Kort nieuws – gedwongen opname bij cvid, scholen testen zich rot, coronakolder uit Harz, massa’s tegen maatregelen

Regering Rutte trekt de strop om de nek van de bevolking verder aan met gedwongen opnames en heel veel testen op basisscholen zodra deze open gaan. In Duitsland bewijst de kolder die daar heerst de steeds diepere gaten in de verstandelijke vermogens van de overheid. Tegelijkertijd komen in Oostenrijk en Frankrijk tienduizenden de straat op in hun hoofdsteden tegen de waanzin van de maatregelen.

Gedwongen opname bij vermoeden van covid-19

Op 2 februari is via de Staatscourant bekend gemaakt het volgende besluit van de Volksgezondheidsminister De Jonge.
Het Universitair Medisch Centrum Groningen wijst hij aan als ziekenhuis waar gedwongen isolatie van (vermoedelijke) patiënten met covid-19 (geïnfecteerd met SARS-CoV-2-virus) plaatsvindt (als bedoeld in artikel 31 Wet Publieke Gezondheid. De voorzitter van de veiligheidsregio kan een persoon in een ziekenhuis laten opnemen ter isolatie.

Bron

Basisscholen testen zich straks een ongeluk

Vanaf 8 februari gaan de basisscholen weer open.  Om de verspreiding van het virus te voorkomen, zijn er extra maatregelen genomen.

Onderwijspersoneel moet 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Tussen leerlingen onderling en tussen leerlingen en personeel is 1,5 meter afstand houden niet verplicht. De scholen moeten looproutes met eenrichtingsverkeer maken.

Om besmetting te voorkomen moeten de kinderen zoveel mogelijk in kleine groepjes blijven van 5 kinderen die bij elkaar in de buurt mogen komen. Bij besmetting (Red. bedoeld wordt positieve pcr-testuitslag) hoeft dan niet de hele klas in quarantaine.

Onderwijspersoneel en leerlingen die in nauw contact zijn geweest met iemand die besmet (gebaseerd op een testuitslag) is met het coronavirus moeten 5 dagen in quarantaine. Na deze 5 dagen kunnen zij zich laten testen. Dit is vrijwillig. Personeel of leerlingen die zich niet laten testen moeten nog 5 dagen langer in quarantaine blijven. Scholen geven in de periode van quarantaine zoveel mogelijk onderwijs op afstand.

Bron Rijksoverheid

Coronakolder uit de Harz, Goslar

Twee beambten rennen naar een man toe die op de skibaan zo waar geen mondkapje in de buitenlucht zou hebben gedragen. Bij aankomst heeft de man echter een muilkorf opgezet. Toch krijgt hij 100 euro boete. De ambtenaren lopen natuurlijk niet voor niets de longen uit het lijf gelopen en optimaal hun eigen kooldioxide ingeademd dankzij het dragen van hun mondkappen.

Op skipistes in de Harz is het mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 6 jaar!

Ik was nog deze zomer in Goslar. Een pittoresk stadje in de Harz. Toen oefenden de inwoners al met het dragen van het verplichte mondkapje in horeca en winkels. Nu is de verplichting tot het dragen van dit middel om gedrag-aan-te-leren uitgebreid tot skigelegenheden. Het verstandelijke niveau neemt zichtbaar af na het maandenlang dragen van het mondvod.

Hier kan je de tv-uitzending bekijken.

Massale protesten in Wenen en Parijs

Kijk de beelden nog maar even terug van de massa’s die in Oostenrijk en Frankrijk op de been kwamen tegen de coronamaatregelen en de uitrol van de coronadictatuur.

 

Rob Vellekoop, 3 februari 2021

6 Comments

 1. Rob, ongelofelijk hoe de New World Order Nazi’s maar door gaan. HET ULTIEME KWAAD!
  Er moet nog veel meer weerstand komen om dit duivelse tuig te stoppen!!!
  Maar hoe krijgen we nog meer gehypnotiseerde cojonagelovigen wakker zodat zij ook gaan inzien dat dit NIETS met cojona te maken heeft…

 2. Dodelijke, Mensheid verzwakkende ‘ veiligheid ‘ , en het onderhoud van de angst. !!!!!

  Slechts dit soort veiligheid, deze slaafse meegaandheid, deze angst , en wie het ‘ hoe ‘; verspreiden , is iedere wel nog aan te treffen , wel nog gezonde immuniteit , terecht , in steeds grotere aantallen, tegen in het geweer!

  Gelukkig , steeds meer mensen treden uit de collectieve hypnose. En bespeuren in zichzelf en elkaar hun gezonde weerstand tegen de uitrol en methodes van de blinde massa-hysterie en hun regeringen , kabinetten, industrie , digitale infrastructuur , media en wetenschap in coma!

  Bij deze , wat feitelijke info.

  Via Unilever en de supermarkten blijven we ondertussen de standaard onderhouden
  volks-Ongezondheid onderhouden.
  En
  Via, mondkapjes en afstand, lockdown en avondklok, de overige weerstand – ondergravende ,
  volksOngezondheid en bewegingloosheid verder voeden en onderhouden.

