Voor zowel de mensen die het niet zagen, als die het pad ontdekten

Foto 123rf

De mensen die het niet zagen aankomen en degenen die het pad al van ver ontdekten. Bij elkaar als dag en nacht, als de schaduw en het licht, als oost en west en zoals noord en zuid bij elkaar horen. De niet-zieners staan nooit tegenover de ‘wayseers’, omdat ze allemaal van dezelfde bron komen en daar ooit ook weer terug zullen keren. Anders gezegd er zijn mensen die reizen naar Maastricht via Groningen, terwijl anderen rechtstreeks erheen gaan via Eindhoven. Uiteindelijk bereikt ieder mens het doel dat zijn ziel zoekt, daarin zijn we elkaars gelijke.

De mensen die het niet zagen

The first to arrive were the cameras
installed to protect both you and me
In places we weren’t that threatened
and yet, the people didn’t see

What followed were traffic restrictions
to keep the roads quiet and clean
The maths didn’t add up, nor the science
But the people didn’t see

And next came the 15 minutes neighbourhoods
to make our lives easier, decreed
To some it seemed like restrictions
But still people didn’t see

Then came the digital ID
so convenient, easy and free
Your life in one chip on a mainframe
and still people didn’t see

The cars they sold were electric
all wired to the government PC
they switched off the driving on sundays
and still people didn’t see

The banks moved their money to digital
and the government banned cash the next week
the ability to fly was restricted
and still people didn’t see

They linked up your money and profile
to the ID on the government PC
connected it to social media
and still the people didn’t see

Then came a new cure, a new virus
safe and effective and free
they linked these jobs to your profile
and connected the government PC

When the people were locked up in cities
policed by their digital ID
unable to visit their loved ones
now finally the people can see

Restricted and tracked with no money
to go further a permit you’ll need
contained in your digital ID
Oh, why did the people not see?!

These steps they sold us as progress
never looked quite what they seemed
and you don’t ask the questions and protest
then your children will never KNOW free.

Bron https://www.facebook.com/552539879/videos/2027109750801710/

Wayseers

The Wayseer Manifesto

Opgelet: jullie regel-brekers, jullie mislukkelingen en probleemschoppers – jullie vrije geesten en pioniers – jullie visionairs en non-conformisten …
Alles wat de gevestigde verteld heeft klopt niet volgens jou  – dat is wat er zo klopt aan jou.

Je ziet dingen die anderen niet zien. Je wilt hardnekkig de wereld veranderen. In tegenstelling tot negen van de tien mensen – jouw geest is onbedwingbaar – en die bedreigt het gezag. Je bent een geboren revolutionair.

Je kunt regels niet verdragen omdat je in je hart weet dat er een betere manier is. (een beter pad)

Je hebt krachten die gevaarlijk zijn voor de gevestigde orde – en deze willen het elimineren, Dus levenslang is je verteld dat je krachten je zwakte was – Nu vertel ik je wat anders.

Je impulsiviteit is een geschenk – ingevingen zijn jouw sleutel naar het wonderbaarlijke,

Je bekwaamheid om verwarring te scheppen – is een artifact van je geïnspireerde creativiteit,

Je stemmingswisselingen – weerspiegelen natuurlijke vibraties van het leven, ze geven jou niet te stoppen energie als je high bent en diep zielsinzicht wanneer je ongelukkig bent.

Verslavende persoonlijkheid

Was je diagnose een “stoornis”? Dat is de nieuwste manier van de maatschappij om haar eigen ziekte te ontkennen door naar jou te wijzen. Je verslavende persoonlijkheid is juist een symptoom van je enorm te weinig gebruikt potentieel aan heldhaftig, creatieve uiting en spirituele verbinding, je uiterst gebrek aan verdringing, je breed idealisme, je onverminderde open mind – vertelde niemand je dit?!

Dit zijn de kenmerken van de grootste pioniers en visionairs en vernieuwers, revolutionairen, uitstellers en drama queens, activisten op sociaal terrein, luchtfietsers en buitenbeentjes, filosofen en zwervers, vliegende straaljagers met business suits, voetbalsterren en seksverslaafden, beroemdheden met ADD, alcoholisten die nieuwe dingen zoeken, eerste beantwoorders – profeten en heiligen, mystici en wisselagenten.

