Een beter 2022!

De redactie van DLM Plus wenst iedereen een Beter 2022 toe.

We hopen op een jaar waarin het collectieve bewustzijn voldoende stijgt, zodat iedereen de matrix kan waarnemen waarin de wereld gevangen zit.

Laten we iedereen proberen te bevrijden door respect en liefde te geven aan degenen die de groeiende politiestaat en tralies van onze gevangenis nog niet opmerken.

Voor de mensen die iedere dag zich de cel realiseren waarin we zitten: we zijn op de goede weg. Met vertrouwen in ons eigen kunnen en elkaar komen we hier doorheen!

Hou vol, ook in het nieuwe jaar.

Niets kan respect en liefde tegenhouden.

7 Comments

 1. De BildeRberg groep Sloper,
  De Sloper,

  2022 het jaar van het opbouwen van een Duitse Vierde Rijk(net als de VS) of het uit een vallen van de EU.
  2022 het jaar van de terug trekking van de NAVO uit de oost blok landen of een oorlog voeren tegen Rusland.
  2022 het jaar van nog meer uitbuiting en armoede.
  2022 het jaar van pompen of verzuipen.
  2022 het jaar van een beetje gek blijven of nog veel gekker gemaakt worden.
  2022 het jaar van nog veel meer kapitalistische graaiers.
  2022 het begin van het nieuwe…cq door start kabinet Markje Rutte 4,waar men gebleven was gaat men weer even vrolijk door.
  2022 het jaar van nog meer armoede…..inflatie—stijgende rente–grondstofjes die vele male duurder gaan worden dus ook het voedsel.
  2022 het jaar van een virusje hier en een virusje daar.

  Zo dat is toch maar weer een heel mooi vooruitzicht!

  Ik dank U!

 2. De BildeRbeg Groep Sloper,
  De Sloper,

  Tijd voor een spaarkaart

  Tegenwoordig gebruikt de samenleving de smartphone ook voor de nodige controles. Mooi toch? Vooral in een gezondheidscrisis als de overheid met restricties en vaccinaties ons uit de crisis wil helpen. Een groen vinkje op je telefoon is een uitkomst als je ergens naar binnen wil waar men zich veilig moet voelen. Zonder besmet te worden door ongevaccineerde bezoekers die normaal kerngezond zijn. Controle apps, een prachtige uitvinding van Big Tech alleen jammer dat Big Farma
  steken laat vallen met de productie van vaccins die snel hun werking verliezen. We zouden bij het bereiken van kudde-immuniteit door vaccinatie en met de antistoffen van genezen personen weer normaal gaan leven, zo was ons beloofd. Maar wat we zien is dat de overheid onze gezondheid controleert en voor een volgende virusvariant de samenleving opnieuw heeft dicht gegooid totdat iedereen een volgende spuit heeft gehaald.

  Hoog tijd voor een spaarkaart met extra bonus op de boosters.

  Ik dank U!

 3. De BildeRberg-Greop Sloper,
  De Sloper,

  De kolder van de media.

  Traditiegetrouw passeren aan het einde van een kalenderjaar de jaaroverzichten en vooruitblikken de revue. Een cabaretier moet ons vermaken op Oudejaarsavond. De Top 2000 presenteert weer dezelfde nummers als voorgaande jaren in andere volgorde en in het jaaroverzicht van het NOS-Journaal zijn Mark en Hugo de hit van het jaar. Leuker kunnen we het niet maken.

  Ik dank U!

 4. De BildeRberg-Greop Sloper,
  De Sloper,

  De Wakkere WAP(PIE’S)!

  Er is een hoger echelon,een clubje ondemocratische globalisten die het beter weten dan de burger omdat ze op een hoger niveau denken.
  Wanneer gaan we inzien dat de afstand tussen burgers van autonome landen en de bestuurders van supranationale organisaties ver van elkaar verwijderd is?

  Wanneer worden we weer een WAP?

  Die Wakkere Autonome Persoon die zelfstandig denkt zonder bemoeienis van bovenaf en weer zelf beslist over zijn leven.
  Laat dat een wens zijn voor het nieuwe jaar.
  Tot slot een gewaagde voorspelling: “er komt een verbod op kerstverlichting in december 2022 ter voorkoming van stroomuitval.
  We doen het voor een ander.”

  Ik dank U!

 5. “Prikspijt”

  Volgens Hugo de Jonge krijg je pas echt prikspijt als je niet gevaccineerd bent en daarom op de IC afdeling terecht komt.

  Helaas is dat niet mogelijk….de IC afdelingen liggen al vol met gevaccineerden.

  Of, korter nog: hoe lang accepteren Nederlanders dit vieze gespuis nog? Het is al weer een tijdje geleden dat Adolf Hitler een boekje heeft geschreven (mein Kampf) dat vol stond met zieke plannetjes. En de Nederlandse politiek en het koninklijk huis, diep onder de indruk van hun grote voorbeeld Adolf Hitler, voerden die zieke plannetjes ook daadwerkelijk uit.

  En nu hebben we Klaus Schwab die een boekje heeft geschreven (covid 19 the great reset) en dat staat ook weer vol met zieke ideeën. En opnieuw lopen onze politici en de koninklijke familie wèg met dit individu en gaan ze zijn ideeën ook daadwerkelijk ten uitvoer brengen.

  Wanneer houdt deze smeerlapperij eens een keer op?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.