Bijdrage van Dr Dirk Verelst*

Naar aanleiding van mijn recente artikels over orgonite zijn er mensen geïnspireerd geraakt om zelf hun eigen leefomgeving en die van hun omwonenden gezonder te maken. Dat is natuurlijk fantastisch. Het hoort ook bij de omslag die nu gaande is: we moeten het heil niet verwachten ‘van bovenaf’, maar zelf de handen uit de mouwen steken en zo bijdragen aan een betere toekomst.
Er is maar een relatief kleine groep van mensen nodig om het tij te doen keren, dus waarom zou je wachten op de achterblijvers?

De basisbestanddelen van orgonite zijn:

1. metaalsnippers, of -draaisel

Meestal wordt aluminium gebruikt, maar ijzer, messing of koper (duur) kan ook. In het begin is dit misschien een psychologische drempel, want waar moet je dat in godsnaam vandaan halen? Maar er zijn best véél metaalverwerkende bedrijven. De kans dat u er verschillende vindt in een straal van 10 tot15 kilometer is niet klein.

Recyclebedrijven (metaal) verzamelen het ook. Je vraagt beleefd of je voor een ‘knutselproject’ een zak aluminiumdraaisel mag hebben of kopen. Neem een plastic zak of vuilzak mee om het in te doen en wat geld om eventueel de raderen wat te smeren. De krullen van het draaisel zijn liefst niet te lang, anders moet je dat later nog allemaal losknippen. Het is onhandig om die lange slierten in de vorm te krijgen waar je de polyesterhars in gaat gieten.

Het metaal is noodzakelijk voor de werking van het orgonite!!! Er wordt momenteel veel ‘orgonite’ verkocht dat er prachtig uitziet: doorzichtige hars, en allemaal kleurrijke mineralen en tierlantijntjes, maar met weinig of zelfs geen metaal erin. Dat is dus niet werkzaam. Het orgonite dat we gebruiken om te giften hoeft er ook niet mooi uit te zien, dus er is geen enkele goede reden om het aluminium (metaal) te beperken. Tot de rand vullen, die gietvorm!

2. polyester giethars

Online te bestellen, maar let op de prijs. Bij Polyservice.nl betaal je voor vijf kilo inclusief verharder en verzendkosten ongeveer 50 Euro. Gebruik uitsluitend plastic hars. Dus géén bijenwas, suiker, gips of een ander alternatief: dat werkt niet. Deze ‘ecologische alternatieven’ worden vaak actief gepromoot door mensen die niet blij zijn met wat we doen met écht orgonite.

3.Voeg een kwartskristal toe

Dat hoeft geen sjieke dubbeleinder te zijn, breeksel of 2de keus kristallen werken net zo goed. Sommige mineraalwinkels en new age-winkels verkopen dit los en anders is Ebay China een goede keus (wijzig instellingen in ‘China’). Daar koop je 150-200 kristallen van 1 tot 3 centimeter in bulk voor nog geen vijftien Euro inclusief verzendkosten. De instructies kun je terugvinden in dit artikel.

Pas op voor niet-werkende alternatieven

Luister niet naar mensen ‘die een beter idee hebben’. Maak geen ‘micro-orgonite’ om hars te sparen. Gebruik geen speciale bestanddelen waarmee orgonite ‘krachtiger’ zou worden en je ‘minder nodig hebt’. Je hebt gewoon een zekere hoeveelheid kwalitatief goed basisspul nodig.

Het is ook absoluut niet nodig extra mineralen toe te voegen, hoewel het zeker leuk is om voor mooiere stukken daarmee te experimenteren. Het is mogelijk slechte combinaties te maken, zeker als je gaat werken met ingewikkelde coils bijvoorbeeld.

Het is goed te beseffen dat er online mensen actief bezig zijn om de basisboodschap in twijfel te trekken en te proberen je een ander niet-werkend alternatief aan te smeren. De wondere wereld van MK-Ultra (*) is dan niet ver meer. Houd je aan de basisingrediënten en je kunt niets mis doen. En onthoud: persoonlijke stukken zijn leuk, maar giften (actief orgonite verspreiden bij targets) is wat de maatschappij nodig heeft.

