Van Anunnaki en andere goden, een boek vol hoop

Jaap Rameijer heeft een nieuw boek geschreven in een moeilijke tijd, maar eentje die hoopgevend is voor de mensheid. Volgens de schrijver zijn belangrijke taboes verdwenen en wordt de geestelijke wereld voor steeds meer mensen zichtbaar samen met een kennismaking met buitenaardse beschavingen. De spirituele wereld verbindt ons met elkaar.

Basis

Het derde boek begint met een korte samenvatting van Rameijer’s twee eerdere boeken, ze vormen de basis van het derde boek. Dat wil zeggen de belangrijkste gebeurtenissen uit het eerste boek ‘Van Anunnaki tot Illuminati‘, tot aan het ontstaan van de Corona pandemie begin 2020. Over de planeet Nibiru, de Anunnaki, hun komst naar de aarde, het delven van goud, de schepping van de mens, Lemuria en Atlantis, de zondvloed, de komst van Anu naar de aarde, de Toren van Babel, het Gilgamesh epos, Sodom en Gomorra, en de heerschappij van Marduk over de aarde.

Met een overzicht van de vele goden, bijzondere bouwwerken, het ontstaan van religies en verhalen uit de bijbel. En verder wat er zich de afgelopen 4.000 jaar allemaal aan fundamentele zaken op aarde afspeelde. Een vreselijke tijd met oorlogen, revoluties, vervolgingen, volkerenmoorden en gruwelijke ceremonies. Het wordt afgesloten met de opkomst van de Illuminati, met lessen uit het verleden, positieve ontwikkelingen, de Allies of Humanity en het Grote, Kosmische plan.

Ook uit het tweede boek, ‘Van Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde’,  een kleine samenvatting van de meest relevante gebeurtenissen. Een overzicht van wat er in de laatste jaren is gebeurd. Ook over de rol van de Illuminati, de Cabal, de Elite, de VN, de EG, het WEF en de WHO. Over de maatregelen, de vaccins, de schade, 5G-introductie en -uitrol en ‘The Great Reset’.

Naast de lelijke dingen, meent Rameijer, dat er op een dieper, essentieel niveau ook mooie dingen zijn gebeurd, zoals het ‘openen’ van ons bewustzijn, dat ‘weet’ wat echt belangrijk is in het leven.

Ook het ‘zichtbaar’ worden van de Spirit World en een kennismaking met buitenaardse beschavingen. Dit vormt samen de basis van het derde boek.

Taboes

In relatief korte tijd zijn belangrijke taboes verdwenen, waaronder het delen over de ‘Spirit World’ dat geen taboe meer is. Daarnaast hebben de kerkelijke doctrines goeddeels afgedaan. En er zijn nieuwe theorieën over het ontstaan van de Aarde en de schepping van de mens, UFO’s en Aliens, buitenaardse beschavingen raken beter bekend, ons bewustzijn groeit, en zelfs de machtige Illuminati zijn niet langer onaantastbaar.

Volgens Jaap zitten we nu in een overgangstijd. Een tijd die lang geleden door primitieve volken, oude geschriften en grote zieners is voorspeld. Ook dat wij een moeilijke periode doormaken waarin we de rug recht moeten houden, het hart warm en de ziel zuiver, maar dat het uiteindelijk allemaal goed komt.

Er is weer hoop

De Spirit World stuurt ons steeds vaker aan. Via UFO’s, Orb’s, Aliens, bijzondere ingevingen en spirituele sessies. Het verbindt ons met elkaar en met andere beschavingen. In de aarde, op de aarde, buiten de aarde. De kracht van Maria Magdalena doet zich weer gevoelen. De “Velden” doen hun intrede. Orb’s en graancirkels geven hun boodschappen af. Bevriende Aliens verstrekken waardevolle  adviezen.  De Galactische Federatie komt in beeld. Er is weer hoop.

Ze vertellen ons dat geld en macht niet belangrijk zijn, maar Liefde, Vriendschap en Medemenselijkheid. En gewoon genieten van het leven en de prachtige aarde. De voorbeelden staan in dit boek. Misschien zijn wij zelf wel goden en zal de Spirit World uiteindelijk de macht van de Illuminati breken en ons naar een nieuwe, prachtige toekomst leiden!

Het boek is verkrijgbaar via onze sponsor Academy of Happiness.

1 Comment

  1. Wie zijn hoop heeft gevestigd op ma Flodder van de BBB komt bedrogen uit. Want ma Flodder wil een coalitie met juist die partij die Nederland de afgelopen jaren naar de afgrond heeft gewerkt….met de VVD.

    Arme boeren en burgers. Hoop is iets moois: het geeft een positief gevoel, het kost niets, het kent geen transportkosten en er zit geen enkele garantie op. Die boeren en burgers hadden natuurlijk ook op Gideon van Meijeren van het FvD kunnen stemmen. Maar ja, dat zijn allemaal NAZI’s, fascisten, jodenhaters, conspiracy-denkers, wappies enz. Dus dat doe je niet. Kortom: blijf TV kijken en lees de telegraaf mensen. Of het AD. Dan komt het allemaal wel goed.

    Tsjonge jonge…..wàt een volk!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.