“Koester de herinnering dat je hiervoor gekozen hebt”

Lorie Ladd probeert mensen eigenlijk voortdurend gerust te stellen in deze krankzinnige tijd van leugen en bedrog. Ze zegt echter dat wat we meemaken, zo bedoeld is. We maken er onderdeel van uit. Ieder op zijn eigen unieke manier. Put hoop uit haar woorden en inzichten. Ik voel dat ze uit een goed hart afkomstig zijn.

Collectieve bewustzijn

Lorie vertelt dat we ons naar een hogere frequentie van bewustzijn bewegen. Dat vertellen meer mensen. Wat me iedere keer weer bij haar uitspraken raakt is dat ze de zaken voorstelt als iets heel normaals. Iets waarvoor we geen angst hoeven te hebben. We zijn volgens haar allemaal onderdeel van het collectieve menselijke bewustzijn. Er bestaat hierin geen scheiding!

Als we meer schijnen of licht vasthouden beïnvloedt dit het geheel bewustzijnsveld waarvan we allemaal onderdeel zijn.

De derde dimensie werkt zo dat je hogere en lagere staten van bewustzijn hebt. Het aardige is dat wanneer de mensheid een hogere frequentie vasthoudt, de lagere staten van bewustzijn zichtbaar worden. Doordat het licht dit begint te accentueren. Dus bemoedigt ze, in plaats van te zeggen:”Ik kan dit niet meer, het wordt te zwaar.” Verwissel dan je lens.

Hierdoor worden de schapen in wolf’s kleren zichtbaar, van de achtergrond komen ze nu naar de voorgrond.

Zien

We gaan dus steeds meer zien, zegt ze, wat er aan de hand is. Denk erom! Daarom ben je hier.

Je kwam hier immers om te zien hoe zich dit ontrafelen zou. Er is niets slechts of goeds aan, nee het is letterlijk op welke manier een groot collectief bewustzijn zich verschuift. We kunnen echter gevangen raken in de emotionaliteit hiervan, ook in geloofssystemen hierover.

Wonderbaarlijk

Lorie Ladd raad je aan vooruit te gaan in deze wonderbaarlijke verschuiving. We beginnen te herkennen dat onze frequentie het volledige collectieve bewustzijn beïnvloedt.

Het licht op de schaduw wordt steeds intenser. De wolven in schaapskleren worden zichtbaar. De schaduw die op de achtergrond onzichtbaar was, komt nu centraal op de voorgrond. We houden echter altijd een keuze. We kunnen het gaan zien of ervoor kiezen eruit te stappen.

Wat kan je doen?

Ze geeft de volgende tips mee. Wees niet gewelddadig, stelt ze vastbesloten. En ook: oordeel nier door te zeggen dat mensen verkeerd of slecht zijn. Je spreekt met compassie en empathie over elkaar. Realiseer je dat je verantwoordelijk bent voor jouw eigen ervaring (en niet die van anderen).

Ze noemt nog veel meer dingen waaraan je je beter kunt houden, maar zegt daar ook bij dat dat niemand voortdurend zal lukken. Haar ook niet.

Verder gaat ze:”Veroordeel niet jezelf en verbindt jezelf ook niet aan een verwachting.” “Word geen slachtoffer en geef anderen evenmin de schuld voor jouw werkelijkheid.
Je doet je best om compassie en empathie te hebben voor elk ander mens. (Veroordeel dus geen gevaccineerden, horecabazen die je de toegang ontzeggen, enzovoort)

En nog een hele krachtige die steeds meer mensen nodig gaan hebben:
“Realiseer je dat je onafhankelijk bent en niemand jou iets kan doen. Je bent vrij!”

Meer tips

Lorie vervolgt met nog meer tips om naar een hoger bewustzijn op te schuiven.
Ze vindt dat de enige manier is om op te schuiven, door mensen toe te staan dat ze hun eigen uitingen en ervaringen hebben tijdens de bewustzijnsshift.

Vraag jezelf voortdurend af “Ben ik in een hogere staat van bewustzijn of niet?”

We maken de ‘shift’ allemaal op onze eigen unieke manier. Een hogere staat van bewustzijn ervaren mensen anders dan een lagere staat.

Wat zich echter ontrafelt is gewijd en perfect! Het is precies zoals het is ontworpen. Het is de evolutie van het menselijke bewustzijn waarvan we getuige zijn!

Onthoud:

Wij maken de rit en doe mee in Liefde en voor jezelf!
Hou van de mensheid. Hou compassie vast.

Blijf blij.

Blijf bij de herinnering dat je hiervoor gekozen hebt en ga door.

Samenvatting en vertaling Rob Vellekoop, 10 oktober 2021

 

2 Comments

 1. Hallo Rob, wat goed om weer iets van je te horen.
  Net zoals je berichtje over Allison Coe is dit weer iets dat bij mij ontzettend resoneert. Geeft weer wat houvast in deze barre tijden. Dankjewel. Succes met het buiten leven. Geniet ervan. Hou je taai. Warme groet

 2. Hallo Rob,
  Veel dank voor deze steunende woorden. Ik heb ze in mijn agenda geschreven. En als ik het weer even kwijt ben…..lees ik ze weer om mij te her-inneren.
  Fijn om van jou te horen.
  Ik hoop dat het ook goed met jou gaat.
  Veel moed en wijsheid gewenst.
  Groet van sophie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.