Meer vrijheidsacties 25 en 26 juli tegen de 1,5 meter samenleving – update –

Ook dit weekeinde zijn er weer acties tegen de 1,5 meter samenleving, tegen 5G, de verboden demo’s, de boeren die vernederd worden en de inzet van geheime politie om demonstraties te onderdrukken. Namelijk onder andere in Tilburg, Amersfoort, Leeuwarden, Voorpost, Tolbert, en in Gelderland.

“Het wordt tijd te laten merken dat we het niet meer pikken”

Tilburg

Vrijheidsmars Tilburg
Zaterdag 25 juli 2020
Start 13 uur vanaf Pieter Vreedeplein
Meer info

Foto verslag

Foto Marjon Wijenberg

Amersfoort

Vrijheidstocht Amersfoort
Zaterdag 25 juli
Start 13 uur vanaf het Eemplein
Meer info

Video verslag


Video Mirjam de Groot

Walk of Freedom door Friesland en Groningen

Walk of Freedom Friesland
Zaterdag 25 juli
Start 10 uur Buitenpost

Walk of Freedom Groningen
Zondag 26 juli
Start 10 uur in Tolbert
In Drenthe zal dan de Fakkel van Vrijheid worden overgedragen!

Leeuwarden

Voor vrijheid, leven zonder angst
Zondag 26 juli
Start 14 u tot 17 uur

Demonstratie Voor Vrijheid, Leven Zonder Angst. Tegen de anderhalve meter, tegen de regeringsmaatregelen en de spoedwet.
Aansluitend een mars door de binnenstad.

Meer info

Meerdaagse Wandeltocht naar Den Haag voor vrijheid

Foto

Onder het motto ‘Wandeltocht naar Den Haag, daar vinden we het virus’ nodigt de organisatie gesprekspartners, steunbetuigers en mede-wandelaars uit zich onderweg aan te sluiten. Volgens hen staat de vrijheid op het spel.

“Te veel macht gaat ten koste van de vrijheid van de mensen. De staat wil van nature haar macht over de mensen vergroten en controle van de mensen is daartoe een middel. De gerechtelijk macht moet ervoor zorgen dat de regering niet te veel macht naar zich toetrekt, maar de rechters mogen niet toetsen aan de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en ook niet aan de Grondwet (als enige land binnen Europa).”

Route zaterdag 25 juli
vertrekpunt Balgoij, via Lienden, Batenburg, Appeltern naar Beneden Leeuwen (einde dag 2).

Route zondag ….rust

Route maandag..vanaf Tiel

Meer info

Rob Vellekoop, 25 juli 2020

 

7 Comments

 1. vrijheid voor de boeren die massaal het landschap vergiftigen met hun intensieve agro-industriële landbouw en veeteelt, die voor de export is, en allereerst de banken spekken? kom op, niet elk verzet is zinnig.

 2. Beste Stan, ik raad je aan te zoeken naar overeenkomsten in plaats van tegenstellingen. Ik ben het ook niet met alle uitgangspunten van de diverse vrijheidsprotesten eens, maar dat hoeft toch ook niet? Onze vrijheid staat op het spel, om die te redden kunnen we denk ik niet anders dan samenwerken met elkaar voor een gemeenschappelijk doel.

 3. Mee eens, Rob. Deze viruswaanzin is n bedreiging waartegen ieder zich moet verzetten.
  @ Stan. Juist door niet mee te doen laat je dit protest annexeren door dubieuze groepen. Mensen zoals jij hebben we juist nodig.

 4. Oh Stan…
  Dat “vergiftigen” kan op een eenvoudige manier voorkomen worden.
  Luisten ‘ns naar Rypke Zeilmaker over de plannen achter de Europese Politiek m.b.t. de landbouw in Nederland (https://www.youtube.com/watch?v=jxDXsKQO8fo) en naar de alternatieven om het stikstof probleem aan te pakken zoals dat wordt uitgelegd door de agrariërs Ate Kuipers en Berend-Jan Westerdijk op De Blauwe Tijgers (https://tinyurl.com/y2dyrkwh) of naar de veearts/boer Annemarie Olsman (https://tinyurl.com/y2dyrkwh)
  A.u.b. Stan laat je niet vangen door het grote geld en consorten in Brussel; ik heb te veel waardering voor je om je te zien vallen. Vooral nu het zo hard nodig is om solidair te zijn met allen die een vuist maaken tegen de zittende, niet-democratische krachten in de Nederlandse regering -kabinet en parlement- én de bureaucratische machten in Brussel.
  Hoogachtend,
  Feng Chsang

 5. ik onderschrijf van harte wat je hier schrijft feng chsang ,en zeer eens met wat rob debiteert nl. dat we de overeenkomsten zoeken en versterken, dus ophouden met ontkenningen zoals …NIET komen…, want niet is van 0 betekenis, en schrijven waar we/ik voor zijn/ben. voor vrijheid.NU……..hartegroet

 6. Het verwonderd mij een beetje dat er elk weekend demonstraties groots worden aangekondigd in de lange mars, maar kennelijk “vergeten” wordt om daar verslag over te doen,
  Hoe zit dat, DLM ?

 7. Dan moet je gewoon even dezelfde aankondigingen teruglezen, daar plaats ik daarna in een update de verslagen voorzover ik deze kan bemachtigen. Lukt steeds beter.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.