‘Er komt geen derde wereldoorlog’, zeggen de meesters van Rulof (2)

De oorlog van de NAVO tegen Rusland via hun proxy Oekraïne zal volgens insiders binnen maximaal drie tot vier maanden over zijn. Aan de andere kant lijkt de moordpartij zich uit te breiden. Toch voorspelt Rulof in zijn boeken dat een derde wereldbrand er niet zal komen.

De oorlog

De oorlog in Oekraïne kan je zien als een volgende poging van de VS om hun wereldheerschappij in stand te houden. Het probleem is echter des te slechter het eruit ziet voor het Westen, des te meer zal de VS het conflict laten escaleren waardoor Rusland openlijk tot een confrontatie wordt uitgedaagd. Als Rusland vergeldingsaanvallen op bevoorradings- en trainingsbases in aangrenzende NAVO-landen zal uitvoeren of tactische atoomwapens inzet, is de kans groot dat de NAVO zal reageren met een aanval op Russische troepen. Aan de westerse kant worden 200.000 Poolse manschappen achter de hand gehouden, terwijl er eveneens aan de Russische kant reserves zijn, namelijk meer dan 300.000 man. Op deze manier kan Wereldoorlog III ontbranden met een nucleaire holocaust als gevolg.

Volgens een analyse in The Saker heeft de NAVO-oorlog in Oekraïne honderdduizenden slachtoffers gemaakt in slechts elf maanden. Iedere dag komen er honderden slachtoffers bij. Doemdenkende pessimisten met hun samenzweringstheorieën van het nucleaire Armageddon voorspellen dat deze oorlog nog jaren gaat duren, misschien zelfs een decennium. Anderen, de optimisten, denken dat het regime in Kiev binnen weken zal instorten, of maximaal binnen drie of vier maanden. Of er zal een coup geplaagd worden in Kiev waarbij de Oekraïense strijdkrachten zich massaal overgeven of zij zullen zich keren tegen hun moorddadige ‘Amerikaanse puppet-commandanten’ in Kiev. Met steeds meer wapentuig van de NAVO en tanks die worden vernietigd zal het waarschijnlijk langer gaan duren.

Het is een feit, schrijft The Saker, dat het Amerikaanse Rijk weet dat het Rusland niet in een rechtstreekse oorlog kan verslaan. Daarom heeft het altijd ‘proxys’ gebruikt. In 2008 nam het de absurde stap om Georgië te gebruiken. Dit was echter veel te klein, te zwak en irrationeel nationalistisch. Of zoals een Georgiër twee jaar geleden vertelde:‘God spreekt alleen Georgisch en begrijpt geen andere taal.’Er zijn ook genoeg Oekraïners die tegenwoordig hetzelfde geloven, net als Polen.

Voor de Russen is 2022 eenvoudigweg een herhaling van 1812 en 1941. De Derde Grote Vaderlandse Oorlog. Het Westen handelt barbaars zoals gewoonlijk. Het feit is dat, ondanks dat sommige historici dit ontkennen, de geschiedenis zichzelf herhaalt, gewoon vanwege de menselijke trots, arrogantie en overmoed. Duitse tanks, met hun zwarte kruizen die proberen Rusland te vernietigen op de Oekraïense steppes?
The Saker ziet het niet gebeuren.

Geen WOIII

Ook Rulof ziet een Derde Wereldoorlog niet gebeuren en vertelt de mensen direct waartoe de verschrikkingen van een oorlog eigenlijk dienen.

