daniel van der Tuin weten we dat voordat de eerste coronaprik werd gezet, vaccinatiedrang en de vaccinatiepas al waren voorbereid.
We zetten de schimmige acties van de overheid op de voorgrond met daarnaast het tijdstip van de invoering van de maatregelen, die het NL volk in een staat van angst brachten.

Tijdlijn gebeurtenissen

 • December 2020: zowel het ministerie van VWS als het RIVM weten dat de vaccins de overdracht van het virus niet voorkomen.
 • 14 december 2020 bereiden het Ministerie van VWS en de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) een digitaal vaccinatiebewijs voor
 • 5 januari 2021 Start vaccinatiecampagne (De Jonge noemt zich de gelukkigste man van het jaar).
 • 8 januari 2021: de werkgroep ‘vaccinatiedrang’ van het ministerie van VWS heeft al twee bijeenkomsten gehouden.
 • 15 januari 2021: Kabinet Rutte valt en wordt demissionair.
 • 20 januari Tweede Kamer stemt voor instellen avondklok.
 • Eind januari 2021: Tijdens een virtuele WEF-bijeenkomst verklaart de Duitse minister van Volksgezondheid dat de hele wereld moet worden gevaccineerd in 2021.
 • 2 februari 2021: Besluit van minister De Jonge – in het UMC te Groningen kunnen patiënten gedwongen worden opgenomen voor covid.
 • 3 februari 2021: er verschijnt een notitie van het ministerie van Binnenlandse Zaken waarin de plannen gedetailleerd stonden uitgewerkt, zoals die later zijn geïmplementeerd: voorwaardelijke toegang tot locaties, voorzieningen en voorwaardelijk reizen naar het buitenland.
 • 5 februari 2021: Vanuit de VS komen verontrustende geluiden naar buiten na de vaccinaties, ‘Ouderen sterven als vliegen’
 • 8 februari 2021: Basisscholen mogen weer open, wel 1,5 meter afstand voor personeel en kinderen mogen in groepjes van maximaal 5 bij elkaar gaan staan.
 • 11 februari 2021 Na iedere persconferentie van duo De Jonge – Rutte levert de bevolking meer vrijheden in.
 • Maart 2021 neemt de Tweede Kamer een motie aan tegen vaccinatiedwang en -drang.
 • Ook De Jonge belooft geen dwang te zullen inzetten:

  Hugo de Jonge: ‘Er komt geen vaccinatieplicht of voordelen voor gevaccineerden’

  In verschillende mediaoptredens benadrukte minister hij tussen november 2020 en maart 2021 dat er geen vaccinatieplicht of enige vorm van dwang of drang zou komen.

   

Conclusies

Ondanks de aangenomen motie in de Tweede Kamer tegen vaccinatiedwang of -drang kwam die er wel degelijk. Rutte passeerde de Kamer voor de zoveelste keer, zelfs wanneer dit kabinet demissionair is.

De Gezondheidsraad stelde een vaccinatiepaspoort afhankelijk van de vraag of na vaccinatie mensen het virus nog konden overdragen. Het ministerie van VWS was echter sinds begin december 2020 al op de hoogte van het feit dat het vaccin geen virusoverdracht voorkwam. Daarnaast moet het ministerie van VWS op de hoogte zijn geweest van de talloze bijwerkingen van het vaccin via het instituut Lareb. Enkele weken na de start van de vaxx-campagne stierven meer dan honderd mensen. De campagne ging echter onverdroten door, samen met de vaccinatiedrang die werd ingevoerd.

Met andere woorden het zogenoemde gezondheidsministerie stelde het paspoort in vanwege een andere reden dan het bevorderen van de volksgezondheid.

Volgens Van der Tuin blijkt dat er druk werd uitgeoefend op het gezondheidsministerie door de Europese Commissie en de WHO. Daarnaast deden VNO/NCW en de bedrijven KLM, Schiphol, Randstad, Shell en McKinsey ook hieraan mee.

Het circustheater dat werd opgevoerd had slechts 1 doel. De bevolking laten kiezen voor de pas als enige manier waardoor geen maatregelen meer nodig zouden zijn.

