Binnenkort zal een vloedgolf van licht het begin inluiden van een nieuwe tijd

Bericht uit de Nieuwe Wereld

We zijn met zijn allen onderweg naar de nieuwe aarde. Een lichtflits zal binnenkort het begin inluiden van een nieuwe tijd. Dat zegt Allison Coe, een hypnotiseur uit de VS, die verslag doet van een sessie die ze had met een cliënt. Daarna had ze nog twee bijna identieke verslagen van andere cliënten, dat is de reden dat ze deze met ons wil delen. Ze zegt wel dat je eventuele tijdsaanduidingen met een schep zout moet nemen.

Verslag

Eerst doet een wezen verslag van zijn aanwezigheid op aarde. Zijn doel was licht te brengen en hij heeft zijn missie volbracht en keert terug naar een ruimteschip. Hij moest met vele anderen op aarde zijn om de planeet te helpen evolueren. Zij hebben de wereld in vele ontwikkelingen op en neer zien gaan. Zij kunnen kiezen naar welke tijd ze willen gaan als resultaat van hun intentie.

Hij doet verslag van een enorme zonnegolf van licht die de aarde raakt.

Waarheid

Een vloedgolf van licht zal de aarde raken, maar voordat het zover komt zullen steeds meer mensen de waarheid leren kennen. Steeds meer informatie komt geleidelijk vrij. Daardoor zullen heel veel mensen erg boos worden. Er komt verwarring en oproer. De wereld zal in chaos verkeren. Groepen mensen zullen gewelddadig gaan worden.

Veel mensen zullen blijven, maar massa’s zullen vertrekken met ruimteschepen waarop zij zullen vertrekken voordat het licht komt. In hypnotische staat zullen zij aan boord gaan.

De mensen die blijven zullen het aankunnen. Zij helpen alles klaarmaken, wakker genoeg als ze zijn kunnen zij de energie straks wel aan.

Er zijn al heel lang wezens op aarde die de planeet monitoren en straks nadat het licht gekomen is assisteren bij de wederopbouw van de aarde.

Vloedgolf

In juli 2022 zal een enorme vloedgolf van licht de aarde raken, er zullen dan veel minder mensen zijn. De meesten zijn opgehaald en met ruimteschepen naar veiliger oorden gebracht, omdat ze de energie niet zullen aankunnen.

Er is een flits, het licht komt van boven en raakt iedereen. De mensen stoppen met hun bezigheden, sommigen vallen en anderen blijven staan. Sommigen kunnen het licht aan en anderen niet. Er heerst chaos. Iedereen wordt tegelijkertijd geraakt. Veel mensen zullen hulp nodig hebben om dit alles te kunnen begrijpen. Zij krijgen dit van de wezens en de nog aanwezige lichtwerkers.

Alles zal er na de lichtgolf hetzelfde uitzien, maar er heerst een andere vibratie. Langzaam zullen de mensen zich gaan herinneren waar ze zijn.

Zij die zijn achtergebleven zullen samen met de wezens de natuur terugbrengen, het water en het dierenleven. De aarde zal genezen en de mensen gaan wonen in ‘kristallen’ steden.

Rob Vellekoop, 10 augustus 2021

11 Comments

 1. Hypothese. Overheden zijn bekend met wat er gaat gebeuren. Wat als ‘t Covid-19 vaccin ons eigenlijk bescherming moet bieden tegen de lichtgolf?

 2. Aan Sander: waarom zou je je moeten beschermen tegen het licht? Ik denk juist dat een vaccinatie je afschermt van het licht. En dat licht hebben we juist nodig om te weten wie we werkelijk zijn.

 3. hoe kun je in godsnaam denken dat een psychopaat als Bill GATES ( to hell) iets zou verkopen dat BESCHERMT??????

 4. Sander, je denkt toch niet dat de satanische invloeden de goddelijke kunnen verslaan?

 5. Mensen in angst hebben hun prik gehaald en zullen vertrekken in angst op/naar……..
  Het kan mij niet snel genoeg juli 2022 zijn. Ik ben en blijf aardebewoner.

 6. Sorry hoor maar mijn kritische geest gaat steigeren bij dit bericht.
  Dit is predictive programming een initiatie in de tech die ze op ons los willen laten.
  Sommige worden opgehaald in ruimte schepen? In hypnose staat? Zou je niet willen dat iemand met vol bewustzijn weet waar die instapt, heengaat, met welk doel?
  Dit klinkt eerder als ontvoering of erger..
  Dus eerst geheugenverlies, tech, en dan geheugen implant.
  Fijn! Not!
  Weet je je eigen leven en doel nog of mag je nu voor een alien militaire elite doen wat zij van jouw wensen?

  Ik geef niemand het recht om te rotzooien met ons VRIJE bestaan om OVER ons te beslissen.

  Werk niet mee aan active denial van een false alien invasion die gebracht wordt als redder van de aarde.

  Dat is echt een valse verlosser.

  Step away from me satan.
  Amen

 7. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Zal Bill Gates dan toch gelijk krijgen…over zijn voor spelling van een biologische oorlog voering??

  Ik dank U!

 8. Tja, wat wil je geloven? Welke illusie wil je voor jezelf creëren? Die van een hel of van een hemel, waarbij je moet realiseren dat jij de scheppingskracht hebt. Zoals ieder mens trouwens. Veel wijsheid.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.