Uit:‘Het ontstaan van het heelal’ (1939 doorgegeven aan Rulof)

“Door het beleven van oorlog na oorlog kregen groepen mensen genoeg van die oorlogsellende.
Door alle doorstane ellende van die oorlog is de gemiddelde geestelijke afstemming van de mensen op aarde naar de derde gevoelsgraad overgegaan, en dit zorgt ervoor dat er geen wereldoorlog meer zal komen. In de periode die na de Tweede Wereldoorlog is begonnen, is de mensheid op weg naar deze universele liefde.
Vroeger pleegde de mens eens een moord uit honger, maar in de laatste eeuwen kregen dictators de macht om honderdduizenden mensen in oorlogen te betrekken, waardoor het karma ontzettend gestegen is. Door oorlogen nam het karma snel toe en groeide de disharmonie tot ongekende grootte.”
Mensen hebben dus ervaringen zoals oorlogen nodig (gehad) om geestelijk te groeien, maar een derde wereldoorlog gaat er volgens de meesters van Rulof niet meer komen!

Geestelijke ontwikkeling

Volgens de meesters, die Rulof hun wijsheid doorgaven vanuit de astrale wereld, kan de ziel alleen door het beleven van levenstijd in een aards lichaam aan bewustzijn en gevoel winnen.
De meesters van het licht hebben in het hiernamaals een geestelijke graad van liefde en bewustzijn bereikt. (lees hier meer over)

Op de website van Rulof.nl kunnen we lezen:

“De artikelen ‘oorzaak en gevolg’ en ‘karma’ leggen uit dat er geen externe god is die over ons oordeelt, maar wel een interne god, die we ook ‘ziel’ kunnen noemen.Wanneer onze handeling niet in harmonie is met het leven, zal onze ziel die handeling corrigeren, in dit of in een volgend leven.En als we naar het hiernamaals overgaan, is het onze eigen gevoelsgraad die ons naar een duistere sfeer of een lichtsfeer brengt, naarmate de graad van liefde die we bezitten.”

In deze drie zinnen zit zoveel wijsheid dat ik daar als simpele ziel misschien wel nooit over uitgedacht zal raken.

Voor mezelf ben ik er intussen wel uit dat de goddelijkheid in ieder mens besloten ligt, klaar om te ontdekken. Bij Rulof kunnen we lezen: er is geen externe god maar een innerlijke. Als wij mensen veroordelen in woord en of daad of kwaad doen dan staat dit haaks op hoe we het beste zouden kunnen leven. Op dat moment zijn we niet in harmonie met het leven en moet dit gecorrigeerd worden, zeg maar, we moeten terug in balans komen. Dat kan niemand voor ons doen, dat is onze eigen verantwoordelijkheid en taak.

Met andere woorden nooit kunnen we een leider aanspreken door hem de schuld te geven voor de daden die wij in zijn opdracht hebben uitgevoerd. Een soldaat die zijn ‘vijand’ tijdens de oorlog doodschiet is uit balans met zichzelf. Hij moet daarvoor met zichzelf in het reine komen.

Zelensky of Poetin draagt niet de schuld van de soldaat, al is hij daarvoor wel verantwoordelijk. Het is immers hun opdracht tot geweld aan het leger. Ook presidenten zullen daarover rekenschap moeten afleggen aan zichzelf. Of zij het nu wel of niet voelen, zij zijn uit evenwicht en moeten met zichzelf in harmonie komen. Blijkbaar corrigeren, volgens Rulof’s leermeesters, hun zielen dit later. Daarvoor moet de mens dus reïncarneren.

Evenmin bestraft god. Straffen dat is het vergelden van een verkeerde daad. Dat lost iedere ziel ooit zelf op.

Rulof

Jozef Rulof is geboren in ‘s Heerenberg in 1898. In 1922 vestigt hij zich als taxi-chauffeur in Den Haag. In een lichte trance krijgt Rulof de kennis door van Alcar voor een bijzondere boekenreeks, waarbij hij tijdens het schrijven kan voelen wat er via hem wordt geschreven.

Op deze manier kan hij meegroeien met de doorgekregen kennis. Hierdoor zit er noodzakelijkerwijs een opbouw in de 27 boeken, die is namelijk afgestemd op de geestelijke ontwikkeling van het medium. Alcar kan de verklaringen op zielsniveau pas geven als Jozef daaraan toe is.

