Spaanse Ministerie Volksgezondheid geeft toe bestaan virus niet te kunnen bewijzen

Bericht uit de Matrix

Per 1 augustus veryoek tot opschorting door Asociasion Liberum

LIBERUM INFORMA:1 de agosto de 2022, Liberum en unión a 926 demandantes, ha presentado ante el TG de la UE, RECURSO DE ANULACION impugnando el REGLAMENTO (UE) 2022/1034 DEL PARLAMENTO EUROPEO Y DEL CONSEJO de 29 de junio de 2022 (certificado COVID digital de la UE), así como DEMANDA DE MEDIDAS PROVISIONALES de SUSPENSIÓN DEL REGLAMENTO EUROPEO

 

 

Het Spaanse Ministerie van Volksgezondheid geeft toe geen bewijs te hebben voor het bestaan van het c.virus te hebben. Hiertoe gedwongen door de Spaanse variant van Viruswaarheid moest de regering met de billen bloot. Blijkbaar werkt de aanpak van de Spaanse actiegroep en kunnen andere landen daar op voortborduren. We zetten de gebeurtenissen op een rij.

Associatie Liberum

De Spaanse broer van Viruswaarheid Asociacion Liberum  verzoekt het Spaanse Ministerie van Volksgezondheid, Consumptie en Welzijn om te verduidelijken op welke informatie zij de coronamaatregelen heeft gebaseerd.De Associatie vraagt om het analyseprotocol voor het virus, de rapporten van deze onderzoeken en een mogelijke check om te kijken of dit alles met voldoende wetenschappelijke nauwkeurigheid is gebeurd.

Zij vraagt ook naar de geschiktheid van PCR als diagnostische test. Daarnaast vraagt Liberum naar onderzoeken voor het gebruik van mondkapjes als bescherming tegen het virus, evenals de gevolgen bij korte en middellange termijngebruik.

Daarnaast vragen de mensen van de Associatie ook naar de vaccinatie, omdat de WHO heeft erkend dat ze geen enkel monster van het geïsoleerde virus heeft en dat Ierland en Australië hebben erkend dat er geen correcte sequentiebepaling is hoe een vaccin zou kunnen worden gemaakt!

Verzoek

Zij dienen dit verzoek in mei 2021 bij het ministerie in. De wettelijke termijn waarbinnen de overheid op dit verzoek om informatie moet reageren is negentig dagen.

Zoals overheden wereldwijd meestal met dit soort verzoeken omgaan, blijkt ook de manier van Spanje. De Spaanse overheid speelt verstoppertje en laat niets van zich horen.

Daarop stappen de vrouwen en mannen van Liberum naar de rechter. Deze geeft het ministerie 20 dagen om te antwoorden. (AUTO RECURSO MINISTERIO SANIDAD-1)

Antwoord Ministerie

Noodgedwongen komt het gezondheidsministerie toch met een antwoord.

Het Ministerie zegt geen virus te hebben voor kweek of onderzoek, evenmin beschikken ze over een lijst van laboratoria die dit wel hebben.

Zij leggen de verantwoordelijkheid voor diagnose en behandeling bij de gezondheidsprofessionals.

“Testen alleen is gewoonlijk onvoldoende om een ziekte vast te stellen. Het vereist de evaluatie door een expert  van de geteste persoon.”

De reactie van de voorzitter van Liberum is dat de maatregelen de rechten en vrijheden van iedereen in gevaar hebben gebracht.

Vervolg

Degene die nu verwacht dat de regering Sanchez het huidige coronabeleid herziet komt van een ernstige griep thuis. Het enige wat in de massamedia in Spanje naar voren komt is de bewering van de Spaanse premier dat hij bij de beslissingen die hij destijds heeft genomen om vorig jaar te de coronamaatregelen te de-escaleren was op basis van het oordeel van experts. Net als Rutte&De Jonge heeft Spanje ook een deskundigenclub die de regering adviseert. Deze zou geen notulen van hun beraadslagingen hebben gemaakt.

Een stopzetting van het huidige coronabeleid is nog niet aangekondigd.

Een grotere minachting kan je als volksvertegenwoordiging en regering niet voor je volk hebben.

Rob Vellekoop, 14 oktober 2021

1 Comment

  1. Verzoek aan Spaanse regering de hoogst onderscheiden heks van Nederland uit te nodigen om dit bewijs te leveren!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.