Er is veel meer aan de hand dan wat chemtrails

Ondanks allerlei geruststellende berichtgeving over chemtrails is het veel ernstiger dan de media en aanverwanten willen doen voorkomen. De uitdijende strepen die dagelijks onze ooit zo blauwe lucht ontsieren zijn veel meer dan een experiment of een poging het zonlicht te dempen tegen opwarming van de aarde. Berichten en boeken daarover worden echter zoveel mogelijk vermeden en gecanceld.

Discussie

In de discussie over chemtrails worden meestal een aantal barricades opgeworpen zodat het gesprek niet verder gaat dan condensatie of chemische sporen (contrails of chemtrails). Daarover kunnen we kort zijn, los van alle andere (tegen)argumenten: een vliegtuig dat eerst geen chemtrail heeft, daarna over een langere periode wel en vervolgens weer niet, heeft niets met condensatie te maken, maar alles met doelbewust spuiten of sprayen. De spray-installatie staat eerst uit, wordt daarna aangezet en vervolgens weer af.

Zie video hieronder.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von ChemtrailsWorldwide (@chemtrailsworldwide)


De volgende barrière is de stelling dat mocht er sprake zijn van weersbeinvloeding of het dempen van het zonlicht dan is dit slechts een experiment. Instanties zouden (na vele decennia!?) nog steeds in een onderzoeksfase zitten. Met andere woorden maak je je geen zorgen. De overheden proberen iets uit.

Hier is echter tegenin te brengen, bijvoorbeeld:
– De operatie van de Amerikaanse luchtmacht onder de naam Popeye (1967 – 1971) om het te laten regenen.
– De actie van de Chinese overheid die het liet regenen om de lucht schoon te maken voor de marathon van de Olympische Spelen aldaar.
– Droogte veroorzaken op Cuba (1969-1970).

Dit zijn twee operaties die niet mochten falen, laat staan dat deze experimenteel waren.

Veel meer

Met andere woorden, zo af en toe een artikel over de strepen en wat voor- en tegenstanders benoemen is de juiste methode om de discussie te beperken en vooral om te voorkomen dat verder gekeken wordt naar dat wat achter deze strepen verborgen ligt.

En dat is nu net wat we om ons heen zien gebeuren, zowel bij de (overheidsgetrouwe) massamedia als bij een groot deel van onze eigen alternatieve media. Het beroemde ‘pappen en nathouden’.

Ondanks het feit dat er publicaties genoeg zijn over de wereld achter de chemische luchtsporen. Deze halen echter nooit de massa en dat is op zich al een sterke aanwijzing dat er iets mis is.

Een voorbeeld van een publicatie die veel verder kijkt dan de strepen van de ooit zo blauwe lucht is het boek ‘Hemel onder vuur‘ van Fred Teunissen. In de paragraaf Spray and Zap beschrijft hij de verborgen wereld achter de ‘luchtstrepen’. We lezen er onder andere over ‘sprayen en zappen’.

Spray en Zap

De nanodeeltjes die aan de atmosfeer worden toegevoegd, maken de lucht geleidend, waardoor deze een medium wordt voor een veelheid van toepassingen. Het is dus niet alleen maar spray. Het is spray AND zap. Het sproeien is de voorwaarde om te kunnen zappen.1

Sofia Smallstorm wijst in dit verband op de piezo-elektrische eigenschappen van nanokristallen die in de Morgellons worden aangetroffen. Dit houdt in dat ze onder druk – bijvoorbeeld door de inwerking van radiogolven – elektromagnetisch worden geactiveerd en stroompjes beginnen af te geven. Ze kunnen dus op afstand ‘aan het werk gezet’ worden middels zap-activiteiten. Bij dit zappen kun je een onderscheid maken tussen de benodigde hardware (de infrastructuur) en de zap-software (oftewel de toepassingen). De hardware bestaat uit het samenstel van netwerken van satellieten, HAARP– en radarinstallaties, laserbeamers (gyrotrons) en mobiele netwerken die we in hoofdstuk 4 beschreven. De zap-software is het geheel aan programma’s dat op deze hardware ‘draait’. Ik vermoed dat dit er honderden, zo niet duizenden zijn. Het is de basis voor een uitgebreid arsenaal van hightech wapentuig: meteorologische, tektonische, psychotronische en energiestraalwapens.

Wat al deze programma’s gemeen hebben, is dat er elektromagnetische energie in een bepaalde frequentie door het plasma wordt gezonden om bepaalde effecten te bewerkstelligen. Als er opvallende ribbelpatronen in wolken ontstaan dan is de kans groot dat er in de hogere atmosfeer met sterke elektromagnetische straling gezapt wordt. Vroeger waren deze patronen een tamelijk zeldzaam natuurlijk verschijnsel. Nu zie je ze vrijwel dagelijks (zie in het fotokatern de opnamen met ‘ribbels’).

Zulke ribbelpatronen beslaan soms honderden kilometers. Ze ontstaan als de scalar waves onze atmosfeer doorsnijden. Ze ontmoeten daar weerstand en dat veroorzaakt de opvallende patronen. Overigens niet alleen ribbelpatronen, maar ook andere figuren, zoals rasters waarbij twee patronen elkaar kruisen. De niet-zichtbare scalar waves, die de drijvende kracht zijn achter deze verschijnselen doen niet alleen iets met de wolken. Ze doen ook iets met de energiesystemen van alles wat leeft en groeit. Onze huid zal er niet door gaan ribbelen, maar onze lichamelijk-energetische functies, inclusief die van onze geest, worden beïnvloed door deze scalar-frequenties.

