Nieuw klokkenluidersinitiatief

Bijdrage van Yvonne Brinkerink – 

Vandaag is er een nieuw initiatief opgestart door een groep klokkenluiders, de verketterde der maatschappij, om hun recht in eigen handen c.q. beheer te nemen.

De beslissing om klokkenluider te worden, in welke vorm of grootte dan ook, is een beslissing die je niet lichtzinnig neemt maar waar je door je innerlijke fatsoen welhaast toe gedwongen wordt.
Klokkenluiders zijn de nieuwe barricade-bestormers die in tegenstelling tot hun historische voorgangers, hun werk vaak in alle eenzaamheid en achter de schermen verrichten.

Het ‘heilige moeten’ in hun streven naar openbaring en rechtvaardigheid hangt als de spreekwoordelijke doornenkroon van Jezus om hun vaak moegestreden lichamen, hiermee het aftakelingsproces genaamd klokkenluiden een gezicht gevend.

Vergis u niet, de stap naar de roeping van klokkenluider, is een stap die nooit meer teruggezet kan worden op de ladder naar rechtvaardigheid, vanaf die allereerste stap rest er slechts hoon, verkettering, psychische en financiële chantage en een algeheel sociaal isolement en mag geconstateerd worden dat die eerste stap voorwaarts duizenden stappen terug waren.

Waarom stelt iemand zich willens en wetens bloot aan een leven op de vlucht, een leven zonder menswaardig of financieel bestaan en bovenal een leven vol met lichamelijke en psychische klachten, en dit alles ter meerdere eer en glorie van een hoger doel?

Dit ligt niet slechts aan het ingebakken morele kompas van al die personen die klokkenluider zijn geworden, al is dit wel de basis voor deze roeping, maar ligt mede aan de misleidende oproep vanuit overheidszijde om misstanden aan te geven.
Onze overheid vertoont in het ‘dossier klokkenluiden’ een duivels en triviaal gezicht, door voor de bühne op te roepen tot melding van misstanden, maar achter de schermen de melders volkomen aan hun lot over te laten en vaak zelfs financieel en geestelijk kapot te maken.

Ik heb zelf aan den lijve ondervonden dat het melden van een misstand je na 28 jaar je baan kan kosten zonder een cent vergoeding, waarbij de rechterlijke macht, media en overheid alleen de andere kant opkeken, en weet wat dit lichamelijk en geestelijk van je eist.

Daarom ondersteun ik met heel mijn ziel en zaligheid het nieuw opgerichte initiatief van klokkenluiders voor klokkenluiders, en hoop dat mijn bericht en verzoek om donaties daarom massaal gedeeld gaat worden, want als wij de macht van de corrupte overheid en het nietsontziende grootkapitaal willen verbreken dan zullen wij het heft in eigen handen moeten nemen met dit soort opgestarte initiatieven.

Laat alstublieft voor eens en altijd zien dat waar wij miljoenen kunnen doneren voor hulp in het buitenland, wij dit nu ook eindelijk eens kunnen voor hulp aan de eigen bewoners, want de klokkenluider van morgen schuilt misschien vandaag al in u.

(Lees het verhaal van Yvonne Brinkerink. Zij kon geen campagne voeren voor de Tweede Kamerverkiezingen door ingrijpen van de overheid. (Info))

doneeractie.nl/..ersfonds/-30460

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.