Ik kan zien….

White clouds in blue sky.

Ik heb een enorme drang om dit met jullie te delen, ik kan het gewoon niet tegenhouden. Het beheerst mijn denken en voelen bijna voortdurend, ik kom er niet los van. Er is iets met me aan de hand sinds ik de Telegramgroep Wappieland ben gestart. Vanaf dat moment is het net alsof ik alles bekijk met een vergrootglas.

Ik heb ooit een boekje geschreven over een training zelfvertrouwen en eentje over de illusies die de mens in de tang houdt, maar sinds kort realiseer ik me pas wat ik toen opgeschreven heb. Het is zo overweldigend. Ik lees niet alleen terug wat ik toen aan het papier toevertrouwde, maar ik beleef het nu!

Laatst keek ik een film over iemand met paranormale gaven, normaal spreekt dit onderwerp mij erg aan. Nu echter helemaal niet. Verveeld keek ik toe, dat kwam doordat ik het paranormale ineens heel normaal ben gaan vinden. Dat wat wij normaal vinden, drong plotseling tot me door, is vreselijk gekunsteld. Een mens, ja ieder mens, is in staat om zaken waar te nemen die ver voorbij het ons geleerde zien gaan, voorbij het horen of voelen.

Plotseling drong tot mij door dat de films waarmee ik een groot deel van mijn leven ben opgevoed, een weergave zijn van wat mij is geleerd. Het sluit naadloos aan, want iedere film bevestigt het aangeleerde (zeg maar geprogrammeerde) nog eens. Het wrijft me nog eens in, hoe bizar en vreemd deze paranormale gebeurtenissen zijn. Op het moment dat ik dat ineens voor me zie, verliest de film iedere waarde. Hij ontspant me niet meer, maar het is net alsof de film me nu juist toont welke leugens mij mijn hele leven zijn bijgebracht. Ik leerde het niet alleen thuis, maar ook op school, tijdens het tv kijken en bij het zien van bioscoopfilms. De programmering is alom aanwezig en voortdurend.

Datzelfde geldt toen ik in een film zag hoe moed, trots en eer verheerlijkt worden. Wat een aperte onzin, dacht ik. Is dat werkelijk zo moedig om een ander te doden? Moeten we echt trots zijn op mensen die een ander in de pan hakken en verslaan? Afschuwelijke nonsens.

Als ik om me heen kijk zie ik het geraamte van een gevangenis. Geen fysieke, maar eentje gebouwd en in stand gehouden door illusies. Door ideeën die in onze hoofden zijn geplant.

Ik zie de waanzin rondom mij. Intelligente mensen die hun verstand volkomen kwijt zijn en zich laten vaccineren, terwijl ze kunnen weten dat ze daarmee hun gezondheid en leven op het spel zetten omdat ze deelnemen aan een giga medisch experiment. Het is voor mij het beeld van mensen die zichzelf verliezen en achter een leider aanlopen, kritiekloos en vol overgave en goedgelovig.

Zelfs sporten als voetbal en wielrennen. Mijn favoriete, trekken mij niet meer. Natuurlijk wist ik al veel langer dat deze bedoeld zijn om de mensheid af te leiden van daar waar het werkelijk om gaat. Echter pas sinds kort weiger ik om naar die poppenkast nog langer te kijken. Ik laat me niet meer verleiden tot afleiding. Ik kan mijn tijd voor mooiere zaken gebruiken.

Vroeger genoot ik van straten versierd in oranje, nu zie ik de draden die dat spel bij elkaar houden. Ik zie ook de poppenspelers die aan de draden trekken van de poppen. Vreselijk. Wat een vooropgezette nep.

Ik heb zelfs enorme moeite om mijn gewone artikelen voor DLM+ te schrijven. Dan zit ik met mezelf in de knel. Hoe kan ik nog langer de verderfelijke macht die achter alles zit aanklagen, terwijl ik het hiermee alleen maar versterk. Okay, ik mag informeren, maar aanklagen en veroordelen is niet aan mij. Dat doet namelijk ieder zelf al die dit alles uitvoert.

Iedere dag spoelt een massa gedachten aan die mij vreselijk onrustig maken. Voortdurend zie ik illusies aan gruzelementen gaan. De illusies van autoriteit, macht, wetenschap, imago, nut en prestatie. Alles slechts bedoeld om mensen te begrenzen zodat zij hun geweldige scheppingskracht niet kunnen benutten. Ik heb deze illusies jaren geleden beschreven, maar het is net of ik ze nu pas echt doorzie!

Naast onrust geeft deze tijd me ook veel geluk. Ieder ding dat nu gebeurt in ons leven is een gelegenheid om in een hogere staat van bewustzijn te komen!

Geweldig dat we met zijn allen voor deze tijd gekozen hebben.

