Baudet klaagt de duivels-app en beginnende slavernij aan

In deze nieuwe tijd, waarin alles lijkt te kunnen zonder dat mensen met hun ogen knipperen, staat een man op waarvan ik nooit gedacht heb dat hij dit zou aandurven. Thierry Baudet neemt waar wat er in coronaland gebeurt en doet hiervan ongecensureerd verslag. Hij vat binnen 10 minuten samen wat er gaande is. Hij maakt ieder NOS-Journaal of massamedia bericht overbodig. En hij gaat nog een stap verder. Hij is de enige die deze waarnemingen onverbloemd in het Parlement naar voren brengt en man en paard noemt.

Een Parlement waarvoor ik me vreselijk schaam. Let op de manier waarop zij twee keer Baudet in zijn betoog onderbreken. Deze leden willen geen reactie van hem, maar spreken hem wel denigrerend toe. Ondertussen leunt het parlement achterover, uitgezonderd Baudet en zijn mensen, en wacht tot zij twee maanden met zomervakantie kunnen. Het parlement is de juiste afspiegeling van onze samenleving. Dezelfde goedgelovigheid die we op straat zien bij bange mensen die zich laten vaccineren, tref je ook op het Binnenhof aan.

Voor diegenen die geen NOS Journaal meer kunnen verdragen, maar toch op de hoogte willen blijven van recente ontwikkelingen op het gebied van de maatregelen raad ik aan dit filmpje te bekijken.

Rob Vellekoop, 25 juni 2021

8 Comments

 1. Het lot van de wereld
  Kinderen worden vogelvrij verklaard, seks met kinderen mag volgens gestoorde rechters. Vrouwen waren al vanaf die beruchte oudjaarnacht in Keulen en andere Duitse steden door een mensvijandige elite vogelvrij verklaard, en een gigantische ellende dreigt spoedig in alle facetten los te barsten.

  Sommige ‘rechters’ en ‘leiders’ zijn al gezwicht of zullen spoedig zwichten voor een ‘cultuur’ die totale gekken hebben binnengehaald. Dit omdat zij ‘weten’ samen met deze in hun ogen ‘hoogstaande’ cultuur de macht in handen te krijgen om dan hun nieuwe Nazi ofwel tweede DDR staat te kunnen stichten. Daarvoor is dus alles geoorloofd, hun doel heiligt alle, en dat betekent echt ook alle, middelen.

  Genocide zoals nog nooit heeft plaatsgevonden wordt door hen niet uitgesloten. Zie de eerste tekenen: de terreur rondom dat corona die al bijna twee jaar plaatsvindt. Burgers krijgen geen echt eerlijke en objectieve informatie, lijken eerder enkel bestookt met leugens. Bijna de volledige media is in handen van tunnelvisie denkende dwazen en gewoonweg gekken.

  De media worden misbruikt om iedereen te hersenspoelen, iets dat aardig lukt gezien nog de weinige mensen die hun eigen verstand en inzicht durven te volgen. Als niet snel deze veelal corrupte bende van bijna criminele zelfverrijkende narren wordt gestopt is het einde oefening voor de hele wereld en de totale mensheid. Maar wie is in staat hen te stoppen?

  Helaas zie ik nergens een leider opstaan die al dat hebzuchtige tuig terugjaagt naar de riolen waaruit dit tuig ooit is komen kruipen. De wereld wordt al decennia lang gegijzeld door tuig dat nergens voor terugdeinst, tuig waar geen millimeter fatsoen noch moraliteit in zit, gevoelloze monsters die enkel uit zijn op eigen heil, macht en geld.

  Menselijke monsters als Soros, Gates en Zuckerberg die wereldwijd aan de touwtjes trekken, iets dat door de grote massa hen wordt toegestaan. Als zij dan maar weer ‘mogen’ vliegen! Als zij dan maar weer naar alle festivals ‘mogen’, en meer van dat soort pleziertjes die zij nooit waren kwijtgeraakt als ze de moed hadden gehad om naar rede te luisteren in plaats van naar hypnotiserende angstverhalen.