Al het gezap heeft impact op onze gezondheid, of het nu om torsiegolven, 3G, 4G, 5G of ULF-frequenties gaat. Vooral de komst van 5G stelt ons voor een grote uitdaging. Onze energielichamen kunnen 3G en 4G al amper verwerken. De frequentie van 5G is nog vele malen heftiger en niet alleen voor ons, maar voor alle levende wezens op de planeet.

5G is de schakel die nog ontbreekt om het hele chemtrail-systeem nog dichter op onze huid te laten zitten. De nanometalen en nanobots in onze hersenen vormen de connector die ons brein kan verbinden met een externe kunstmatige intelligentie (of meervoud: intelligenties). Deze verbindende schakel is wat Elon Musk een ‘neural lace’ noemt. Die is al aanwezig. Alleen moet er dan nog wel een netwerk komen, een smart grid, dat de communicatie tussen brein en Artificial Intelligence (AI) kan onderhouden. Met een onvoorstelbaar grote bandbreedte. En dat is 5G.

Musk laat bij herhaling krachtige waarschuwingen horen vanwege de gevaren van ongecontroleerde voortgang met AI, maar onderwijl werkt hij er zelf energiek aan mee. Hij waarschuwt als het ware voor ‘de anderen’, want zijn intenties zijn immers goed… 5G kan voor de bandbreedte zorgen voor het internet der dingen (Internet of Things). Dat is hoe 5G aan de man wordt gebracht. Wat verborgen blijft, is dat 5G tegelijkertijd ook de aansluiting van een paar miljard mensen op AI mogelijk maakt. De Canadese activiste Suzanne Mahler van de website Bye Bye Blue Sky maakte in de zomer van 2017 een onthullende video over deze verborgen samenhang.

Er is veel voor te zeggen om de komst van 5G te blokkeren. In elk geval totdat voldoende duidelijk is wat de lichamelijke, geestelijke en politieke risico’s daarvan zijn en hoe die beperkt kunnen worden. Volgens de planning moet er in 2021 ‘landelijke dekking’ van 5G in Nederland zijn. Er is dus nog wat tijd om tegen de invoering in het geweer te komen. En mocht deze niet te verhinderen zijn, dan kunnen we kijken hoe we deze negatieve energie kunnen transformeren in iets goeds. Bijvoorbeeld door met bakken orgonite en EM de hele boel te neutraliseren!

Electromagnetiseren

Wat Teunissen hier beschrijft is de atmosfeer die meer en meer elektrisch geladen wordt zodat het communicatiegolven kan geleiden, zoals 5G. De uitbouw van de controlemaatschappij speelt zich dagelijks boven onze hoofden af. Het is dus niet alleen vervelend doordat het de straling van de zon remt.

Daarnaast is er sprake van vervuiling met aluminium. In de afgelopen 10 jaar is de hoeveelheid hiervan in de grond verdubbeld. Het blokkeert essentiële voedingsstoffen, door de (aluminium) nanodeeltjes die in circulatie zijn zowel in mens als dier.

Klimaatengineering verstoort ook de regencycli. Het verwoest de ozonlaag, waardoor bossen intensieve uv-straling te verduren krijgen. Je kunt zien dat veel bomen daardoor van bovenaf afsterven. Dus door de atmosfeer meer elektrisch geleidend te maken, krijg je meer droge bliksem en meer branden. De aluminiumdeeltjes die de geo-ingenieurs inzetten maken de bossen dus meer brandbaar.

Conclusie

Als je verder kijkt dan de luchtstrepen en je realiseert dat er veel meer aan de hand is, dan discussieer je niet meer over een streepje meer of minder. Dan kom je tot de constatering dat overheden aan het doorslaan zijn en dat de enigen die hen kunnen stoppen de burgers zijn. Dan is het echter wel vereist dit duidelijk te maken en je stem te laten horen. Wegkijken kan niet meer en negeren evenmin.

Bronnen

> Hemel onder vuur
> Dossier Chemtrails
> Geschiedenis van regenmaken sinds 1891 naar het weer als oorlogswapen van nu

Rob Vellekoop, 12 augustus 2023

1 Comment

 1. Ooit was Holland wereldberoemd om zijn mooie blauwe lucht en schilderachtige wolken. Mensen van over de gehele wereld kwamen op vakantie om het Hollandsche landschap te bewonderen.
  Vereeuwigd door prachtige schilderijen hangend in musea.

  Dat staat nu bij de vuilnisbak, er wordt hier al jaren nanogif gespoten.
  Nu nog meer dan anders, omdat er Europese deals zijn gesloten,
  zogenaamd om de planeet te redden.
  Met toestemming van “ons” koningshuis. Corrupt to the bone.

  Ja nu hoor je al die zogenaamde milieuclubs niet over LUCHTVERVUILING!
  En maar miljarden geroofd belastinggeld ontvangen.
  NGO’s om het democratische proces te ondermijnen voor een
  door “ons” koningshuis gecommitteerde UN/WEF agenda. Corrupt to the bone.

  De Toerisme-industrie is voorbij, over en failliet.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.