De grootste misdaad ooit

Gisteren is het boek ‘De grootste misdaad ooit’ verschenen bij Amsterdam Books, omdat ‘de laster, smaad, aanhoudingen, gevangenneming en financiële blokkades aan het adres van Willem Engel en Jeroen Pols indirect ook op ons aller ‘deurmat’ vallen.’

Opruiing

Toen Willem Engel op 16 maart 2022 tijdens de Provinciale Staten Verkiezingen op grond van opruiing werd aangehouden en een twee weken durend voorarrest in isolatie in de Penitentiaire Inrichting Rotterdam Hoogvliet moest doorbrengen, was voor de vrijwilligers van Viruswaarheid de maat vol.

De diffamering door media, politici en zogenaamde corona-experts ging al lang alle perken te buiten, maar leek nu definitief een operationele arm gevonden te hebben in het Openbaar Ministerie. Er moest dringend tegengeluid komen en wel in de vorm van een realistisch beeld van wie de Viruswaarheid voormannen Willem Engel en Jeroen Pols nu echt waren en waarvoor zij stonden.

Besloten werd een compilatie te maken van biografische anekdotes en beschrijvingen van de rechtszaken en medische ontwarringen, waarmee Viruswaarheid (inmiddels omgedoopt tot VoorWaarheid) de misleidende berichtgeving en het intransparante overheidsbeleid tijdens de coronaperiode te lijf ging.

Dit boek is daarvan niet alleen het resultaat, het is ook een statement dat werd versterkt door de derde aanhouding van Willem Engel op 3 april 2022. Willem Engel en Jeroen Pols mogen het gezicht zijn van VW, maar de organisatie bestaat uit vele mensen – een grote groep doeners en denkers die zich eveneens inzet voor vrijheid en rechtvaardigheid. Daarnaast vertegenwoordigt VW tienduizenden bezorgde burgers. De laster, smaad, aanhoudingen, gevangenneming en financiële blokkades aan het adres van Willem Engel en Jeroen Pols vallen dan ook indirect op ons aller ‘deurmat’. Met dit boek maken ze daartegen bezwaar. Met liefde en geduld.

Voor mij persoonlijk verdienen Jeroen Pols en Willem Engel een plaats in de Galerij der Moedigen..https://www.dlmplus.nl/…/galerij-der-moedigen-willem…/

Boekspecificaties

De grootste misdaad ooit
Ondertitel Willem engel, Jeroen Pols, en de heldenstrijd van Viruswaarheid
Auteurs VoorWaarheid-Schrijversteam
ISBN 9789083271583
Pagina’s 432
Prijs 29,95

Dit boek is verkrijgbaar bij onze sponsor Academy of Happiness

2 Comments

 1. Overduidelijk in het hele corona-schandaal is de uiterst kwalijke rol die de mainstream hebben gespeeld. Mensen worden gemáákt met de media. Bevallen de mensen niet meer dan maken ze met de media gewoon weer andere mensen die wèl bevallen. En om de mediale vunzigheid te completeren kent Nederland ook nog eens een extra belasting voor alle geestelijk gehandicapten: de omroepbijdrage. In Duitsland is het niet veel beter:

  “Wird der Bürger unangenehm,
  isst er plötzlich rechtsextrem”.

 2. Prachtige figuren, deze twee mensen, jeroen pols en willem engel. Wat verschillende
  kabinetten en premiers niet voor mekaar kregen (aan de kant van de burger staan) deden
  zij dat wel. Zij hebben gezorgd dat ontzettend veel burgers werkelijk weer terug gezet
  werden in hun “menszijn” en hun waardigheid terug kregen! Deze twee personen zou ik
  werkelijk blindelings willen volgen naar een betere wereld, en daarbij niet moet worden vergeten, diegene die ze ook een podium hebben verleend, hierbij denkende
  aan een internetlokatie van een “café weltschmerz” o.l.v. max von kreyfelt, een meer
  dan fantastische kerel die hier ook weer een juiste beslissing had genomen om jeroen
  en willem een podium te geven, om hun meningen en volledige waarheidsbevindingen aan
  het publiek voor- en uit te leggen, zij allemaal en nog meer mensen die achter jeroen
  en willem staan gaan hier de geschiedenis in wat na meer dan 100 jaren nog steeds
  over gepraat gaat worden. Als we het over leiders gaan hebben dan hoef ik en meerdere
  mensen nooit meer verder te zoeken, ze hebben zich allang bewezen en ze bestaan echt
  en voorlopig blijf ik ze nog een hele tijd volgen, schitterende mensen allemaal,
  ze bestaan dus toch nog, al is het wel een overduidelijke minderheid,
  ed olislagers, maastricht.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.