Heiko Schöning waarschuwt voor een nieuwe injectiecampagne

Een bericht van Fred Teunissen

We zijn er nog niet van af. Volgens de Duitse arts Heiko Schöning is er een nieuwe injectiecampagne gepland. Dit keer met het Amerikaanse bedrijf National Resilience als producent van de biowapens.

Schöning sprak tijdens de grote vredesdemonstratie in Berlijn van afgelopen zaterdag 5 augustus.

In september 2019 waarschuwde hij voor de covid plandemie en hij doet dit nu opnieuw voor een volgende criminele golf.

Sterke speech

Goed aan zijn speech bij de Brandenburger Tor vind ik dat hij erkent dat de activisten moe zijn. Ook in Duitsland zitten ze er blijkbaar een beetje doorheen.

Ook goed vind ik dat hij er met veel nadruk op wijst dat de opkomst van plaatselijke basisdemocratische groepen (van gemiddeld zo’n 50 leden) een enorme winst is van de afgelopen corona-jaren. Dat is inderdaad iets dat niet voldoende onderstreept kan worden. In Duitsland is er om de 50 kilometer wel zo’n groep, zo stelt hij. En op sommige plekken om de vijf kilometer.

Vervolgens wijst hij met nog veel meer nadruk op de volgende plandemie die op de WEF-agenda staat. Ditmaal zou het niet om een virus, maar om een bacterie gaan. De naam van die bacterie weten we nog niet, maar het is verstandig alle nieuwsberichten over ‘bacterie-uitbraken’ vanaf nu met argusogen te volgen.

Neem kennis van wat Schöning hier zegt, dat raad ik je aan.

Klik hier voor meer info over Schönings boek ‘Game Over’.

5 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.