Kijk deze video ook maar eens

Rob Vellekoop, 21 juni 2021

12 Comments

 1. Over hoe de schellen van je ogen vallen als je de juiste informatie kan bemachtigen, die vroeger alleen in kleine kring werd gedeeld.
  De informatierevolutie is ook een zegen, zonder waren we geestelijk verloren en ingekapseld in een topdown gesponnen web van propaganda en indoctrinatie. Werk aan je filter van onderscheid. Zelf denken en niet voor je laten denken, zelf regeren en niet meer reageren, zelf onderzoeken, een autonome denker en observator bevrijd van zijn omgeving.

  Voor wie geïnteresseerd is in verheldering over de “Covid Plandemie”, neem kennis van de volgende documentaire door de Duitse schrijver Lilian Franck.
  Een 1 op 1 scenario met het H1N1 Influenza scenario en de rol die Ab Osterhaus ook daar in speelde, alleen nu vele malen meer effectief geraffineerd.

  De bestandsnaam is:
  TrustWHO.2016.1080p.WEBRip.x264-RARBG
  De torrent kunt u er zelf bijzoeken, rechtermuisklik voor de ondertiteling.

  The Truth Will Set You Free.

 2. Rob, ik zie precies hetzelfde. Alles zit nog hokjes die met elkaar verbonden zijn.
  Velen nog verborgen achter tralies slot en grendel.. Maar…Elke dag wordt er toch een hokje open gegooid doordat de sleutel te zwaar is gaan wegen.De sleutel van BESEF.

 3. Alles kent en heeft zijn einde
  Zelfs voortdurend , iedere seconde is er in aanwezig in haar duurzaam opgaan, zonder hetwelk zij niet is,
  Zij en iedere eerst volgende seconde , waarin en waaraan zij gegeven is, is dan ook, alleen in aanwezigheid gegeven en verschijnend in het opgaan , in de eerstvolgende , waarin gegeven dat voorbijgaan, een voortdurend durend einde impliceert, waarmee de tijd haar transparantie heeft in voorbijgaan in haar durend inclusief einde , ‘ waarmee gezegd dat het blijvende van wat dan ook fake is, illusie’ , en in feite angst, een angst gebaseerd op onder controle willen hebben wat niet onder controle kan bestaan, anders dan nu juist , alleen gegeven en in overgave aan het voorkomen en aanwezig zijn in gegeven en geschonken zijn, waarmee je weliswaar wel in die feiten er bent , maar ze niet anders hebt dan in de niet hebbende staat der geschonkenheid , in directe afkomst voortdurend waarin dat bron heeft .

 4. Ik ervaar deze ontwaking ongeveer hetzelfde als jou, Rob. Ik ben bewuster als nooit tevoren en dat geeft een hoop rust. Ik heb wel meer moeite gekregen met het in slaap komen. Voorheen viel ik weg met een bepaalde gedachte aan iets dat mij boeide. Nu val ik weg zonder enige gedachte in m’n hoofd maar toch enigszins bewust en dat is voor mij een vreemde gewaarwording. Het slapen gaat verder overigens prima.

 5. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Het groene licht is gegeven!!!!
  Mensen die niet gevaccineerd zijn mogen niet meer op/in het kantoor komen werken.

  Heeft U al een Joden ster aangeschaft?..er gaat en staat nog vele male meer te gebeuren!
  Ik dank U!

 6. Wij die niet meer werkzaam zijn , moeten eigenlijk een lans breken voor de niet-gevaccineerden,en ze zodoende helpen, dat je alleen maatschappelijk door hen geholpen wil worden. Juist dan kan deze maatschappij er niet omheen.
  Discrimineren wordt verboden en strafbaar geacht en BLM hoor je nu ineens niet, die gesponsord door Soros wordt?

 7. Daarom pleit ik nog steeds voor een gekozen burgemeester m/v!
  Die kunnen we á la minuut kiezen en krijgt alle egards die deze persoon verdient.
  De niet gekozen burgemeester heeft het maar te pikken en staat dus in de praktijk als een overbodige lullo ernaast. En zie het respect wat de wèl gekozen bm. krijgt….ten opzichte van de o.a. door de kroon aangewezen onding.

 8. Er kwam met jouw bericht een steeds grotere glimlach op mijn gezicht, eentje van herkenning… dank je wel!

 9. Kijk naar de uitzending op blckbx van het kamerlid Gideon en dan naar Gezond verstand.eu.daar wordt no 19 voorgelezen , het belangrijkst wat tussendoor gezegd wordt.Dat staat ons dus in de Herfts te wachten.

 10. Beste Rob, nu je kan “zien” is de vraag; wat ga je vanaf nu doen?

  Heb je de “balls” voor voortzetting van datgene dat je hier begonnen bent?

  Ter inspiratie en doorzettingsvermogen voor jouw vak van journalist, de volgende documentaire:

  de bestandsnaam is:
  Julian.Assange.Revolution.Now.2020
  de torrent kan je er zelf bijzoeken, rechtermuis klik voor ondertiteling.

  The Truth will set you Free.
  Once Seen, it cannot be Unseen.

 11. hee lieve mens rob, welkom in de …normale wereld…..en ….veel plezier en -geluksmomenten gewenst

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.