Het gaat prima met ons land, alleen zijn er nieuwe uitbraken van coronakolder onder autoriteiten en massamedia

De afgelopen week staat bol over het gevaar dat op de loer ligt, de wake-up call. Want zo spreken de autoriteiten, er dreigt een nieuwe golf van corona. Vandaar dat we cijfers op een rijtje zetten en samen met anderen tot een hele andere conclusie komen. Namelijk dat het prima gaat in Nederland. Lag de nadruk voor de eerste lockdown op een dreigend tekort aan IC units, nu ligt de focus op het aantal besmettingen dat in een week tijd met een paar honderd is gestegen. De bevolking moet blijkbaar angstig blijven. Autoriteiten en media spannen samen om dit te bereiken, zelfs in vakantietijd.

RIVM

Dit is wat het RIVM op zondagochtend 26 juli om 07.35 uur op de website vermeldt.

“Update 15 juli t/m 21 juli 2020
Afgelopen week zijn er 987 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19. Dat is bijna 2 keer zoveel als vorige week. Er zijn 19 patiënten gemeld die voor COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Dat is een toename van 3 patiënten in vergelijking met de vorige week. Er zijn 7 personen als overleden gemeld,”

Dus de feiten zijn, gebaseerd op de opgave van het RIVM, dat er 987 positief getesten zijn met 19 opnames en 7 personen die zijn overleden.

Het aantal testen is uitgebreid tot bijna 90.000 in een week tijd. (Info RIVM)

Tot zover kan ook een leek zien dat er niets verontrustends aan de hand is. Daar denken experts en autoriteiten echter anders over.

Autoriteiten

De volgende autoriteiten schreeuwen echter moord en brand. Dat doen ze als volgt.

Volgens de NOS schijnen vier experts “urgente dreiging voor de volksgezondheid” te zien aankomen, waardoor ze eerder dan 1 september al anti-coronamaatregelen zouden willen.
Daarbij baseren zij zich op de afgelopen week. Zij maken zich zorgen over de stijging van het aantal besmettingen. Zij vinden het daarbij minder belangrijk dat deze besmettingen tot slechts 19 ziekenhuisopnames leiden.

Om nog even de start van de coronacrisis erbij te betrekken. In maart hamerden autoriteiten voortdurend op de dreiging dat het aantal Intensive Care plaatsen in ziekenhuizen niet toereikend zou zijn om het aantal corona-patiënten te kunnen opvangen. Toen is echter NOOIT een tekort aan bedden ontstaan, zelfs niet toen de zogenaamde piek er was. Wel is destijds gebaseerd op die dreiging van het mogelijke tekort Nederland in lockdown geplaatst en is de 1,5 meter samenleving uitgerold.

Nu is er geen sprake van een mogelijk tekort aan IC bedden en kijken de autoriteiten naar het aantal gevallen van besmetting. Dit kan echter niet anders dan toenemen omdat massaal meer getest wordt. Desondanks blijft het in de ziekenhuizen rustig. Grote vraag is dan, waarom zijn de autoriteiten toch zo nerveus.

Bangmakerij

De burgemeesters van Amsterdam en Rotterdam hebben hun bezorgdheid uitgesproken over de toename in besmettingen, eveneens de Minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus. De NPO spreekt zelfs over een wake-up call. De landelijke dagbladen zetten deze trend gemeenschappelijk voort. Het publiek moet blijkbaar bang gemaakt worden. Kan dit niet rechtsom, dan moet het maar linksom.

De focus is verlegd van dreigend tekort aan IC bedden naar een dreigende toename van besmettingen.

Ook huisarts Voerknecht komt tot deze conclusie.

Hij concludeert dat we weer moeten leren luisteren naar mensen met verstand in hun hoofd in plaats van in hun onderbuik.

De arts schrijft gezond verstand voor en beëindiging van onzinnige maatregelen!

Coronakolder

Ondertussen blijft de 1,5 metermaatschappij met al zijn krankzinnige uitingen in stand. Steeds denk je dat het niet gekker kan totdat je door de realiteit van de kolder wordt ingehaald.

Wat denk je van deze Ierse priester?

Rob Vellekoop, 26 juli 2020

4 Comments

  1. Het MOET en het ZAL en de reden waarom is de volgende ;

    economedian.com/2020-06-30the-great-reset-op-weg-naar-de-vierde-industriele-revolutie.html

  2. Begin was meting natte vingerwerk,
    Nu is elke test overdreven gelijk aan eenziekbed met ic behandeling,zelfs de pers en media doen er een schepje bovenop

  3. Het doet vreemd aan te zien dat onze criminele onderdrukkers ook hun schepper bij hun misdaden betrekken en dat zowel de priester als de ouders daar verguld mee zijn. Ikzelf ben overtuigd niet-gelovig en heb het woord “schepper” dus niet bij toeval met een kleine letter geschreven. Maar wàt een idiotie, wàt een waanzin!

  4. Hydroxychloroquine schijnt een erkend geregistreerd medicijn te zijn,onlangs hebben medici gesmeekt het toe te passen tegen covidgolf,daarmee profileert WHO zich onderhand als een criminele organisatie,Trump doet gelukkig hier als opposant niet aan mee!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.