  In plaats van zelf te denken koos en kiest de meute om te luisteren naar veel bijna totaal bedenkelijke lieden binnen de mainstream nepjournalistiek. Dat dit soort Noord-Korea types de media beheersen is niets vreemds aan, zij zijn de loopjongens van een totaal verdorven politieke elite die hen gebruikt om de macht in handen te houden, een elite die op hun beurt in handen is van kwaadaardige miljardairs.

  Er zijn naast nazi Duitsland en DDR tientallen andere voorbeelden van totalitaire systemen te noemen. Uiteindelijk zijn al die terreursystemen gevallen maar de vraag is hoe lang het nog duurt en hoeveel ellende zij nog kunnen veroorzaken voordat de Ruttes, de Timmermannen, de Kagen en de Merkels met pek en veren worden verjaagd.

  Een tweede vraag, die eigenlijk de eerste is: wie staat er op om hen te verjagen?
  Nogmaals als dit niet heel snel gebeurt dan hoeft het niet meer, dan zijn we allemaal gechipt en dansen we allen op de maat die sommige misdadige miljardairs voor ons laten ontwikkelen.

  En wie wil weten waarom? Simpel, de hypotheken en levensverzekeringentroep die de banken op zeer korte termijn volledig failliet dreigen te maken. Daarom! Lees mijn boek dan weet je waarom, of neem genoegen met bovenstaande zin alleen, want dat is de reden bij uitstek waarom alle shit plaatsvindt.

  Wie zijn de eigenaren van de banken? Types als Soros, Zuckerberg en Gates en die beheren hierdoor tevens ook bijna alle bedrijven en bezitten via de banken ook bijna al het vastgoed. Met failliete banken zijn ook zij failliet. En dat nooit, zo hebben zij decennia geleden al besloten, terwijl wij, de rest van de wereld, en met name dat westerse deel ervan, rustig sliepen.

  Hun doel is de volledige mensheid tot gewillige mieren te maken via vaccins en uiteindelijk een chip in onze hersens. Dit is iets waar opnieuw en met name hypocriete zelfverklaarde socialisten hun volle medewerking aan verlenen! Het bedrog van deze zogenaamde socialisten is nog nooit zo wereldwijd en zo allesoverheersend geweest. Ook dat staat in ‘Gestoorde Roofridders’. Tijd om wakker te worden!

 2. En ook omwille ‘ dit ontwaken’ , ‘ – dit besef – ‘ deze feiten ‘ , deze voor iedereen vindbare feiten , zijn er nieuwe verkiezingen nodig. En deze gaan ook komen !

  Robert Verhoeven

 3. Stelletje slapers,die geitjes, die zogenaamd alles wegwuiven, worden nog geeneens wakker, omdat ze bang zijn voor hun hachie, weet hoe NSBers in de oorlog afgerekend worden!
  Kijk maar eens naar die stadions, waar totaal geen 1 1/2 meter in acht genomen wordt en de regeltjes aan de laars gelapt worden zowel door burgers als leiders?
  Zijn helaas totaal losgezongen van de realiteit!

 4. Zie liever B san die slappeling die de wensen van het volk weigert on te willigen!

 5. slavernij is er al al die ouderen en zieke die zorg nodig hebben worden alleen nog zwarten en moslims op af gestuurd die ze orders geven hun haar niet uitspoelen een ijskoude douche op ze zetten als je gilt een kokend hete zodat je brand plekken hebt en de benu apotheek heeft geen brandzalf en niemand doet iets brieven naar wilders en baudet hoor je niets meer van enz enz

 6. Natuurlijk zitten we in een overgangsfase naar een controlestaat.
  Als makke schapen trappen we in deze Europa val.
  EU wil alleen maar controle op alles wat we doen en zeggen. Zij willen alles gaan bepalen.
  Waar zij onze politieke leiders die gaan opstaan tegen deze ontwikkeling
  Zoals Thierry Baudet doet.
  Welals makke schapen worden we naar de EU slachtbank geleid.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.