Daarom zetten we de maatregelen nog maar eens onder elkaar.

Verbod op groepsvorming (bijvoorbeeld maximaal 10 personen), vervroegde sluiting horeca en nachtwinkels, verbod grootschalige concerten en bijeenkomsten, verbod van publiek tijdens sportwedstrijden en daarna het schreeuwverbod toen bezoek wel weer mocht, beperken thuisbezoek, beperken maximaal aantal personen per ruimte, sluiting parkeergelegenheden om bezoek te ontmoedigen, sluiting toeristische attracties en van parken en stranden, sluiten horeca, musea en theaters, beperken fysiek onderwijs, sluiten locaties bij bronsbesmetting (NB. besmetting geconstateerd met PCR-test!), mondkapjesplicht in het openbaar vervoer en winkels, controle van quarantaineverplichting, introductie winkeltijden voor kwetsbare groepen, enzovoort.

Dus de reden voor alle absurde maatregelen en het voortdurend zaaien van angst via de massamedia onder de bevolking had slechts 1 doel: de vaccinatiepas moest worden ingevoerd.

Bronnen

Grondrechten onder voorwaarden vaccinatiedrang
> Wob documenten coronapaspoort

> De Jonge noemt zich de gelukkigste man van het jaar

>December 2020 start voorbereiding vaccinatiebewijs

> Tweede Kamer stemt voor instellen avondklok.
> Tijdens een virtuele WEF-bijeenkomst verklaart de Duitse minister van Volksgezondheid dat de hele wereld moet worden gevaccineerd in 2021.

> Besluit van minister De Jonge – in het UMC te Groningen kunnen patiënten gedwongen worden opgenomen voor covid.

> Vanuit de VS komen verontrustende geluiden naar buiten na de vaccinaties, ‘Ouderen sterven als vliegen’

> Basisscholen mogen weer open,

– Lees hier meer artikelen over corona

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door waarmee je de kans verkleint dat het bericht gecensureerd wordt.

Rob Vellekoop, 15 april 2023

4 Comments

 1. De Corona oorlog is niet de enige leugen waarover gezwegen wordt.

  Er woedt al ruim een jaar een oorlog tegen zonlicht. Elke dag vliegen er Stratosferic Aerosol Injection vliegtuigen die een chemisch middel geleverd door American Chemicals in de stratosfeer spuiten met als enig doel het blokkeren van zonlicht.

  No sunlight for you! (klimaatnazis)

  Ook wel bekend als chemtrails. Nu kijkt het volk nooit omhoog als zij s’ochtends de deur uitlopen, vanwege de aangegroeide oog en oorkleppen.
  Maar wie even de moeite neemt om omhoog te kijken ziet het iedere dag weer gebeuren.

  Naar mijn mening een kosten / baten analyse, want die energierekening moet omhoog! Gas en Olie was nog nooit zo goedkoop, daarom draait men de produktie gewoon omlaag.

  Of zoals de CEO van Nestle ooit zei, drinkwater zou eigenlijk alleen via de apotheek verkrijgbaar moeten zijn.

  Dus neem eens de moeite om oomhog te kijken en besef dat je in dit melkwegstelsel op een planeet woont met o.a. een zon en een maan. (krijg vooral geen nekkramp).

 2. Was het eerst big pharma dat zijn zakken mocht vullen middels het Corona-schandaal, nu is het militair-industriële complex aan de beurt. Ook voor dit vieze zaakje dragen onze kabinetsleden onder leiding van onze geliefde minister-president Mark Rutte de volle verantwoording:

  https://www.youtube.com/watch?v=1GGmeVnnU5k

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Voordat de mensen in Nederland belaagd gaan worden met—-BEZUINIGINGEN—-wil ik dit eerst onder de aandacht brengen.

  Nederland wijst $ 44 miljoen toe om Oekraïense boeren te ondersteunen!!!

  Het is maar dat jullie dat ook even gaan weten,dan weet je ook waar al je belastinggeld naar toe gesluisd worden door mevrouw Kaag!

  Ik dank U!

 4. Laten we nooit vergeten en nooit vergeven:

  De Covid Jab = A Race Specific Biowapen

  And that’s a Proven Fact !

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.