EHBO-kit: Maak jezelf bestand tegen mind control

Mentale fitness

We worden in deze tijd als in geen andere uitgedaagd. Voortdurend bestoken de massa media de bevolking met angstaanjagende berichten. Het is net alsof ieder land bij toerbeurt een maatregel invoert om de rest van de wereld schrik in te boezemen. Als bewuste mens wil je met alle kracht staande blijven. Bijgaande gratis training kan je daarmee helpen. Jij bent de regisseur van je leven en niet de Matrix. De training biedt je mogelijkheden om jezelf tegen mind control bestand te maken. Veel succes ermee.

Training

Deze training is geschreven voor iedereen die wil voorkomen dat hij tegen zijn wil wordt beïnvloed door mind control of wil weten wat hiertegen kan worden ondernomen.

Wanneer je gelooft dat je niets meer kan veranderen aan de situatie waarin je leeft en je je niet meer kan verzetten tegen de organisatie van de maatschappij en dat alles minder wordt voor de burger in het algemeen, vanaf dat moment ben je slachtoffer van mind control.

Dat is namelijk het moment dat je niet meer in je eigen kracht en kunnen gelooft, maar in je zwakte. Vanaf dat moment geloof je in de kracht van de overheid en de multinationals die de aarde in hun ijzeren greep houden.

Zoals ik in ‘Nieuwe Tao’ heb beschreven kiest de mens ervoor om te leven volgens illusies zoals autoriteit, vertrouwen, enzovoort.

Mind control speelt daarop in en tovert de burger of de consument een wereld voor waarin hij gaat geloven dat hij onvoldoende zelfvertrouwen heeft. In plaats daarvan kan hij ook ervoor kiezen te vertrouwen op zijn eigen waarneming en om zijn eigen mening te vormen, ondanks wat de meerderheid vindt.

Dat is waar mind control over gaat. Het leidt tot het aansturen van de menselijke geest, van zijn doen en laten, van zijn overgave aan de wil van iemand die hem bestuurt en aanstuurt.

Onze geest is echter zo krachtig dat het kan bepalen of we ons laten sturen door media, autoriteiten, banken, multinationals of door ONSZELF.

Op het moment dat we ons bewust zijn van die keuzemogelijkheid en daarvan durven gebruikmaken, dan is mijn trainingsmissie geslaagd.

Keuze

Onderstaand schreef ik vijf jaar voordat de coronacrisis de wereld zou teisteren. Ook toen waren we natuurlijk bezig met de Nieuwe Wereld. Opvallend daarbij is dat er sindsdien niet zo gek veel veranderd is.

Angst domineerde destijds en nu nog steeds onze levens. Wel lijken de mensen zich steeds meer te openen voor zaken die niet passen binnen de matrix. Mensen zijn bereid om verder te kijken dan hun neus lang is en het programma waarin we allen gevangen zitten toe laat.

De mensheid is bezig met een inhaalslag aan kennis, echter niet over wat de wetenschap en de overheid ons wil doen geloven. Nee, de mens graaft dieper en voelt dat er meer is dan ons is aangeleerd.

De roep om verandering luidt ook steeds sterker.

Ik ben er echter van overtuigd dat de mens eerst qua bewustzijn klaar moet zijn voor veranderingen, hoe groot of hoe klein deze ook mogen lijken. Vervolgens zullen deze veranderingen (op globaal niveau) niet komen via voormannen/vrouwen, maar zal de wereld beheerst worden vanuit een algeheel besef dat we beter in liefde met elkaar kunnen samenleven dan elkaar te pijnigen of te vernietigen. Naar dit algemene besef zijn we met zijn allen al duizenden jaren onderweg.

Afleiden

Afgelopen woensdagavond was ik bij een bijeenkomst van mensen die praten over de nieuwe wereld. Er was iemand aanwezig die vertelde over de galactische wereld. Ik voel hiertegen een enorme weerstand, niet omdat ik er niet in geloof, maar wel omdat mensen hiermee in mijn ogen te veel bezig zijn.

