Video met emotionele oproep miljoenen keren bekeken : “We moeten met zijn allen de straat op”

Deze video is gemaakt exact een jaar geleden, maar hij is nog steeds adembenemend actueel. Ondertussen blijkt er helemaal niets te zijn veranderd, sterker nog we denderen in een sneltreinvaart naar nog meer onheil. De enigen die dit kunnen stoppen zijn wij zelf. Het is onheilspellend, maar tegelijkertijd ook niet, want alle mensen samen kunnen nog altijd de trein tot stilstand laten komen door aan de noodrem te trekken.

 

7 Comments

 1. De BildeRberg Groep Sloper
  De Sloper,

  En weer gaan wij met z’n alle demonstreren tegen—-G4 EA H1N1—regelgeving!!

  Hoera Hoera Hoeraaaa!!!!
  Ik dank U!

 2. Goedemorgen Rob,links, foto’s en filmpjes zijn soms niet meer te zien in Firefox browser. Gefilterd door provider? Graag reactie door andere gebruikers. Provider hier is KPN.

 3. Komt omdat alles gecontroleerd wordt tegenwoordig, alles wordt er trager door en het wordt steeds erger. Maar ja, niemand gooit zijn/haar smartphone weg en laat zich nog steeds de wet voorschrijven. Het ligt allemaal aan de mensen zelf.

 4. Als je bovenaan in het bericht, boven het filmpje op de datum 27 juni om 9.25 uur klikt kun je het filmpje wel zien. Het is wel wat gescheld, en de vaccinaties worden (nog) niet genoemd, maar wel een oproep om niet te accepteren om volgzaam te zijn, je machteloos voelen en machteloos gemaakt te laten worden, mensen, we het helemaal zat zijn.

 5. Ook al klik ik er op, in dit artikel blijft het vled wit, geen filmpje. In andere artikelen voorlopig wel.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.