We zijn – allemaal – hetzelfde – dat weet je
‘omdat we allemaal zijn geraakt op dezelfde manier –
We zijn – allemaal – hetzelfde – dat weet je
‘omdat we allemaal worden aangetrokken door het vuur –

Jij weet in je hart dat er een natuurlijke orde in het leven is,iets dat oppermachtiger is dan welke regel of wet door mensen gemaakt, ooit kan uitdrukken.

Deze natuurlijke orde heet “het Pad.”

Het Pad is de eeuwige ondergrond van de kosmos. Het stuurt de huidige tijd en ruimte. Het Pad is bekend bij sommigen als de Wil van God, Goddelijke Voorzienigheid, de Heilige Geest, de ingesloten orde, de Tao, omgekeerde entropie, levenskracht, maar nu noemen we het eenvoudig “het Pad.” Het Pad wordt in jou weerspiegeld als de bron van jouw inspiratie, de bron van je passies, je wijsheid, je enthousiasme, je intuïtie, jouw spiritueel vuur – liefde. Het Pad neemt de chaos weg uit het Universum en ademt leven in door de Goddelijke Voorzienigheid te laten zien.

Het Pad is als je geest het ondergaat geniaal, het is schoonheid wanneer je het waarneemt met je ogen, genade als je het voelt met je zintuigen, en wanneer toegelaten in je hart… liefde.

De meeste mensen kunnen het Pad niet direct waarnemen. … Maar dan zijn er de Zieners van het Pad. De bewakers van de vlam. De Zieners van het Pad hebben een onverklaarbaar talent om het Pad te kennen. Zij worden het gewaar in de kern. Ze kunnen het je niet uitleggen waarom of hoe ze op het juiste antwoord zijn gekomen. Ze wisten het gewoon. Ze kunnen hun werk niet laten zien. Dus vraag dat ook niet. Hun geest resoneert met het Pad. Als het Pad er is, dan zijn zij er ook.

Gestapo van de hersenen

Terwijl anderen het niet kunnen zien, en de maatschappij smeekt om het te ontkennen, beroert “het Pad” je van binnen. Neurologische onderdrukking blokkeert bij de meeste mensen het bewustzijn van het Pad – het censureren van alle gedachten en impulsen van het onbewuste is hun prefrontale cortex – de gestapo van de hersenen – niets dat het gesocialiseerde programma schendt komt er door; maar jouw geest is anders, jouw geest is opengebarsten voor het Pad – door de een of andere wonderbaarlijke genetische eigenschap, de een of andere psychotropische chemische stof of misschien zelfs door de wil van je eigen ziel, als de beloning van je hersenen zijn wegen gegijzeld, – dopamine gebruikt om de fascistische dictatuur van je prefrontale cortex af te zetten- nu zijn je hersenen vrij van onderdrukking, je geest vrij van censuur, je bewustzijn staat open voor de turbulente zeeën van het onbewuste – via deze doorgang schijnt goddelijk licht in je bewustzijn en laat je het Pad zien.

Dit maakt je een Ziener van het Pad.

Negentig procent van de menselijke beschaving wordt bevolkt met degenen wiens hersenen worden geblokkeerd door het Pad. Deze hersenen zijn ingebed om de sociale programmering af te dwingen, die is geïndoctrineerd sinds de geboorte. In tegenstelling tot jou kunnen zij niet van de programmering loskomen, omdat ze nog niet de noodzakelijke revolutie van de geest hebben ondergaan. Deze geprogrammeerde mensen nemen maatschappelijke instellingen en regels heel serieus.

De maatschappij is vol met spelen die zijn geprogrammeerd om de menselijke geest bezig te houden zodat zij niet in opstand komen. Deze spelen veroorzaken vaak zieke fixaties op bepaalde protocollen, machtsstructuren, taboes en overheersing – allemaal subtiele vormen van menselijke slavernij – Deze duidelijke vorm van krankzinnigheid wordt niet alleen getolereerd door de massa maar er wordt ook op aangedrongen. De geprogrammeerden geloven zo krachtig in regels dat ze bereid zijn iedereen te vernietigen die deze schendt.

