Start nieuwe angstcampagne met ondersteuning van mainstreammedia

Deze aankondiging betekent het startschot van een nieuwe angstcampagne die de bevolking van de EU moet klaarstomen voor de volgende lockdown en een reeks c.maatregelen in komend najaar. Precies zoals dat gebeurde in 2020 en 2021. Als proefballonnetje laten ze ook de apenpokken nog even op, om een beetje warm te lopen en de druk/dreiging al wat op te voeren.

Europarlementaire commissie

Er zijn nog altijd 100 miljoen Europeanen die niet of gedeeltelijk ingeent zijn, volgens de EU-Gezondheidscommissaris Stella Kyriakides in een vergadering van de Covid-commissie van het Europese Parlement. Dreigend voegt ze hieraan toe:”Er is geen tijd om ons te ontspannen, het is tijd om voorbereid te zijn.

Melding maken van dreiging is steeds de eerste stap naar angst en de campagne ervan.

Kyriakides eist van de EUlidstaten de inentingsgraad te verhogen en de paraatheid te vergroten voor het geval zich een nieuwe variant of een nieuwe golf voordoet. De EU-Commissaris zei eerder dat de Europese Commissie werkt aan een dringende aanbeveling. “Het is belangrijk dat we snel aan een gemeenschappelijke strategie werken. Vooral om ons op de volgende winter voor te bereiden.” Hiermee is de toon gezet.

Zij heeft de lidstaten opgeroepen in de komende maanden een reeks van maatregelen te testen ter voorbereiding en voor coördinatie. Het is niet duidelijk om welke acties het precies gaat. Kyriakides zei, dat ze bezorgd is, dat op enig moment een nieuwe variant opduikt wat tot een plotselinge toename van het aantal gevallen kan leiden.

De EU-vertegenwoordiger Rob Roos (JA21) nam aan de vergadering van de Covid-commissie deel in het Europarlement. Hij vreest eerder een nieuwe golf van maatregelen en vaccinatiedrang, zo schrijft hij.

 

lll

Mainstreammedia

Mainsreammedia volgen getrouw zoals bij iedere campagne van de nationale overheid of de EU.

NOS pakt uit met Kuipers die waarschuwt voor nieuwe golf in najaar.

NRC komt al met nieuwe coronavarianten.

AD vraagt zich ongerust af of Nederland klaar is voor een nieuwe coronagolf?

Volkskrant

Telegraaf

Parool

Apenpokken

Ondertussen maken kranten melding van de uitbraak van het apenpokkenvirus.

De aanpak van mensen met een mogelijke besmetting met de apenpokken lijkt op die van corona. De GGD wil tot drie weken quarantaine bij nauwe contacten met patiënten, volgens de NOS.

Alleen deze melding is natuurlijk genoeg voor veel mensen om angstig te worden. Op deze manier worden ze verder opgewarmd voor een najaar met virussen en vooral maatregelen.

Pierre Capel, viroloog in ruste, analyseert deze dreiging die afkomstig is uit centraal Afrika op een andere manier.

Capel begrijpt niet waarom er ineens paniek over een ‘uitbraak’ van het apenpokkenvirus moet zijn. Hij constateert dat in de afgelopen 50 jaar er 53 besmettingen buiten Afrika zijn geweest. Daarnaast muteert dit virus niet, dat al in 1954 is ontdekt.

 

Rob Vellekoop, 22 mei 2022

4 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Het angst zweet breekt mij nu al uit wat die dictators hier in Nederland EN in Brussel dan weer in petto hebben voor mij!

  Nog nooit zo’n dramatische groei van extreme armoede en rijkdom tegelijk gezien.
  DE sociale vernieuwing!!
  Ik dank U!

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Ik als Sofie nummer mag ik geen info lezen van alle Russische sites.
  Wie zijn die lui die daar over gaan?
  Providers blokken die sites onrecht matig!!….ik als mens heb ook recht op het verhaal van de andere kant en niet alleen maar van het betaalde Nederlandse media.

  Censuur van de bovenste plank,maar met wat extra dingen te installeren vervalt ook die blokkade op die sites……onkruid vergaat niet!!!..al die ranzige dictators hier en in Brussel wel!

  Je mag pas spreken als het de dametjes en heertjes het gelegen komt EN die bepalen ook nog ens wat je wel en niet mag zeggen!!

  Lang leven de WESTERSE DICTATUUR….DE leugens–manipulaties—verdraaiingen!!

  Ik dank U!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.