Rutte, De Jonge en Van Dissel gedagvaard

De stichting Recht oprecht heeft 17 personen gedagvaard, waaronder Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel. Samen met 14 andere kopstukken in het schandaal rond de covidcrisis moeten zij voor de rechter in Leeuwarden verschijnen om verantwoording af te leggen voor hun daden. Dit is een unieke actie van bezorgde Nederlanders, die op dit moment met name in het noorden van Nederland speelt, maar zeker zijn weg naar de rest van ons land en ver daarbuiten zal vinden.

Kern van de zaak

Op basis van het covid-19-narratief, dat door het OMT als onderdeel van het RIVM naar Nederland werd gebracht, kon de pandemie uitsluitend worden bestreden met covid-19 injecties. In de dagvaarding staat:”In een open brief op de website van de WHO van 12 maart 2020 laat de WHO aan de wereld weten dat er sprake is van een zogenaamde Covid-19 pandemie en dat zij samenwerkt met het World Economic Forum (WEF) om de private sector hierin een rol te laten spelen. Indien niet iedereen is gevaccineerd, zou dat in het bijzonder de meest kwetsbaren in gevaar brengen. Vaccineren zou de enige uitweg uit de pandemie zijn en wie zich liet vaccineren deed dat daarom niet alleen voor zichzelf, maar vooral voor een ander. De boodschap is steeds geweest dat de Covid-19 injecties uitgebreid getest, veilig en effectief waren.”

De gedaagden krijgen het verwijt dat het op dit narratief gebaseerde Covid-19 beleid door hen “klakkeloos [is] aanvaard, omarmd en uitgevoerd”. “Dit alles zonder dat hierover een grondig maatschappelijk-, wetenschappelijk-, economisch en ethisch debat werd gevoerd. Gedaagden houden vol dat hun op dit narratief gebaseerde acties in het belang van de mensheid en in het bijzonder de volksgezondheid zijn.”

Deze injecties hebben tot ernstige gezondheidsschade geleid. Ondertussen is gebleken dat de gedaagden “geweten moeten hebben dat dit narratief niet waar was”.

De (zeven) eisers willen een schadevergoeding voor hun door de Covid-19 injecties geleden letsel- en vermogensschade. Dit zijn allen in Nederland wonende Nederlandse burgers,

“die hun vertrouwen hebben gesteld in wat gedaagden hebben uitgedragen en dientengevolge zijn misleid en daardoor meerdere Covid-19 injecties hebben laten zetten.”
“Alle eisers lijden schade als gevolg van deze misleiding en als gevolg van de Covid-19 injecties die ten gevolge van deze misleiding bij hen zijn gezet. De schade van eisers is zowel materieel als immaterieel in de zin van artikel 6:106 BW. ” 

Gedaagden

Alle gedaagden maken onderdeel uit van een groter geheel dat vooral wordt omsloten en geleid door NGO’s. Deze private entiteiten profileren zich als weldoeners. De acties van dit groter geheel worden in grote mate door gedaagde Bill Gates III geleid. Daarvoor is in het jaar 2000 een samenwerkingsverband onder de naam Gavi, The Vaccine Alliance (hierna te noemen: ‘GAVI’) opgezet.

Governance

Gedaagdenlijst

De Staat

Overheidsfunctionarissen

Hofstra, Van Dissel, Koopmans

Rutte, Kaag, De Jonge, Kuipers, Gommers, Hoekstra, Van Nieuwenhuizen

Farmaceutische industrie

Bourla (CEO Pfizer)

Massamedia

Van Cann (hoofdredacteur NOS Nieuws)

Jansen (hoofdredacteur de Telegraaf)

Niet-gouvernementele organisatie (NGO, WEF)

Sijbesma

Gates

Semi overheid

Kant (Lareb)

Unieke gebeurtenis

De initiatiefnemers hebben op 14 juli 2023 is met de verspreiding van de 17 dagvaardingen het startschot gegeven ‘om het corrupte Covid-19: The Great Reset project -en alle personen die daaraan zijn verbonden – te ontmaskeren’. De gedaagden zijn gedagvaard tegen de verkiezingsdatum van 22 november 2023. De bodemprocedure is hierdoor formeel gestart. Daardoor moeten de gedaagde partijen via een advocaat melden bij de rechtbank in Leeuwarden. Vanaf 22 november 2023 is de bodemprocedure dan formeel ‘onder de rechter’ en zal de behandeling van de civielrechtelijke bodemprocedure van start gaan.