Roeping

Zieners van het Pad zijn degenen die hun bluf benoemen. Aangezien de geesten van de Zieners van het Pad vrij zijn om de sociale programmering af te wijzen, zien zij sociale instellingen zoals zij zijn – denkbeeldige games. De Zieners van het Pad stellen de verontrusten op hun gemak en verontrusten degenen die zich comfortabel voelen. Het helpen van degenen die zijn verdwaald in deze spelen en weigeren zichzelf te helpen is een roeping van veel Zieners van het Pad.

Omdat Zieners van het Pad degenen zijn die in contact blijven met de oorspronkelijke bron van realiteit zijn zij in staat maatschappelijke conventies te verstoren en zelfs regeringen om zodoende de mensheid weer op het spoor van het Pad terug te brengen.

De Zieners van het Pad zijn van een oud geslacht. Een soort priesterschap – dragers van het vuur – degenen die het weten. Er moeten altijd Zieners van het Pad zijn om de duizelingwekkende psychotische draaimolen van de maatschappij – enorme hersenloze hamster wielen die de pure blauwe lucht verduisteren, die de mensheid aan een donkere kooi kluisteren – dus de Zieners van het Pad worden geroepen – om licht te werpen op de krankzinnigheid van de maatschappij – om voortdurend de transcendente Geest van de Waarheid in stand te houden.

Welkom thuis

Zieners van het Pad openbaren de goddelijke waarheid door zich te wijden aan de geboorte van de een of andere creatieve of verstorende handeling geuit door kunst of filosofie, vernieuwingen om de nijverheid te stimuleren, revoluties voor democratie, coups die huichelachtigheid overwinnen, bewegingen van solidariteit, veranderingen die een testament achterlaten, opstanden tegen beleid, geestelijk bezielde technologie, momenten van duidelijkheid, dingen die uitdagen tot barbarij, tweesprong van oprechtheid, belangrijke campagnes voor liefdadigheid.

We zijn – allemaal – hetzelfde – dat weet je
‘omdat we allemaal zijn geraakt op dezelfde manier –
We zijn – allemaal – hetzelfde – dat weet je
‘omdat we allemaal worden aangetrokken door het vuur -<

Dit is je roeping, Ziener van het Pad.
Je hebt je stam gevonden.
Welkom thuis.

(Nederlandse vertaling door ondergetekende)

The Wayseer Manifesto – de video

 

Rob Vellekoop, 30 januari 2023

1 Comment

 1. Zijn de eieren te duur geworden of helemaal niet meer te koop? Dat heeft een reden: International Immunopharmacology is na onderzoek tot de conclusie gekomen dat eigeel een goede bescherming biedt tegen besmetting met het Corona-virus waardoor mensen niet langer als zijnde “positief” kunnen worden getest. En dat komt het verdienmodel van big pharma en daarmee onze corona-pas geile regering helemaal niet goed uit. Dus wat gebeurt er en allemaal in het jaar 2022?

  30.000 kippen dood door brand in Putten
  43.000 kippen dood door brand in Heusden
  30.000 kippen dood door brand in Assen
  25.000 kippen dood door brand in Ommen

  Ook in andere landen met name in de VS heerst een ware plaag van dezelfde branden en raken kippen die nog niet zijn afgefakkeld van de leg door het gebruik van fabrieksmatig (Nestlé, WEF) bereid voer. Ter oriëntatie nog even de bedenkelijke reactie van onze minister van landbouw: “Uit het brandweeronderzoek is tot op heden geen directe oorzaak naar voren gekomen. Wel is brandstichting uitgesloten. Er is dan ook een reële kans dat de oorzaak van deze branden niet wordt achterhaald.”

  In de VS hetzelfde slappe lulverhaal want de oorzaak van een brand kan men tegenwoordig bijna altijd achterhalen. En als je niet weet wat de oorzaak is….HOE KUN JE DAN BRANDSTICHTING UITSLUITEN? Kijk beste mensen, dáár hebben we mee te maken. Iemand gaat plotseling dood en niemand weet waarom. Maar één ding is zeker: het komt NIET door de gifspuit.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.