Worden wij wakker?

Dit boek is op verzoek van velen opnieuw uitgegeven. Dat wat Marcel Messing destijds rond 2006 voorzag aan ontwikkelingen wordt langzaam maar zeker werkelijkheid. Deze realiteit kunnen wij iedere dag ervaren. Messing is een van de weinig auteurs die voorzien heeft wat komt en de moed heeft (gehad) dit naar buiten te brengen. Zeker begin 2000 werd dit nog weggezet als ‘complottheorie’.

Aan de ene kant presenteert hij verontrustende feiten, maar aan de andere kant laat hij zien dat de mens in deze kritieke tijd een enorme sprong in bewustzijnsrevolutie kan maken door kennis en inzicht. Voorwaarde is wel dat we snel collectief wakker worden.

Chippen

Ter sprake komen onder andere de achtergronden van 9/11, elektronische controle en spionagetechnieken, de gevaren van de chip en het internet. Volgens Messing dreigen we te worden opgesloten in een gigantische elektromagnetische kooi van stralingen die ons zullen dehumaniseren.

Op de achterflap stelt Messing enkele schokkende vragen. Veronderstel dat veel van wat je geleerd hebt NIET waar is. Dat je onwetend jouw hele leven gemanipuleerd werd met ideeën over religie, politiek, economie, geschiedenis, opvoeding, gezondheid, oorlog en vrede. Stel dat je erachter komt dat de leugen regeert en tot waarheid verheven is. Wat dan?

Sinds 11 september 2001 (9/11) kwam alles in een stroomversnelling. Wat is er aan de hand? Waarom ineens al die big-brothertechnieken: camera’s, satellieten, drones, artificiële intelligentie, robots, diverse paspoorten, DNA-databanken, scans, biometrie, het snelle uitrollen van 5G?

Dit boek gaat over de verborgen krachten achter het wereldtoneel, die streven naar een nieuwe wereldorde (iets wat al niet meer ontkend wordt!).

Buitengewoon actueel is Messings beschrijving over het gebruik van de chip en het ​chippen van mensen via vaccinatie.​
Hij vraagt zich ook af of een totale controle en bewustzijnsmanipulatie uiteindelijk mogelijk wordt door de implantatie van een onderhuidse microchip in relatie met het ‘internet of things’.

In zijn voorwoord bij het boek schrijft Marcel Messing dat de komende jaren beslissend zullen zijn voor planeet Aarde, alles hangt af van een pijlsnel wakker worden op velerlei gebied, waardoor een collectieve bewustzijnskracht mogelijk wordt. We moeten dus kennis vergaren en daarmee aan de slag gaan. Misschien kan dit boek  je daarbij een handje helpen.

Hoofdstukken

 1. De grote omwenteling
 2. Elektronica in de aanval
 3. Het gevaar van de chip
 4. Internet: het Beest 666 of Big Boss?
  met afsluitend onder andere een Licht-Liefde-Meditatie.

Worden wij wakker?

Ondertitel: Over de verborgen krachten achter het wereldtoneel
Auteur: Marcel Messing
ISBN 9789493071780
Pagina’s 256
Verkrijgbaar via Academy of Happiness, de sponsor van DLM Plus

4 Comments

 1. Nederlanders en wakker worden?

  Wij zijn net een weekje in Nederland geweest om enkele schepen te bekijken en kwamen in die week beangstigend veel corona-gelovigen tegen. Steeds maar weer die domme grijns bij het aanpokken met de elleboog, een krankjorem apparaat vóór de Albert Zweijn waar mensen hun handen in steken en tegelijk hun winkelwagen ontsmetten…

  Maar één van die zeilschepen hebben we gekocht zodat we de komende jaren wat meer afstand kunnen nemen van het hygiene- en klimaatfascisme en wat vaker “off the grid” zullen zijn.

  Zo. Nu zelf nog even bijkomen van de klap.

 2. Heerlijk Johan. Je hebt het prima voor elkaar. Geniet ervan zou ik zeggen en bon voyage!

 3. Voor al die mensen die geen zeilschip kunnen kopen om de Nieuwe Normale Mens-dieren ontvluchten, maar moeite doen om hun autonoom denkvermogen aan te wakkeren, bij deze een verlichtend inzicht en overzicht over het nieuwe normaal (Realiteit) en de 1.5 meter Society. Autonome observatie en gedachten, ja daar moet je een inspanning voor doen.
  Luiheid en gemakzucht zijn voor de massamens gedeelde karaktertrekken in een systeem van “lekker makkelijk”, dus doe die moeite voor je geestelijke gezondheid.

  Manufacturing New Normal Consent in a Global Totalitarian System:

  https://consentfactory.org/2021/06/20/manufacturing-new-normal-reality/

  The Truth Will Set You Free
  Once Seen, It Cannot Been Unseen

 4. Ons budget was maar heel beperkt en dan kom je er echt niet zonder kleerscheuren vanaf. Het is een wat ouder kustkruisertje dat ik nog helemaal op zee-conditie moet nakijken en naar mijn hand moet zetten. Maar de basis is goed: de romp, de verstaging en de mast zijn nog in uitstekende staat en het Yanmar dieseltje loopt als een zonnetje. Er was een dekluik lek en slecht gerepareerd, de rolfokhoes is gaar en er zijn nog wel wat meer problemen op te lossen. Maar ik krijg het wel voor elkaar en ik weet ook heel goed waarom: er gaat niets boven zwerven met een zeilboot!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.