Plekken om te giften

De hoofdtargets momenteel zijn zeker de 3G/4G/5G zendmasten, maar er zijn andere nuttige plekken om orgonite te begraven. In de buurt van agressieve architectuur, puntvormige of koepelvormige gebouwen of monumenten, kerncentrales en elektriciteitscentrales, hoogspanningsstations, begraafplaatsen, kastelen, vrijmetselaarsloges, kerken en moskeeën, rechtbanken, politiebureaus, ziekenhuizen, gevangenissen, ‘kunstwerken’ die je in parken, op ronde punten of langs het water ziet staan of die deel uitmaken van een symbolisch stratenplan (lange rechte wegen).

Meest tot de verbeelding spreken zijn misschien wel de ondergrondse militaire basissen zoals bijvoorbeeld in Eindhoven (onder en nabij het vliegveld). Ik heb vanavond ook hier in mijn stad voor het eerst een schoolgebouw gegift dat plots slecht aanvoelde, en waarvan iemand me vertelde dat er kinderen ziek waren geworden. Het valt niet uit te sluiten dat de nieuwste generatie Wifi-technologie of smartmeters hier voor iets tussen zitten.

Targets opsporen

Je oren openhouden en de lokale krantenartikelen lezen is een goede manier om targets op te sporen. Daar waar je voor de zware verstoringen zoals zendmasten en kerncentrales zonder aarzelen rustig enige afstand kunt bewaren, en dit zelfs best doet om geen onnodige aandacht te trekken, is het voor monumenten en kleinere bronnen van verstoring zaak om zo dicht mogelijk bij de target te komen.

Als dat niet mogelijk is (geldt ook voor antennes) dan kun je het doel eventueel met wat towerbusters omcirkelen of een koperen buisje van 25 tot 30 centimeter mee begraven en als een geweerloop richten naar de target.

Je kunt ervoor kiezen om het orgonite te begraven (handschepje meenemen), of het gewoon in de bosjes te gooien. Ook in het water droppen is een (erg leuke) mogelijkheid. De basisbedoeling bij het kiezen tussen deze mogelijkheden moet zijn dat het er over honderd jaar nog ligt 🙂

Grachten en beken worden schoongemaakt en soms wordt het slib afgevoerd, dus hou daar rekening mee. Het is vaak beter het vlak náást het water te begraven met een schepje, diep genoeg zodat het niet in een grasmaaier terecht komt. Bloembakken kunnen nuttig zijn, maar de planten of de volledige bak worden vroeg of laat vervangen. Als je echt geen plek vindt om het orgonite neer te leggen, wat in de stad soms het geval is, dan stap je op goed gevoel een winkel binnen en vraagt of ze je orgonite in de kelder, op zolder of achter de toonbank willen leggen.

Op de Facebookpagina en Instagrampagina van Etheric Warriors (de site van Don Croft) staan veel foto’s van targets, het is erg nuttig daar eens doorheen te scrollen.

Als je (nog) niet gevoelig bent: overweeg een cursus pendelen. Dat kan helpen bij het vinden van targets en/of de juiste hoeveelheid orgonite die je nodig hebt

Houd je aan de wet en neem geen risico’s. Giften is niet illegaal, net zoals geocaching dat niet is. Je hoeft je dus nergens voor te schamen of ongemakkelijk over te voelen. Maar probeer de aandacht niet nodeloos te trekken. Anders bestaat de kans dat de politie op aangeven van een ‘bezorgde burger’ die je nummerplaat heeft genoteerd komt vragen wat je doet. Of dat je orgonite wordt weggehaald. Gift niet te dicht bij de zendmasten of plekken die worden beveiligd met camera’s. Begraaf geen spul op privéterrein, en dring nergens binnen. Behoeft dit betoog?

Mochten er vreemde dingen gebeuren tijdens of na het giften: geen paniek! Observeer en leer.

orgonite HHG

HHG

Hoeveel is nodig?

