“Ouderen sterven na vaccinatie als vliegen”

Vanuit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk komen meldingen binnen van sterfte onder gevaccineerde ouderen. Eerder kwamen er al meldingen uit Noorwegen. Daarnaast druppelen de berichten binnen over bijwerkingen die gevaccineerden ondervinden. De nieuwsvoorziening hierover wordt echter gecensureerd. De sociale media proberen uit alle macht dergelijke berichten te verwijderen. Daarom verzamelden wij er een aantal.

Verslag van klokkenluider uit de VS

Hij is ouderenverzorgende. Zijn naam is James Develon en hij vertelt dat hij zich als christen verstoord en ongemakkelijk voelt. James vindt dat hij een deel van het probleem wordt als hij zwijgt. Hij is heel geëmotioneerd.

In heel 2020 stierf niemand volgens de ouderenverzorgende aan covid-19 en er waren er misschien in totaal een stuk of vijf ouderen die überhaupt het virus kregen.
Echter na vaccinatie met het Pfizer vaccin eind vorig jaar, drie weken later, ziet hij een patroon van nevenwerkingen bij de ouderen in het tehuis waar hij werkt.

Mensen kunnen niet meer lopen of praten, of zijn verward. Tot zijn schrik ziet James dat mensen sterven, nadat ze het vaccin hebben toegediend gekregen.

En hij spreekt zijn verbazing erover uit dat hierover niet gesproken wordt, want zegt hij overal vinde n toch vaccinaties plaats.
In het tehuis van Develon zijn al veertien bewoners gestorven.

Ze sterven als vliegen, zegt hij.

De enige verklaring die hij krijgt uit zijn omgeving is dat de mensen wel besmet zullen zijn door iemand anders.
James Develon doet een bewogen oproep aan de mensen om dit naar buiten te brengen. Te vertellen dat de neveneffecten van het vaccin dodelijk kunnen zijn.
Het is onze verantwoording dit te doen.

In het Verenigd Koninkrijk lijkt hetzelfde te gebeuren.

Sterfte-explosie na vaccinaties ouderen UK

Het programma Hugo Talks meldt vanuit het Verenigd Koninkrijk en Ierland een verdrievoudiging van het aantal doden in 1 week tijd van ouderen in verzorgingstehuizen.

Het zijn er 1700 in 1 week tijd. Hierop heeft hij de Minister van Gezondheid gevraagd wie van hen het covid-19 vaccin hebben gekregen. Daarop heeft hij tot nu toe geen antwoord ontvangen. Op 27 januari blijkt 95 procent van de ouderen gevaccineerd te zijn met het nieuwe vaccin (de eerste prik).

Hij toont enkele recente krantenkoppen over gebeurtenissen in verzorgingshuizen:
– 22 doden in Pemberley House Care Home (Hampshire) nadat de vaccinaties hier hebben plaatsgevonden
– 16 doden in Inverness
– uitbraak, 9 doden in South Gloucestershire
– 12 doden in Fife, Scotland
– Laois in Ierland zelfs 17 doden.

Verslag van een slachtoffer

Ook circuleren er videoboodschappen van slachtoffers zelf, zoals deze van Ms Stelton uit de VS.

Verzorgende Stelton wil iedereen laten zien wat haar lichaam de hele dag doet. Zij is geïnjecteerd met het covid vaccin op maandag 4 januari. Ze werkt al 25 jaar in de zorg als CNA en heeft nooit eerder dergelijke serieuze medische klachten gehad als nu.

De huidige spiersamentrekkingen die haar lichaam uitvoert heeft ze gekregen vier dagen na de injectie. Haar lichaam kent geen rust meer. Ze kan nog lopen, maar ook dan gaat haar lichaam heen en weer alsof ze op een vreemde manier danst. Ze zegt dat het enige dat ze nu nog kan doen bidden is.

Nog een verslag

Kristi Simmonds is verpleegster en heeft na de injectie met het moderna vaccin tegen covid-19 deze schade opgelopen. Ze hoopt dat iemand haar kan helpen.
Zelf heeft ze al contact kunnen leggen met vijf anderen die aan dezelfde symptomen lijden als zij.

Ondertussen is zij op het internet een sponsoringsactie begonnen. Haar medische kosten worden namelijk niet door haar verzekeraar betaald, zodat ze daar zelf voor moet opdraaien.
Werken kan ze niet meer. Ze heeft er ook problemen met haar geheugen bij gekregen.

Rob Vellekoop, 5 februari 2021

6 Comments

 1. Omdat er zoveel sterven of ernstige bijwerkingen krijgen komt het allemaal aan het licht. De nieuwsstroom hierover is niet te stoppen!

 2. Dit bericht onmiddellijk doorsturen naar de Jonge en de gehele 2de kamer de slaapkoppen!

 3. Zie ook deze website (engelstalig) opgemaakt door onafhankelijke journalisten:

  Compilation of recent stories and videos covering covid vaccine injuries, side effects and DEATHS
  https://www.hangthecensors.com/489199.html

  Voor gevoelige mensen, beter niet te kijken naar de videos, want dan schrik je je echt rot.

 4. Ik heb nog een interesting anecdote. Een tijdje geleden ging een bekende van familie naar de huisarts toe op afspraak om zich te laten testen voor corona. Hij moest wachten en kreeg helaas een telefoontje van school of hij zijn zoontje op kon halen want die voelde zich niet goed. Dit had prioriteit, dus is hij weggegaan zonder getest te worden. De volgende dag belde de praktijk met meneer om aan te geven dat de uitslag van de test positief was (hij had corona).

  Zo zie je maar.

 5. Mijn vrouw heeft 2 inentingen gehad vanwege haar functie in gezondheidszorg, bij eerste ging het wel, maar bij 2de heel beroerd geweest en hopen dat ze niet meer klachten van overhoudt, ikzelf moet nog en bijna 70 en heeft een hoge bmi, ik hou me hart vast, u ook.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.