Volgens de stichting is nooit eerder sinds het bestaan van onze huidige maatschappij – vanaf 1813 tot 14 juli 2023 – de gehele Staat der Nederlanden (= alle ministeries) als een orgaan, de minister-president en andere belangrijke ministers tegelijkertid in een bodemprocedure gedagvaard vanwege zeer ernstige onrechtmatige daden tegen de eisers en het gehele Nederlandse volk.

Zij verwachten echter helemaal niet dat over deze unieke gebeurtenis in de geschiedenis van Nederland de Nederlandse massamedia zullen berichten.

Strijdbaar

Aan strijdbaarheid van de kant van de initiatiefnemers is geen gebrek. Op hun website schrijven zij dat vanaf 14 juli 1789 de Franse Patriotten volgehouden hebben en hun enige Waarheid vasthielden.

“De stichting staat voor de Waarheid en niets anders dan de Waarheid. Er bestaat geen halve waarheid, noch een andere waarheid. Alleen de Waarheid zal het oprechte Nederlandse volk uit deze corrupte tijd bevrijden. Leugenaars zullen al hun leugens op hun schouders moeten dragen en zij zullen uiteindelijk onder het kwade gewicht daarvan bezwijken. De zeven eisers hebben aan twee ervaren civielrechtelijke advocaten de opdracht gegeven om hun Waarheid in een civielrechtelijke bodemprocedure aan de rechtbank voor te leggen. “

In een bodemprocedure zal de Rechtbank alle voorgelegde feiten ‘tot op de bodem’ moeten lezen en wegen.

Bronnen

> Dagvaarding
> Recht oprecht

Rob Vellekoop, 13 augustus 2023

7 Comments

 1. Ik hoop dat deze corrupte club inderdaad verantwoordelijkheid zal moeten nemen voor hun daden. Ik hoop niet dat jullie de artsen, farmaciebedrijven en de zogenaamde wetenschappers die in dienst van de overheid al hun leugens de wereld in hebben geholpen. Ik hoop echt dat dit resultaat zal brengen.

 2. Volgens de Neurenberg code zijn het landverraders en verdienen de zwaarste straf!

 3. Eindelijk een Great Initiative! Echter men vergeet de bestuurder en eigenaar van de Staat der Nederlanden in deze actie aan te klagen,
  zijnde koning Willem Alexander. Hij, als WEF young global leader gaf zijn stempel voor 2 jaar Tirannie, waarbij zijn directeur Rutte
  de (nooit geopenbaarde)geheime financiële deals sloot.

  Rutte zei dat hij een duivelse beslissing moest nemen, waarbij de pharma-industrie volledig gevrijwaard werd voor eventuele schade.
  Betekende dat hij met deze uitspraak volledige kennis had van zaken en voorkennis van het corona-programma gefinancierd door de wereldbank
  en uitgevoerd door de united nations?

  Wie hebben hier allemaal financieel van geprofiteerd?
  Hoeveel geld hebben de corrupte aangeklaagden ontvangen?

  De zwartjurken staan in dienst van de staat der Nederlanden en zullen
  alles in het werk stellen om dit geweldige initiatief te dwarsbomen.
  (zie de “rechtsgang” van David Icke).

  De kern van de zaak is:
  NOOIT VERGETEN, NOOIT VERGEVEN!

  Hopelijk wordt dit een katalysator voor meer.
  STERKTE!

 4. Wonderbovenwel dat mislukte gelovers in een staat, hen blijven steunen al zijn zijzelf de sterke schouders wie deze op hun schouders dragen. Ruttjens is voorgesteld als zijnde nieuwe figuur bij iets met een N organisatie. Schandalig dat zo’n hoerenjong, wegkomt met zulke misdaden en Timmermansje timmert lekker aan de weg met zijn deal. Smerig gewoon. Moge het recht zegevieren! Graag direct het dividendinkomen invoeren, graag the macht to het volk terug. Wat een takkeslet deze M griet met haar praatjes op een We. symposium en timmermans mag met de andere hoge ikuus oprotten. Dank u voor uw aandacht

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.