Mensen die niet kijken naar het bewijs, zijn gewoon dom en zullen niet overleven

Naomi Wolf is in Nederland voor de presentatie van haar nieuwe in het Nederlands vertaalde boek. Haar komst was een rechtstreekse botsing met de goedgelovigheid van de gemiddelde Nederlander die Pasquino vertegenwoordigde in zijn interview met haar. De vraag die blijft hangen voor ons allemaal na dit vraaggesprek is ‘Blijven we ontkennen dat we uitgeroeid worden of zijn we bereid een beetje moedig te zijn’?

Persona non grata

Blckbx deed net als andere alternatieve mediaverzorgers een interview met de Amerikaanse Naomi Wolf, die sinds 2014 persona non grata is, sinds ze bestempeld wordt door de Amerikaanse massamedia (‘corporate media’) als complottheoretica. In 2021 werd zij geschorst van Twitter, Facebook en YouTube voor het plaatsen van misinformatie.

Volgens Naomi zijn we sinds 2020 terechtgekomen in een ‘posthumane geschiedenis’ waarin de wetten van de geschiedenis zijn veranderd. Ze vertelt dat ziekenhuizen niet meer mensen genezen maar hen versneld met remdesivir doden. ‘Ze euthaniseerden mensen op industriële schaal.’ In Canada werd zelfs een zelfmoordprogramma MAID geïntroduceerd. Instellingen die voorheen voor goedheid en waarheid geacht werden te gaan, waren nu ‘toegewijd aan duisternis, leugens en moord’.

Ze zegt dat zelfs in tijden van monsters als Hitler en Stalin er geen situatie was, waarin vrijwel elk staatshoofd in bijna ieder land ter wereld hetzelfde script las en dezelfde procedures en hetzelfde dictaat stap voor stap uitrolde.

“Nooit eerder werd hetzelfde verhaal verteld in 200 talen.”

Opzet

Wolf kan geen andere conclusie trekken, na het lezen van de 96 rapporten gebaseerd op de openbaar gemaakt Pfizer-documenten, dat Pfizer vanaf een maand na de uitrol wist dat de injecties niet werkten om corona te stoppen. Deze documenten tonen aan dat het vaccin niet werkt en niet effectief is.

Pfizer wist ‘sinds 2020 dat ze mensen steriliseerden, verwondden en vermoordden op industriële schaal en longstolsels en hartschade veroorzaakten’.
Bekend was dat het de voortplantingscapaciteit van zowel mannen als vrouwen aantastte en onder andere myocarditis bij minderjarigen gaf.

In plaats van dit aan het publiek te vertellen kwam de Amerikaanse overheid naar buiten met het verhaal dat het vaccin veilig en effectief was en dat minderjarigen geïnjecteerd moesten worden.

Boodschap

Blckbx toont de dreigende en tegelijkertijd leugenachtige presidentiële boodschap van Biden van destijds aan de Amerikanen:

“Waar moet je nog op wachten?
Wat moet je nog meer zien?
We hebben vaccinaties gratis, veilig en gemakkelijk gemaakt.
Het vaccin is goedgekeurd door de FDA, meer dan 200 miljone Amerikanen hebben minsten 1 prik gekregen.
We zijn geduldig geweest.
Maar ons geduld raakt op.
En uw weigering heeft ons allemaal geld gekost.
Dus doe alsjeblieft het juiste.
Maar neem het niet van mij aan.
Luister naar de stemmen van de niet-gevaccineerde Amerikanen, die in ziekenhuisbedden liggen.
Die hun laatste adem uitblazen en zeggen:
Had ik me maar laten vaccineren..
Had ik maar…
Het is een tragedie.
Laat het alsjeblieft niet de jouwe worden.”

Goedgelovig

Ondanks een dergelijke kwaadaardige speech en de misdadige opvoering van het coronaspektakel is er ongeloof.

Pasquino vertolkt het gevoel van vele goedgelovige Nederlanders, als hij Naomi vraagt:
“Hoe kunnen deze mensen leven met zichzelf nu ze het weten?” En:
“Zouden deze mensen diep van binnen toch niet dit doen met de beste bedoelingen?”