Tegenwoordig zijn voor een middelgrote alleenstaande zendmast minstens vijf of zes towerbusters (ronde schijfjes orgonite) nodig. Je kunt ook kiezen om HHG’s te maken of te kopen. Eén HHG komt ongeveer overeen met vijf towerbusters. Ik gebruik voor de zwaardere masten momenteel één HHG plus twee of drie towerbusters. Dat is behoorlijk veel, maar met half werk schiet niemand op.

Voor de kleinere targets als monumenten en gebouwen is een of twee towerbusters vaak genoeg.

Voor hoogspanningsstations, kastelen, begraafplaatsen, kerken en ook andere hoogenergetische plaatsen is het zéér nuttig een koperen buisje van 25-30 centimeter (doorsnee 2-3 centimeter) verticaal in de grond mee te begraven met je orgonite. Dat zorgt ervoor dat het orgonite beter werkt en verder reikt in het verlengde van het buisje.

Voor het giften van ondergrondse militaire basissen is het zelfs onontbeerlijk, omdat die diep onder de grond zitten en je er anders niet geraakt. Je kunt het orgonite ook IN de koperen buisjes laten uitharden: dat wordt in het giftersjargon Earth Pipes genoemd. Ikzelf doe die moeite niet en begraag het orgonite gewoon tegen de buis aan.

Water heeft net als koper de eigenschap subtiele energie goed te geleiden en is eigenlijk een perfecte manier om te giften. Maar houd dus rekening met het baggeren. Don Croft beweerde dat sommige waterbekkens gebruikt worden als koelvijvers voor ondergrondse installaties. Af en toe orgonite gooien in een vijver die je niet zint is zeker OK.

Na het giften van een target is er een periode van een dag of twee waarin een soort ‘ontploffing’ plaatsvindt die je kunt leren voelen en die vaak ook in de wolken of in de atmosfeer te zien is (wolkendek breekt open, cumuluswolken ontstaan of het gaat regenen). Met die ontploffing bedoel ik dat plots grote hoeveelheden DOR die op de plek van het giften aanwezig was wordt omgezet in positieve, gezonde energie door het orgonite. Na een dag of twe, drie is de grootste hoeveelheid DOR meestal wel omgezet en treedt er een nieuw evenwicht in. Als je echt belangrijke targets gift kan deze periode veel langer duren.

Verschil orgone en orgonite

Tenslotte nog kort iets over Wilhelm Reich en zijn orgone accumulators, omdat dit online vaak verkeerd wordt uitgelegd. Reich noemde de subtiele biologische energie waarnaar Freud al was beginnen zoeken ‘orgone’, wat volgens hem zowel verwees naar ‘organisme’ als ‘orgasme’.

Door deze (her)ontdekte orgone te bestuderen (lees: ‘The Cancer Biopathy’) kwam hij tot de ontdekking dat hij deze kon concentreren in een accumulator, een soort kast waarbij de wanden meerdere lagen van afwisselend organisch materiaal en metaal bevatten.

Het probleem was en is dat Reich accumulatoren de orgone concentreren, maar de kwaliteit van de orgone niet veranderen. Toen hij begon te experimenteren met radioactief materiaal ontstond in en rond zijn labo een ‘DOR-crisis’. DOR staat voor Deadly ORgone.
Doordat er in onze maatschappij overal bronnen zijn van ‘DOR’ (televisie, mobieltjes, computerschermen, wifi, magnetron,…) is het mijns inziens onontbeerlijk momenteel orgonite te gebruiken IN de accumulator.

Wilhelm Reich heeft nooit met orgonite gewerkt. Orgonite is ook geen accumulator, maar een transformator. Het zet DOR om in weer gezonde orgone. Zijn ‘cloudbuster’ lijkt misschien op een orgonite cloudbuster/chembuster, maar werkt fundamenteel anders. De eerste die bij mijn weten (en zonder kristal) de orgonite-matrix heeft gebruikt is Karl-Hans Welz.
Orgonite is ook geen ‘orgone generator’ zoals soms wordt beweerd of geadverteerd. Het genereert geen orgone, maar verandert de kwaliteit van de aanwezige orgone.

Succes en have fun!

(*) Mind controlled individuen met speciale opdrachten in het kader van geheime operaties.

Dit artikel is eerder verschenen op Transitieweb.nl