Vaak laten we ons afleiden door zaken die ver buiten ons zelf staan. Voor mij is de galactische wereld net zo ver verwijderd van mezelf als mijn buren, het Nederlandse voetbalelftal en Oekraïne. Het zijn allemaal uitstapjes.

Eerst en vooral gaat het om de mens zelf. Zijn creatieve kracht, zijn goddelijk stukje. Door ons te veel te fixeren op zaken buiten onszelf, verdwalen we. We kunnen beter met onszelf bezig zijn en bewuster worden. Dan kunnen we die onmetelijke kracht, maar ook de liefde in onszelf ontdekken en dit met elkaar delen.

We kunnen echter pas meer met onszelf bezig zijn wanneer we het geloof in onszelf hebben gevonden. Nu wordt dit gezocht rondom ons.

We putten hoop uit de vertellingen van visionairs, het enthousiasme van leiders. We hebben ook de neiging om te wachten ‘tot het beter wordt’. Zonder echter te bedenken wie of wat dat dan in gang zou moeten trekken. Zo zijn er regelmatig voorspellingen van het einde van de wereld of het begin van het leven in een nieuwe dimensie. Ook dan wachten we weer op zaken die moeten gebeuren zonder dat wij daarop invloed denken te kunnen uitoefenen.

Dit zijn (on)opzettelijke manieren om de actie buiten onszelf te leggen en te wachten totdat anderen of iets anders voor ons de kastanjes uit het vuur haalt. Deze manier van handelen is te wijten aan angst of positiever gesteld komt door een gebrek aan zelfvertrouwen of mentale kracht.

Goddelijke kracht

We hoeven niet bang te zijn voor de toekomst, voor mind control, voor de cabal, voor het IMF, voor onze buurman of buurvrouw. En we zijn dat ook niet meer vanaf het moment dat we in onze eigen (goddelijke) kracht gaan geloven.

Die dag komt. Dan zal de aarde bevolkt worden door mensen die dankzij hun mentale kracht niet meer bang hoeven te zijn. Zij zullen elkaar liefhebben en zij zullen houden van de prachtige natuur om hen heen die ook alleen maar liefde zal uitstralen.

Pas op die woensdagavond heb ik begrepen dat ik al jaren bezig ben met een van de fundamenten van bewustwording. Ik heb geschreven over een stemming, die de mens kan hebben waarbij hij overtuigd is van eigen kunnen, van liefde voor zichzelf en in zijn medemens en van vertrouwen in zichzelf. Daarvoor heb ik een trainingsboek gemaakt en de afgelopen periode heb ik deze sterk verbeterd.

Ik begreep echter nog steeds niet waarmee ik zo intensief bezig was. Tot die bewuste woensdagavond, ‘s nachts toen ik terug naar huis reed werd het mij in een klap duidelijk. Zonder de juiste gemoedsstemming kan je je niet afstemmen op een betere wereld of op liefde voor elkaar. Zonder de juiste gemoedstoestand (zeg maar: mentale kracht en eigen waarde) wordt de mens belaagd door allerlei negatieve invloeden die hij binnenhaalt of binnenkrijgt via zijn pijnplekken of littekens. Iedere negatieve emotie zoals angst, boosheid, verdriet, wantrouwen, jaloezie, schaamte die een mens voelt zijn signalen van pijnplekken. Deze pijnplekken bieden toegang aan een negatieve invloed zoals mind control of negatieve entiteiten.

Door de aanraking met een pijnplek reageren we vanuit pijn en kwetsen we onszelf en anderen. Daar ligt de kern, een kern die ik al veel langer ken, maar niet als zodanig heb herkend. Aan deze kern kunnen we werken. Dat kunnen we doen met behulp van deze training.

Rob Vellekoop, 30 augustus 2015 en 10 augustus 2021

Download het E-boek Maak jezelf bestand tegen mind control, gratis voor abonnees op de Weekeditie van DLM Plus.

1 Comment

  1. Dank je wel, Rob.
    Fijn dat wakkere intelligentie mensen zich uiten en ons leren.
    Ik heb je artikel al doorgestuurd.
    Nogmaals dank je wel.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.