De kracht van symbolen of hoe we ons kunnen beschermen tegen angst en crisis

De wereld heeft er een krachtig middel bij gekregen tegen de immer uitdijende macht van de Cabal. De WEF, WHO, VN en andere organisaties maken gebruik van geometrie om ons voor de elite onder volledige controle te krijgen. Dankzij de inzichten van een bescheiden man uit ons land, Hans Kamperman, kunnen we daar nu iets tegenover stellen.

Energie

Sinds Hans twee interviews heeft gedaan, waaronder eentje met de mensen van Zelfwerkzaamheid (zie verder voor het volledige video-verslag), heeft hij onverwacht een ware stormloop op gang gebracht. Het lijkt alsof iedereen zijn geometrische symbolen wil hebben. Hij zegt ook nadrukkelijk dat het hem uitsluitend gaat om de mensen te helpen, en zeker niet om zijn persoon.

Deze bescheidenheid siert hem.

Ter illustratie van de manier waarop Hans Kamperman naar de wereld kijkt en de mensheid nog dit.

“Je doet alles zelf. Die hel en die hemel zijn hier op aarde. Jij kunt met je gedachten voor de hel kiezen of voor de hemel.” Hij vertelt verder dat bij je gedachten je creatievermogen begint. En gedachten visualiseer je en die zet je in het veld. Als het negatief is, betekent dat de hel, en positief de hemel.

Uiteindelijk doe je alles zelf. “Geef niemand de schuld je doet het allemaal zelf.” Je trekt de universele wetten van oorzaak en gevolg naar je toe. Wij hoeven niet te oordelen, want we bestaan allemaal uit dezelfde energie. We zijn een grote trillende massa, de frequentie bepaalt wat je bent. Eigenlijk zijn wij de goden. God, zegt hij, licht niet buiten ons, maar zit in ons. God is een oneindige bol van bewustzijn.

Als deeltjes van god, zegt hij, dat we we de keuze gemaakt om te gaan ervaren en leren. Daarvoor hebben we zowel licht als donker nodig. Wees Klaus Schwab dankbaar, voor de negatieve rol die hij vervult, daarvan kunnen we weer leren hoe het niet moet.

Dus:’Het kwaad heeft een functie. Wij kunnen ervan leren. We moeten het goddelijke in onszelf gaan terugvinden. Ga beseffen dat je creëert met je gedachten, die je visualiseert. Je doet echt alles zelf.’

Symbolen

Ongeveer vier jaar geleden kwam ik Hans tegen op een beurs voor vrije energie en daarvoor had ik al eens een interview met hem over zijn acties rondom het Binnenhof in Den Haag. Tijdens onze ontmoeting op de beurs liet hij me een aantal symbolen zien, die hij gemaakt had en waarvan hij niet wist waar de inspiratie vandaan was gekomen. Het blijkt dat deze symbolen enorme krachtige geometrische vormen zijn.

Deze kennis was al bekend bij de Hopi-indianen. Volgens Hans was de kennis daarover levens geleden doorgegeven zowel aan hem als aan een ander. De laatste had zijn kennis gedeeld met de illuminati. Kamperman deelt het nu gelukkig met ons.

De symbolen hebben een extreem hoge Bovis-waarde, zodanig dat het niet meer meetbaar is. (dit is een maat van levensenergie, een trillingsgetal van materie, is het lager dan 6500 dan kost het ons energie, hoger dan geeft het kracht)

De negende profetie van de Hopi vertelt dat deze tekens ervoor zijn om ons te beschermen in deze eindtijd.

“In geometrie hoef je niet te geloven. Het wordt ook tegen ons gebruikt. Het donker zal ten onder gaan aan symbolisme, omdat wij er iets tegenover stellen dat veel krachtiger is.”

Een mens heeft een gemiddelde Bovis-waarde van 9000. Als je verkeerd voedsel eet, verlaagt het je Bovis-waarde, terwijl hennep de hoogste waarde heeft van de voedselketen. Ook als je gestresst bent, of je trauma’s niet hebt verwerkt, dan zakt je waarde en word je ziek. Je Bovis-waarde zakt doordat je boos of bang bent zodanig totdat je heel kwetsbaar en ziek wordt.

Kracht

Symbolen kunnen ook een negatieve kracht hebben. Hans wijst daarvoor naar het illuminatiteken van het Oog dat op het 1-dollarbiljet staat. Je moet eens weten wat dit met je doet, het werkt namelijk op je onderbewuste, zegt hij. “Kijk ook bijvoorbeeld naar de openingsceremonies van de Olympische Spelen, dat is vergeven van de symboliek.”

Dus Hans heeft een middel gekregen waardoor we op onderbewust niveau in onze kracht (Bovis-waarde) kunnen blijven, ondanks angstcampagnes (we gaan van de ene in de andere crisis) die wereldwijd overheden aanjagen (zoals corona). Hij heeft gezocht naar een manier om dit aan iedereen bekend te maken.

Op zijn website staan daarom drie pdf’s die iedereen kan uitprinten, waardoor je er vrij over kunt beschikken. Je kunt de symbolen bij je dragen of je kunt er iets opzetten waardoor dit direct de energie overneemt. Dit is jouw bescherming. Hij vertelt monter, dat ze bijvoorbeeld met 5G en allerlei angsten kunnen proberen je Bovis-waarde omlaag te brengen, maar doordat je zo hoog in waarde zit, zal het je niet deren.

Voor 15 euro kan je ervoor kiezen om bij Hans plaatjes te kopen met de symbolen erop.

Bronnen

Solutionshealingearth.com

PDF’s van de symbolen:
https://www.docdroid.net/2FM9DYr/symboolnieuw2-pdf
https://www.docdroid.net/sDEm81P/symboolnieuw3-pdf
https://www.docdroid.net/pNezju7/tabel-betekenis-symbolen-pdf

Video’s en Site’s Vrije Energie en Hennep…document

 

Rob Vellekoop, 19 oktober 2023

4 Comments

  1. Niet helemaal mee eens. Het oog staat voor bewustzijn, voor het 3e oog. Als het 3e oog open is , kun je door sluiers en manipulatie heen zien.

  2. Is het relevant om “het” ergens al dan niet mee eens te zijn? “Mensen” (eerder avatars in deze simulatie) blijven grappige wezens. Mogelijkerwijs is deze “realiteit” namelijk gewoon een experiment in de vorm van een simulatie die van buiten deze dimensie wordt aangestuurd. Om die reden kunnen we heel wat zaken niet echt goed bevatten of verklaren. Ook de door de samenleving erkende priesterorde in witte jassen (zogenaamde wetenschappers) komt gaandeweg steeds vaker tot de conclusie dat we hier in een simulatie zitten met z’n allen (wat het woord “allen” dan ook nog mag betekenen).

  3. Hallo Hans bij deze wil ik u vragen hoe ík 2 rvs simbool platen kan bestellen.
    Ik hoor het wel bedankt

  4. Hoi HANS , WIJ WILLEN GRAAG 2 RVS SIMBLOLEN BESTELLEN, WIJ HOREN GRAAG VAN JE GR

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.