Met het doorgeven van de kennis is gestart in 1933 met ‘Een blik in het hiernamaals’.

Op de website bij de beschrijving van Rulof’s leven staat dat om in harmonie te blijven met het gevoelsleven van Jozef Alcar hem alles wat in de boeken werd beschreven eerst zelf liet beleven. Daartoe laat Alcar hem uit zijn lichaam treden. De boeken beschrijven hun gezamenlijke reizen door de duistere sferen en de lichtsferen.

Jozef ziet dat de mens na zijn overgang op aarde terechtkomt in de sfeer die bij zijn gevoelsleven hoort.

(Lees ook Rulof’s inzichten zijn hard nodig om overeind te blijven in deze tijd)

Lezen

Alle boeken van Rulof zijn zowel online (gratis) te lezen als in gedrukte vorm.

 

Rob Vellekoop, 26 februari 2022 / 3 februari 2023

3 Comments

  1. We zitten al in WO-3 want als het financiële systeem collabeert worden we ALTIJD een oorlog in gesleept. Amerika is in oorlog met Rusland, het nu snel verarmende Europa betaald de oorlog en Oekraïne levert de lijken. Uiteraard gaat de oorlog in Oekraïne niet om democratie of soevereiniteit en clown Zelensky heeft dat in een toespraak bij het WEF ook duidelijk gezegd: het gaat er om de weg te effenen voor Amerikaanse bedrijven en voor het Amerikaanse leger. Want waar Amerikaanse bedrijven zijn daar zit het Amerikaanse leger. Amerika is een imperium en imperia moeten het altijd hebben van gappen bij buren die ze met militair geweld aan kunnen. Daarom is er nooit oorlog in Amerika’s tuin maar altijd in het tuintje van een ander. Het Oekraïense leger kan bijna geen kanonnenvoer meer krijgen en heeft deze oorlog verloren. Het is echter zeer de vraag of de NATO nu met de staart tussen de benen afdruipt of dit gezichtsverlies niet wil dragen. Indien niet dan kon dit vieze zaakje nog wel eens aardig uit de hand lopen en zullen de Russen echt niet zijn vergeten welke regeringen hen het mes in de rug hebben gestoken. Mark Rutte: “Er is geen limiet aan de financiële hulp voor het Oekraïense leger”. En het Nederlandse NSB-volk? Dat wil deze winter maar wat graag in de kou zitten. Het is immers “voor hun vrijheid”.

  2. De landen van de EU, het trojaanse paard van de Amerikanen, waren vóór de opgelegde sancties afhankelijk van goedkoop Russisch aardgas. Rusland heeft van deze afhankelijkheid NOOIT misbruik gemaakt. De EU-lidstaten hebben zich ook niet aan het Minsk-akkoord gehouden dus de Russen het leger-mes in de rug gestoken. En nu, alle schaamte voorbij, wordt er ook nog eens een oorlog tegen Rusland gevoerd want er valt veel te halen. Men denke niet dat de Russen blind of achterlijk zijn. Geen leger ter wereld kan Rusland verslaan. Zeer moeilijk op te sporen met kernenergie aangedreven onderzeeboten die zijn uitgerust met niet te onderscheppen hypersone kernwapens….wie het laatst vlagt vlagt het best. Laten we maar hopen dat het nooit gebeurt!

  3. Volgens Edgar Cayce zou de derde wereldoorlog er een zijn van het Licht tegen het Duister.
    Verder vertelde hij dat de hoop voor de mens uit Rusland zou komen maar dat het een tijd zou duren voordat het zich zou uit kristalliseren. En dat de mens de andere net zo belangrijk zou vinden als zichzelf.
    Nu kan men van ‘profeten’ en/of helderzienden denken wat men wil, Edgar Cayce heeft een aantal visies gegeven over de latere toekomst vanuit zijn tijd die frappant genoeg uitgekomen zijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.