Geen demo op het Museumplein, maar iedereen gaat gewoon

De kort gedingrechter heeft het bezwaar van Nederland in Verzet tegen de gemeente Amsterdam verloren. Amsterdam wil dat op zondag 17 januari maximaal 500 mensen in het Westerpark gaan demonstreren. Officieel gaat de demonstratie niet door, maar Facebook is geëxplodeerd met steunbetuigingen en oproepen om desondanks toch gewoon te gaan. De mensen willen gebruikmaken van hun recht op demonstratie.

De demonstratie was aanvankelijk aangemeld voor het Museumplein. Op het allerlaatste moment heeft Halsema hiertegen bezwaar gemaakt, waarop de organisator naar de rechter stapte, tevergeefs.

Ondertussen hebben zich al meer dan 11.000 (17 januari 02.52 uur) geïnteresseerden aangemeld voor deze demo op het Museumplein in Amsterdam.

Acties

4 Comments

 1. GEWOON GAAN NAAR DE DEMONSTRATIE!
  WE NEMEN ONZE VRIJHEID TERUG VAN DIT SMERIG MISDADIGE CORONA NAZI REGIEME IN DEN HAAG!!!

  (WANT ANDERE WOORDEN HEB IK NIET VOOR DE ONDERDRUKKERS UIT DEN HAAG, RIVM EN HET OMT TUIG!)

 2. Goh wat is die Fraulein HalSSema toch een echt ras democraat, je mag van haar enkel demonstreren met duizend op de Dam als het om een zaak gaat die zij een goede zaak vindt: daar heb je NAZI links ten voeten uit voor je! Wanneer nemen wij als volk ons land terug uit handen van dit nazistisch reactionair tuig? Sorry dat ik niet komen door mijn gebrekkige gezondheid. (niets met corona uitstaande trouwens)

 3. Zoals Amsterdammers haar noemen, dat stuk stront heeft vandaag met politie en ME het museumplein leeggeveegd.

  Eerder dit jaar stond dit stuk stront zelf nog tussen 10.000 betogers in met een button op voor black lives matters.

  Dit is geen burgermeester maar smerige nazi die het regieme in den haag met gestapo geweld steunt!

 4. Ze mogen in Adam alleen protesteren als satanist femke het uitkomt, vooral dan als de Nederlander Van origine afgezeken moet worden om zijn traditionele waardeN als VOC en zwarte piet!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.