Nieuwe spirituele zender gaat ether veroveren

Een bericht van Fred Teunissen*

Sinds augustus is ons land een nieuwe radiozender rijker, Radio Gletsjer. Een zender die de wereld wil veranderen, zoals op de website te lezen is. De slogan luidt: Hoger bewustzijn. Diepere radio.

Radio Gletsjer is een initiatief van podcasters Merlyn van Dobben (De Interdimensionele Tolk Show) en Niels Lunsing (NieuweTijd Podcast), die de tijd meer dan rijp vonden om het radiowiel opnieuw uit te vinden.

Gevoel en intuïtie

Meer verdieping. Meer authenticiteit. Meer aandacht voor onderwerpen die jarenlang zijn weggewuifd als zijnde ‘zweverig’, terwijl er tegenwoordig op elke straathoek een yogastudio zit, steeds meer Nederlanders verslingerd zijn geraakt aan meditatie en breath work en Barack Obama het bestaan van UFO’s bevestigt.

Belangrijker dan statistieken, toekomstmodellen en ‘de feiten’ zijn volgens Van Dobben en Lunsing de meer ongrijpbare elementen van een verhaal: gevoel, intuïtie en een open mind.

Deze focus betekent dat muziek een ondergeschikte rol in de programmering krijgt. Maximaal vier platen per uur, voor de rest wordt er gepraat.

Elke werkdag

De hele maand augustus staat in het teken van de try-out, die plaatsvindt op het YouTube-kanaal van Radio Gletsjer. Samen met een wisselende gast, schuiven Van Dobben en Lunsing iedere werkdag aan, van twaalf tot twee ‘s middags.

Missie: de wereld veranderen.

Je kunt HIER op Radio Gletsjer afstemmen.

Uitzending dinsdag 3 augustus

Uitzending donderdag 5 augustus

Radio Gletsjer website
Twitter
Facebook

Merlyn en Niels met elkaar in gesprek

2 Comments

  1. Waarom zijn ze niet gewoon in de ether? Waarom via een censurerend kanaal als Youtube?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.