Black out 12 oktober

Bericht uit de matrix

Net als vorig jaar roept … op voor een wereldwijde black out, die tegelijkertijd zich over de hele wereld voltrekt.

Van 16.00 tot 16.21 uur

Op 12 oktober 2021 willen de initiatiefnemers een wereldwijde black-out van 21 minuten doen, om de kracht van de mensheid te laten zien.

Ze roepen op om tegelijkertijd overal elektriciteit, telefoons, gsm’s, sociale netwerken (Facebook, WhatsApp, enz.) uit te zetten.

Dat is het protest tegen de voorschriften en beperkingen die verband houden met het coronavirus. Mensen over de hele wereld die een einde willen maken aan de maskerplicht, sociale afstandelijkheid, dwang van kinderen voor verplichte vaccinatie, kunnen hun macht gebruiken om verzet te tonen.

De datum is 12 oktober 2021, en het is de bedoeling alle apparaten tussen 16.00 uur en 16.21 uur uit te schakelen.

Ze zeggen dat het niet nodig is om de straat op te gaan, maar “Zet gewoon alles uit waarmee ze ons beheersen”. Het is een uiting van kracht, solidariteit en morele moed.

“Laten we allemaal onze kracht tonen. Stop de tijd en gebruik de 21 minuten voor jezelf, jouw gezin, om te ontspannen of voor jouw eigen gedachten. Verlicht de duisternis.”

Nieuwe vormen

Het oude demonstreren is niet effectief genoeg. In een wereld waar alles om geld draait moeten acties financiële consequenties hebben. Je ziet ook dat de overheid bijvoorbeeld de acties van de Gele Hesjes probeert te smoren met economische consequenties. Demonstranten zitten in Frankrijk soms weken in een cel en verliezen daardoor hun baan en hun inkomen.

Op dus naar acties met economische consequenties voor de tegenpartij. Een mooi voorbeeld is Ierland waar in 2015 een heuse strijd tussen de bevolking en de conservatieve regering woedde over de waterbelasting. Hier ontwikkelt zich het verzet van demonstraties tegen bezuinigingen in weigering van duizenden om waterbelasting te betalen!  Kijk daar schrikken regeringen van. Wanneer duizenden weigeren een belasting te betalen dan komen de heilige begrotingen in het gedrang.

Consumentenstaking of (producten)koopstop

Voor een multinational geldt dat een rustige actie door tienduizenden mensen vanachter hun pc voldoende is om hem te dwingen bijvoorbeeld geen pesticiden meer te leveren of kleding van kinderarbeidmisbruikers te verkopen. Gezamenlijk stoppen met kopen van hun producten tijdens een afgesproken periode werkt prima!

Een mooi voorbeeld is de actie van duizenden rekeninghouders van ING, die hun rekening opzegden nadat de voorzitter van de Raad van Bestuur zichzelf een miljoenen salarisverhoging wilde gaan geven.

Dit kan allemaal zelfs in alle rust gebeuren vanachter de pc. Mensen hoeven de straat niet op, spreken dit met een grote groep af en kondigen het vooral even aan. Dan weet de bank tenminste dat ze niet ongebreideld arrogant kunnen doen zonder dat de klant dit pikt.

Ook Shell zal het niet leuk vinden wanneer de consument zo boos is geworden over de beloning van zijn topman met meer dan 20 miljoen per jaar, dat ze hier een maand lang geen benzine meer gaan tanken. Zelfs de zorgverzekeraars kunnen aan het eind van dit jaar eenvoudig aangepakt worden: stap allemaal over naar de zorgverzekeraar die het goedkoopste is.

Einde volgzaamheid

Demonstreren door te betogen met groepen dat je het oneens bent met de overheid ervaren veel mensen als onderdanig en lijdzaam. Eigenlijk geeft de betoger aan dat hij ongehoorzaam wil zijn aan zijn meester, de overheid. Hij klaagt zijn meester aan. Dit beeld wordt des te sterker wanneer je ziet dat politie in demonstranten neerknuppelt. Zij weigeren naar hun baas te luisteren en krijgen daarom een pak slaag. Het is niet alleen bruut geweld van de politie, maar ook gênant dat mensen zich laten afranselen omdat zij ongehoorzaam zijn.

Demonstraties in de vorm van koopstops of consumentenstakingen gebeuren veel meer op basis van gelijkwaardigheid. De consument zegt “Ik hoef je product niet meer.” En daarmee is de kous af. Hij gaat geen rondjes door de stad lopen met borden dat hij de producten slecht vindt. Nee, hij koopt niets meer van het bedrijf.

In dit plaatje past de Black Out actie voor 12 oktober. Een volstrekt vreedzame actie, indien uitgevoerd door zoveel mogelijk mensen zal dit iedere regering schrik inboezemen. Eigenlijk is dit de eenvoudigste manier om de macht van de bevolking te tonen. Als regeringsmaatregelen niet akkoord zijn, volgt een boycot.

Zie ook Actie  Black Out

Rob Vellekoop, 12 oktober 2020 / 10 oktober 2021

8 Comments

 1. ook ik ben van de partij
  heel mooi initiatief!
  aangezien ik hoog-gevoelig ben voor straling
  zet ik sinds twee jaar de WIFI uit wanneer ik
  geen gebruik maak van computer of televisie
  helaas gaat de straling door muren
  maar als er gewoon meer bewustzijn komt
  en alle mensen (die hiertoe in staat zijn)
  de WIFI uitzetten kunnen we misschien iets bereiken
  nog beter zou zijn dat de hackers ervoor zorgen
  dat we terug gaan in de tijd van papierwerk
  en persoonlijk contact
  dan is het misschien ook afgelopen met
  die vreselijk anonieme haatcommunicatie

  denk eens aan de jeugd die niet anders heeft
  meegemaakt als informatie via de computer verkrijgen
  zij zijn de ontaarde robotachtige van deze tijd
  normale gevoelens hebben zij nog nooit ervaren
  (behalve natuurlijk de kinderen van ouders die wel
  heil zien in persoonlijke begeleiding en die zich nooit
  hebben laten ‘betoveren’)
  lieve mensen neem in huis het heft in eigen hand
  en hackers breek die schadelijke invloeden en wees
  hierdoor een held en wereldverbeteraar
  vrede voor iedereen
  ontwapening en dan niet alleen van militaire middelen
  er zijn andere en betere manieren om geld te verdienen
  en inderdaad is de consument uiteindelijk de baas
  zeg nee tegen de verleidingen die leiden tot de vernietiging
  van alles wat mooi is
  groeten aan alle lieve mensen
  Nelleke

 2. Daar ben ik al meer dan dertig jaar mee bezig de multinationals te weren.
  Steekt me dat zelfs GL en D666 met hun zgn plasticdeal tav supers net doen of ze recyclen!
  mooi niet het is een debacle!

 3. The Great Exit… Ik ben er al mee bezig! En het voelt heerlijk…

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.