Naomi Wolf laat er echter geen enkele twijfel over bestaan. Ze vertelt gedecideerd dat de president is gevangen door de cabal van WHO, WEF, China en de Bill & Melinda Gates Foundation. De cabal is een alliantie van mensen met slechte intenties die hun acties structureren in coördinatie met elkaar. Aan de top moet je je ziel aan de duivel kunnen verkopen. Naar beneden in de keten worden mensen omgekocht of bedreigd tot aan lokale gezondheidsambtenaren, politie, e.d.

Het is volgens Wolf de WHO die China gebruikt in de Bill & Melinda Gates Foundation. Zij hebben Pfizer gefinancierd.

“Je moet concluderen dat iemand al die mensen met opzet heeft vermoord.”

Waarom?

“Maar waarom dan?”, houdt de Nederlandse vertegenwoordiger van het ongeloof vol.

Wolf ziet de VS en Europa als de laatste obstakels in dit globalistisch plan voor een feodale samenleving, een onderdrukkingssamenleving. Dus vergiftig West-Europa en Noord-Amerika, verzwak de mannen, verdeel de families, vernietig kerken en synagogen (zodat mensen niet langer een gemeenschap hebben om te bidden). Neem de wapens weg, zoals ze dat proberen in de VS, dan einidgen miljoenen mensen in culturen die geen relatie hebben met deze (Amerikaanse/Europese) cultuur en traditie.

(Door de vluchtelingenstromen) heb je een vervangend personeelsbestand dat gemakkelijk te onderwerpen is.

Met de kwaadaardige intentie, die achter alles zit, daarmee heeft blijkbaar ook Pasquino het moeilijk.

Dood

Maar Naomi heeft geen tijd voor dergelijke tegenwerpingen. Ze waarschuwt verder, we moeten ons dit alles eigenlijk snel realiseren, want als Europa niet wakker wordt, dan zullen jullie allemaal dood zijn!

Dit kwaad is zo groot, met veel mensen aan de top, die erin meegingen en het wisten. Ze rechtvaardigen het en anderen deden mee uit angst.
In de VS is volgens Naomi de helft op de hoogte van wat er speelt, voor Europa schat ze dit op 20 tot 30 procent.

“En dat is alles wat nodig is, om uiteindelijk een revolutie te winnen. Als mensen bereid zijn om een beetje moedig te zijn..”

“Ik heb geen geduld voor mensen die mij of jou gek noemen zonder te kijken naar het bewijs. Het leven is kort en we zitten in een echte noodsituatie. De toekomst van de mensheid ligt op de weegschaal.”

“Mensen die niet kijken naar her bronmateriaal…zijn gewoon dom en ze zullen niet overleven.”

Kracht

De kracht en onverzettelijkheid die ik zie bij Wolf is hartverwarmend. Ze zegt ook dat ze niet met een slechte boodschap, maar met een goede komt, namelijk de mogelijkheid om ons te behoeden voor alle ellende die onze kant opkomt. Als zij ervan uitgaat dat zoveel mensen (helft Amerikanen en ca 20/30 procent in Europa) wakker zijn, dan is het inderdaad mogelijk te zorgen voor de tipping point, het omslagpunt.

Het enige dat de mensheid nu nog nodig heeft is zelfvertrouwen. Vertrouwen in eigen kunnen en handelen. Want inderdaad waarom zouden we een klein eng clubje mensen, zeg maar een sekte, die zij cabal noemt, ons laten overheersen?

Bronnen

 

Haar boek is verkrijgbaar bij de sponsor van DLM Plus, Academy of Happiness

 

Rob Vellekoop, 31 maart 2024

1 Comment

  1. Beste Rob,de duiding in haar gesprek met Pasquino,was dat het nazisme nooit is weggeweest.Ook Tucker in zijn gesprek met Poetin,hoorde op van deze aanwezigheid.Het Beest ken ik en hoor ik uit de treinen uit Westerbork,sta op mensen,Jan,87,

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.