Spaanse regering geeft toe bestaan virus niet te kunnen bewijzen

Het Spaanse Ministerie van Volksgezondheid geeft toe geen bewijs te hebben voor het bestaan van het virus. Hiertoe gedwongen door de Spaanse variant van Viruswaarheid moest de regering met de billen bloot. Blijkbaar is de aanpak van de actiegroep uiterst succesvol en kunnen andere landen daar op voortborduren. We zetten de gebeurtenissen op een rij. Dit is het eerste artikel van een reeks over de Spaanse overheid en de maatregelen met steeds verrassende uitkomsten.

Vereniging Liberum

De Spaanse broer van Viruswaarheid ‘Asociacion Liberum’ verzoekt het Spaanse Ministerie van Volksgezondheid, Consumptie en Welzijn om te verduidelijken op welke informatie zij de coronamaatregelen heeft gebaseerd. De Associatie verzoekt om het analyseprotocol voor het virus, de rapporten van deze onderzoeken en een mogelijke check om te kijken of dit alles met voldoende wetenschappelijke nauwkeurigheid is gebeurd.

Zij vraagt ook naar de geschiktheid van PCR als diagnostische test. Daarnaast wil Liberum meer weten over onderzoeken voor het gebruik van mondkapjes als bescherming tegen het virus, evenals de gevolgen bij gebruik op korte en middellange termijn.

De mensen van de Associatie vragen ook naar de vaccinatie, omdat de WHO heeft erkend dat ze geen enkel monster van het geïsoleerde virus heeft en dat Ierland en Australië hebben erkend dat er geen correcte sequentiebepaling is hoe een vaccin zou kunnen worden gemaakt!

Verzoek

Zij dienen dit verzoek in mei 2021 bij het ministerie in. De wettelijke termijn waarbinnen de overheid op dit verzoek om informatie moet reageren is negentig dagen.

Zoals overheden wereldwijd meestal met dit soort verzoeken omgaan, blijkt ook de manier van Spanje. De Spaanse overheid speelt verstoppertje en laat niets van zich horen.

Daarop stappen de vrouwen en mannen van de vereniging naar de rechter. Deze geeft het ministerie 20 dagen om te antwoorden. (AUTO RECURSO MINISTERIO SANIDAD-1)

Antwoord Ministerie

Noodgedwongen komt het gezondheidsministerie dan met een antwoord.

Het Ministerie zegt geen virus te hebben voor kweek of onderzoek, evenmin beschikken ze over een lijst van laboratoria die dit wel hebben.

Zij leggen de verantwoordelijkheid voor diagnose en behandeling bij de gezondheidsprofessionals.

“Testen alleen is gewoonlijk onvoldoende om een ziekte vast te stellen. Het vereist de evaluatie door een expert van de geteste persoon.”

De reactie van de voorzitter van Liberum is dat de maatregelen de rechten en vrijheden van iedereen in gevaar hebben gebracht.

Degene die verwacht dat de regering Sanchez het coronabeleid zou herzien komt van een ernstige griep thuis. Het enige wat in de massamedia in Spanje naar voren kwam is de bewering van de Spaanse premier dat hij de beslissing om de coronamaatregelen te de-escaleren nam op basis van het oordeel van experts. Deze gang van zaken kennen blijkbaar meer landen naast die van ons, waar het OMT de taak vervult van expert.

Net zoals in ons land stort de betrouwbaarheid van de coronamaatregelen in Spanje als een kaartenhuis in elkaar. De massamedia negeren dit soort nieuws, waardoor het grootste deel van de bevolking hiervan niet op de hoogte is en nog steeds braaf mondkapjes draagt, om een slecht voorbeeld te geven.

 

Rob Vellekoop, 11 augustus 2022

1 Comment

  1. Nederlanders moeten eens ophouden met netjes zijn en beter opletten waar ze op stemmen en of ze sowieso wel naar de stembus moeten sloffen. Regeren begint met bedrog. Nederlandse kamerleden zweren na de verkiezingen “trouw aan de koning” en niet aan het volk dat hen gekozen heeft. Geeft dat te denken? Bij de oosterbuurtjes begint regeren zelfs met meineed. Daar zweren politici “het Duitse volk tegen onheil te beschermen”.

    Ik hoop van harte dat de boeren NIET gaan onderhandelen met Johan Remkes of ander overheidsgespuis waar zich trouwens sinds kort ook alle grootgrutters onder hebben geschaard.

    JE KUNT NU EENMAAL NIET ONDERHANDELEN OVER IETS DAT NIET IS

    Iedereen kent het politieke riedeltje: eerst een “crisis” bij elkaar liegen, dan de leugen snel onder tafel keren en dan komt er weer jarenlang slimme (want voor de belastingbetaler merkwaardig dure) poep uit Den Haag. En de meeste Nederlanders smullen van die poep. Dat moet wel want bijna 80% blijft stemmen op de politieke penose. Men lust er wel pap van.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.