  En deze aldus wereldwijd er mentaal via overheid , media, en hierin en hieraan meewerkende wetenschap, in geranselde , en door de media-gedrogeerde meerderheids-discipline , uitgeschakelde ingeschakelden, ! ( of, ingeschakelde uitgeschakelden ) gezamenlijk slechts hier nog via de miljarden uitrol van vaccins, voor steeds andere ‘ nog bedreigender en nog sneller verspreidende , varianten pharmaproductie/ omzet onderhoudende inzet , de hyper uitgeschakelde meerderheden , met opgerolde mouwen en hostie geopende mond, en neusgaten, van deze er wereldwijd ingeramde dodelijke , mens verzwakkende en uitschakelende godsdienst , blind te dienen, en zichzelf en elkaar , steeds ernstiger te ondermijnen

  Even zo wat recente indrukken.

  Kort nieuws – gedwongen opname bij cvid, scholen testen zich rot, coronakolder uit Harz, massa’s tegen maatregelen – De Lange Mars Plus

  https://www.dlmplus.nl/2021/02/04/kort-nieuws-gedwongen-opname-bij-cvid-scholen-testen-zich-rot-coronakolder-uit-harz-massas-tegen-maatregelen/

 3. Nou ja, dan zien we direct wie slaafs luistert zonder die bovenkamer in werking te zetten en dus zijn/haar kinderen bewust de vernieling in helpt.

  Scholen open, maar wel verplicht testen, wie daar voor valt mag zelf wel even een drion pilletje gaan halen.

  De stap wordt steeds gemakkelijker om de kinderen verantwoord weg te houden van de verrader kliek, inql. alle leraren die zich hiervoor laten lenen.

  Kids kan je beter zelf opvoeden, zonder indoctrinatie van het NSB Kartel.
  Maar of dat de schapen durven, ik denk van niet.

 4. De NildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Beste Mensen,

  Ik ben zoekende naar een David-Ster en wel net als die van vroeger,mag ook een grote zin.
  Waar kan ik die kopen/cq bestellen??

  Ik dank U!!

 5. @de sloper jawel, mijn gedachten ook al zodanig dat ik daaraan al een tijd over na zat te denken, meer als zelf amuserende zwarte humor.

  In de USA (eerst Californie, nu sinds kort ook New York) zijn nieuwe maatregelen in het leven geroepen met een vuil doeleinde; het onteigenen van bezittingen zoals vastgoed (land, huizen).

  De taktiek is simpel:
  1. stel eerste regel in dat er wegens de corona maatregelen velen hun baan hebben verloren en in de financiele problemen zijn geraakt, hun huisbaas/verhuurder voor minstens 6 maanden lang geen huur hoeven te betalen.
  2. verleng dit nogmaals met meerdere maanden. Huisbazen komen nu in de geldproblemen omdat hun inkomen veel lager uitvalt.
  3. huisbazen/verhuurders kunnen mensen ook niet uit de huizen zetten door de regelgeving, en het zal wegens een overdruk juridisch systeem minstens 2 jaar overheen gaan eer zij tegen de huurders iets kunnen ondernemen, de kosten hiervan kunnen zij niet betalen dus laten zij het erbij.
  4. de regelgever besluit de huizen/land over te kopen voor een mooie prijs van de huisbazen/verhuurders, en bezitten zo uiteindelijk grote stukken grond als gevolg van hun eigen regelgeving.

  Dan hebben wij Bill Gates, die oh zo blij is met de huidige stand van zaken. Zijn vaccins verkopen goed. Nu kopt hij wereldwijd gigantisch grote stukken landbouwgrond op, overal! Weet dat hij tevens 11 van de 12 beschikbare zetels van de UN Food Bank bezit (direct en indirect) en het beleid daarmee wereldwijd in zijn voordeel aan zit te passen. Hij wil natuurlijk alles ‘herzien’ en ‘verbeteren’ mbt voedselproductie dankzij inzet van AI en genetische manipulatie wil hij de voedselvoorziening in de hele wereld gaan bepalen ter voorkoming van ‘hongersnood’ en ter voorbereiding op ‘voedseltekorten’ (hij weet wat er gaat komen, grote voedseltekorten komen er namelijk aan! Het zal nog even duren, maar niet al te lang. De zomers zullen steeds heter en langer worden, en plantjes reageren daarop door dood te gaan).

  Maw: deze megalomaniac en genie wilt het merendeel van de mensen vaccineren, is voor een toekomst waarin hij bepaald wat wij eten en hoeveel wij eten, en is een voorstander van bevolkingsuitdunning.

  Wat ergens is zal ook uiteindelijk hier aan komen waaien.

  Het uiteindelijke doel: totale controle, een kleine wereldbevolking, met technocraten als ultra elite als wereldheersers in een wereldregering waar de bevolking natuurlijk geen inbreng meer op kan hebben. Een bevolking dat totaal afhankelijk is, gehersenspoeld, gechipt, aan de psychrotropes gelegt, opgedeeld in bepaalde groepen, alleen slaaf van een systeem dat dan niet meer te ontsnappen is. Dit is hun ‘natte droom’.

  Wat er gebeurd op dit moment is een aanloop daar naartoe. Wat er in het verleden is gebeurd was een aanloop hier naartoe.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.